Uzun bir aradan sonra merhaba :)
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Re: Uzun bir aradan sonra merhaba :)
TheRummer yazdı:Senin yolun daha çok kardeşim. : ))
bizim'kisi zaman kaybı be kardeş ne yapalım kendimizi avutuyoruz.

ne kdar komiksin yav.Köylü Kızı yazdı:Hadi yaa, bende inandım dimi? 20 nin altında değilsin...

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
jass yazdı:ne kdar komiksin yav.Köylü Kızı yazdı:Hadi yaa, bende inandım dimi? 20 nin altında değilsin...

Köylü Kızı yazdı:jass yazdı:ne kdar komiksin yav.Köylü Kızı yazdı:Hadi yaa, bende inandım dimi? 20 nin altında değilsin...

- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Arkadaş bu sayfayı merhaba demek için açtı, konuyu dağıttın ha...
Bide çok gülüyon sen yaa

Bide çok gülüyon sen yaa

tamam toparlayalım ozaman çocuğun konusunu hiç ettik boşu boşuna konuya dönelim.
Köylü Kızı yazdı:Arkadaş bu sayfayı merhaba demek için açtı, konuyu dağıttın ha...![]()
Bide çok gülüyon sen yaa
ben normalde hiç gülen birisi değilimdir forumlarda neşem yerine gelir. hepsi o şurç i lisan ettiysek affola herkesden tekrar tekrar özür dilerim konuya kaldığı yerden devam edebilir.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
Yok ya sorun yok...jass yazdı:Köylü Kızı yazdı:Arkadaş bu sayfayı merhaba demek için açtı, konuyu dağıttın ha...![]()
Bide çok gülüyon sen yaa
ben normalde hiç gülen birisi değilimdir forumlarda neşem yerine gelir. hepsi o şurç i lisan ettiysek affola herkesden tekrar tekrar özür dilerim konuya kaldığı yerden devam edebilir.

- foundreform
- Doçent
Merhaba,hoş geldiniz.
Bende Aöf okuyorum size sormak istediğim sorular var,özel mesaj gönderebilir miyim?
Bende Aöf okuyorum size sormak istediğim sorular var,özel mesaj gönderebilir miyim?
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / ALAN YOK
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
TOPLAM KREDİ : 204 / MEZUN
MEZUNİYET TARİHİ : 10/08/2015
Köylü Kızı yazdı:Yok ya sorun yok...jass yazdı:Köylü Kızı yazdı:Arkadaş bu sayfayı merhaba demek için açtı, konuyu dağıttın ha...![]()
Bide çok gülüyon sen yaa
ben normalde hiç gülen birisi değilimdir forumlarda neşem yerine gelir. hepsi o şurç i lisan ettiysek affola herkesden tekrar tekrar özür dilerim konuya kaldığı yerden devam edebilir.Çok gülmek kalbi karartır ha ona göre
ikonlar gülebilir ama simalar asla.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
jass yazdı:
ikonlar gülebilir ama simalar asla.