İlk ve son ama dimiiiKöylü Kızı yazdı:Sağol tebessümözelden orijinalleri atarım sanada
Furkan bugün İnstagram günü çılgınlık yaptık ve resimlerimizi koyduksağol bu arada teşekkür ederim
Evet ya ne oldu bize Çılgınlık böyle bişey olsa gerekcemre2013 yazdı:Aslında ben sana atacaktim sadece ozelden ama foruma da atmak istedim evet değişik bir gün Çılgınlık resmennn![]()
Dur bir tane daha koyayım ama sonra kaldıracamfoundreform yazdı:Harbiden bu gün çılgınlık yapmışsınız ama iyi olmuş bu sayede görmüş olduk sizleri.
Ben Köylü olduğuma göre beni anlatan resmi koyayım barifoundreform yazdı:Harbiden bu gün çılgınlık yapmışsınız ama iyi olmuş bu sayede görmüş olduk sizleri.
İyi bu seferde sadece ben görmüş oldum,fotoğrafı başkaları göremedi.Köylü Kızı yazdı:Ben Köylü olduğuma göre beni anlatan resmi koyayım barifoundreform yazdı:Harbiden bu gün çılgınlık yapmışsınız ama iyi olmuş bu sayede görmüş olduk sizleri.
................Kaldırdım...............
25 gün gibi bi zamanda yetiştirebilirsin, moralini bozma ne güzel ÜNİye yerleşeceksin, mutlu olmalısın, bende Edebiyat 8 çalışacam hiç sevmem ama okuyacam mecbur notlara çalış bide kitaptaki hikaye ve şirleri okuma zamanını alır sadece önemli yerleri oku şairleri ve eserleri bil yeterrüfeyde yazdı:ya edebiyat 8 den başladım calısmaya haticecim konular çok calısacak daha 12 derste var acaba sorulara baksam bide sair ezzberlesem yeterlı olurmu sence akıl verin banaaa![]()
moral sıfır ruh ve beden saglıgı sıfır ay ben ne yapcam yaa bu sınavda kesın çakıcam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
YA sen yaparsın bu güne bugün sen YGSden Dershaneye gidenlere taş çıkarmış bir bayansınrüfeyde yazdı:aynen öyle yapayım diyorum tarih felan almısım onlara yuklenmem lazım asılya daha var ama malum hem enes hemde 10 gundur evde yoktum erkek yanlız evde olunca hersey batmıs temızlık yapıyorum