Hatice'm hayırlı olsun darısı üniversiteye inşallah

Çok sağol canım benim, İnşallah darısı başına, seninde mezuniyetini görecez yanitebessümm yazdı:haticeciğim çok sevindim darısı tüm aöl lülere![]()
NE oldu canım yaa, eğer sınavı diyorsan boşver sonraki dönem verirsin zaten çalışmamıştınki hem LYS var önünde ondan iyi puan alırsın... Moralini bozma lütfen yaacemre2013 yazdı:Hic birsey moralimi duzeltemez nereye gitsem ne yapsam bilemiyorum
Ay canım ya 2 3 gun baktım ancak ona tam calısmamıstım ama calıssamda gecemıyorum kiKöylü Kızı yazdı:Ben daha kitapçıklarımı alamadımyarın babam veya kardeşim getirir artık, öff bende meraktan ölecem yaa
![]()
Tebessüm hayatım üzülme zaten çalışmamıştın olsun o kadar dimi yani, sonraki dönem daha iyi olacak İnşallah![]()
Rüfeydem, sonraki dönem kesin verirsin, sende çalışmamıştınki zaten...olsun yaa üzülmeyin![]()
![]()
![]()
inşallah kuzum 31 kredilik ders sectim ve 29 kredisini aldımKöylü Kızı yazdı:İnşallah, 3. dönem mezun olacaksın![]()
Köylü Kızı yazdı:Sınav çok iyiydi yaaaa...Saat 10:20'de sınavadn çıktım.... Artık mezunum......![]()
Herkese geçmiş olsun![]()
![]()
![]()