Çok sağol hayatım çok teşekkür ederim, Allah razı olsun...tebessümm yazdı:mezun olan arkadaşları tebrik ederim haticeciğim senin adına .ok sevindim canım
ya bu felsefe dersinden bir şey anlamadımnasıl çalışmalıyım
Aslında kitabı al eline bir defa oku anlarsın gerçekten bak, anlayarak ve kavrayarak oku zor olmadığını göreceksin...tebessümm yazdı:yok haticeciğim hiç anlamadımkız aklım çorba gibi oldu
Benim notlar karışık biraz office word belgeleri yüzünden notlarım birbirine girdi uzun olanlara çalışma, kısa olanlara çalış daha iyi bide soru üzerinde yap yani sorularda nasıl çıktığını görürsen daha kolay olur en azından nasıl sorular çıkacağını görmüş olursun bide kendin not çıkar daha verimli olur önemli filozofları yaz, falan filan işte aklında kalır, hiiiiç gözünü korkutmasın bu Felsefe asıl o senden korksun gerçekten rahat ol yaparsın merak etme ben sana güveniyorum..tebessümm yazdı:canım 2 ünite bitti ama sanki okumamış gibiyim senin notlardan not aldım ama yok
Sende iyiki varsın canım benimtebessümm yazdı:teşekür ederim canım benim dediklerini yapacağım iyiki varsın canım benim![]()
bu dönem kısa ben 13 ders seçtim şimdiden 4 tane bittiacaba biraz azaltsam mı
bu dönem
kimya 4
fizik4 biyoloji 4
matematik 3
ingilizce 4,5
türk edebiyatı 4
dil ve anlatım 5
din kültürü 5
tarih 4
felsefe 1
inklap 1![]()
hz. muhammedin hayatı 2
Açıklisede okuduğunuz dönem 15, örgün ile beraber toplam 18 dönem okumuşsunuz... Yani siz örgünde önceden 3 dönem okuyup sonra açıkliseye geçmişsiniz ve şimdi açıklisedekş 15 dönem ile beraber toplam 18 dönem olmuş durumda...Afyonlu03 yazdı:Mrblar suan okudugum dönem 15 toplam dönem 18 yazıyo 18. Döneme geldigimde okulu bitiremezsem ne olur yardımcı olurmusunuz lütfen
Teşekkür ederim bende seni tebrik ederim hayırlı olsunkurt cobain yazdı:Arkadaşlar mezun oldum uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım. tüm mezun olan arkadaşlara bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum, açık lisede okuyan arkadaşlara Allah kolaylık versin çalışınca oluyor bitmez diyordum ama bitti zaman hızlı geçti