GENÇLİK KAMPI
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: GENÇLİK KAMPI
evet daha açıklanmadı, beklemekteyiz.....la tahzen yazdı:BEn yaptım ama sonuclar açıklanmadı heralde
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Ben ve La Tahzen başvurduk başka yok galiba....foundreform yazdı:Başvurular bitmiş.Forumdan gençlik kampına gidecek olan var mı?
Sonuçlara nerden nasıl bakıcaz biliyomusun...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Gençlik kampının sitesinde duyurulur. Bir de e-postana mesaj gelir.la tahzen yazdı:Sonuçlara nerden nasıl bakıcaz biliyomusun...
Gençlik kampı: http://genclikkamplari.gsb.gov.tr/
- foundreform
- Doçent
Ben sadece sen başvurdun zannediyordum,forumdan bir kişinin daha başvurması iyi olmuş belki beraber gidebilirsiniz,eğer kazanırsanız forumda paylaşınızKöylü Kızı yazdı:Ben ve La Tahzen başvurduk başka yok galiba....foundreform yazdı:Başvurular bitmiş.Forumdan gençlik kampına gidecek olan var mı?

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Urfada az kişi başvurduğu için benim başvurum alınmıştır. Ama aynı yere gidemiyoruz malesef ben Bolu-Aladağ, La tahzen ise Van çıktı...foundreform yazdı:Ben sadece sen başvurdun zannediyordum,forumdan bir kişinin daha başvurması iyi olmuş belki beraber gidebilirsiniz,eğer kazanırsanız forumda paylaşınızKöylü Kızı yazdı:Ben ve La Tahzen başvurduk başka yok galiba....foundreform yazdı:Başvurular bitmiş.Forumdan gençlik kampına gidecek olan var mı?...Ama başarılı öğrencilere öncelik veriyorlarmış.
ben van-gevaşa gidiyorum alınırmı alınmazmı fikrim yok tokattada az başvuru vardır diye düşünüyorum kısmet 

- foundreform
- Doçent
İyi bakalım,sizin için de değişiklik olur yeni yerler görmüş olursunuz. 

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Pek öyle görünmüyor Furkancım, ben Yedek listeye alınmışım.
Gençlik merkezine gitmem gerekiyormuş, hiç gitmek istemiyorum uğraşamam ve sanırım kamp hayal oldu benim için
Gençlik kampı başvuruları açıklandı : http://kampbasvuru.gsb.gov.tr/App/Forms/Sonuc.aspx
Gençlik merkezine gitmem gerekiyormuş, hiç gitmek istemiyorum uğraşamam ve sanırım kamp hayal oldu benim için

Gençlik kampı başvuruları açıklandı : http://kampbasvuru.gsb.gov.tr/App/Forms/Sonuc.aspx
Benim anlamadığım şu ben başvuru yapmadım ama yedek listedeymisim bu nasil oluyor hatice
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Başvuru yaptın mı? yani ordan Van çıktı ya sen yanında başvur yazan yere tıkladın mı?cemre2013 yazdı:Benim anlamadığım şu ben başvuru yapmadım ama yedek listedeymisim bu nasil oluyor hatice
Valla canım hatirlayamayacam 

Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Boşver şimdi gençlik merkezi falan uğraştıracak neyse sağlık olsun kuzumcemre2013 yazdı:Valla canım hatirlayamayacam

- foundreform
- Doçent
Cemre bence sen daha önce başvuru yaptın ama unutmuş olabilirsin.Çünkü böyle bir şey olabilir mi diye sonuçlara girdim baktım tabi başvuru yapmadığım için "KAMP BAŞVURUNUZ BULUNMAMAKTADIR." yazısı ile karşılaştım.cemre2013 yazdı:Benim anlamadığım şu ben başvuru yapmadım ama yedek listedeymisim bu nasil oluyor hatice