hahah benimde 188 kredim var 4 kredi için gircem yine iyiyizlisebitmelidertlerde yazdı:harcadıığm en iyi 1 liraydıhepsini geçmişim kredi oldu 190
) 2 kredilik ders için 25 lira kayıt parası vermek koyucak ama olsun
SONUÇLAR AÇIKLANDI,MEZUNUM :D
Re: SONUÇLAR AÇIKLANDI,MEZUNUM :D
Teşekkür ederimgardiyan yazdı:SINAVNOT yaz bir boşluk bırak TCni yazıp 8383'e yolla. sınav sonuçları 1TL karşılığı mesaj olarak gelecektir.tebessümm yazdı:ben göremiyorum açıklanmamış

Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3

Mezunum yaşasın hic çalışmamıştım oysa
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
İnsanı mutlu eden zaten çalışmadan liseyi bitirmekcemre2013 yazdı:Mezunum yaşasın hic çalışmamıştım oysa

açıklandı mııcemre2013 yazdı:Mezunum yaşasın hic çalışmamıştım oysa

Hayırlı olsun canım çok sevindimcemre2013 yazdı:Mezunum yaşasın hic çalışmamıştım oysa

Kredi:193
<3mezun<3
<3mezun<3

Çok tesekkur ederimcacali3 yazdı:açıklandı mııcemre2013 yazdı:Mezunum yaşasın hic çalışmamıştım oysahayırlı olsuun
![]()
![]()
Geminin tek kaptanı olur , gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur , gerisi teferruattır...
Benim son iki sınavın çalışmadan oldu diğerlerine hep çalıştımgardiyan yazdı:İnsanı mutlu eden zaten çalışmadan liseyi bitirmekcemre2013 yazdı:Mezunum yaşasın hic çalışmamıştım oysaÖrgünden okumak zaman kaybıdır
"Sistemimizde sorgunuz ile ilgili henüz bilgi oluşmamıştır.Bu mesaj ücretsizdir." dedi bana.
cemre2013 yazdı:Benim son iki sınavın çalışmadan oldu diğerlerine hep çalıştımgardiyan yazdı:İnsanı mutlu eden zaten çalışmadan liseyi bitirmekcemre2013 yazdı:Mezunum yaşasın hic çalışmamıştım oysaÖrgünden okumak zaman kaybıdır

Bir iki saat sonra tekrar deneyin.Furkan K. yazdı:"Sistemimizde sorgunuz ile ilgili henüz bilgi oluşmamıştır.Bu mesaj ücretsizdir." dedi bana.
Ben de mesaj attım. Sistemimize bilgi ulaşmamıştır filan diyor. Sana özel mi bu?
Sisteme belirli bir sıralama üzerinden yükleniyordur.Caniko yazdı:Ben de mesaj attım. Sistemimize bilgi ulaşmamıştır filan diyor. Sana özel mi bu?
Örneğin;Şehir sırası,İsim sırası,kayıt tarihine göre sıra gibi.
Sıranız geldiği zaman yüklenecektir diye tahmin ediyorum
ya bilgisayardan ekran görüntüsü nasıl alıyosunuz ben beceremedim
https://www.youtube.com/watch?v=Q2dC3C5ULgIcacali3 yazdı:ya bilgisayardan ekran görüntüsü nasıl alıyosunuz ben beceremedim