Teşekkür ederim, Forumda Emrah bey'in notlarını önerdi bir diğer arkadaş onlara kısa bir göz attım gayet iyi duruyor. Oradan çalışmayı düşüyorum. Geçen sınav 25 krediyi aldım ama bu sefer açıkcası biraz stressliyim. Başka bir öneriniz var mı ?missguard yazdı:Thunder yazdı:Din-4-5-6-7-8 ve Trafik-1 dersleri yerine Türk-Edebiyat-4 ve 5'i koymam sizce nasıl olur ?missguard yazdı:1 kredilik din dersleri yerine zorunlu olan edebiyat gibi sözel dersleri seçmenii tavsiye ederim. Hem zaman kısa az ders olursa daha kolay çalışırsınız.
Böylece ders sayısı 15'den 11'e düşmüş oluyor.
Birde sormak istediğim diğer soru Edebiyet-4 ve 5 birbirine yakın dersler midir? Birini anladığımda diğerinide yapabilir miyim ?
Iyı olur hem kredi yuksek ama ders sayısı az. Tam olarak 5in konusunu bilmiyorum. Oncekı dön 4 aldım bu donem 5 alacagım. Aol de kitaplar varya oradan bakabilirsiniz konularına. Icerıklerınde bası yerler fqrklı bıle olsa cogu konular aynı. Genel olarak kolay bir ders. Forumda ders notları var onlara da calısınız. Yaparsınız dıye dusunuyorum.
Ders Seçimini Nasıl Yapmalıyım?
Re: Ders Seçimini Nasıl Yapmalıyım?
Yukarıdaki dersleri seçmek istediğimde dönem sorunu ile karşılaşıyorum. Bu yeni mi geldi geçen dönem istediğim döneme ait dersleri seçebiliyordum ?
Buna göre seçtiğim dersler aşağıdakiler matematik için tavisyeniz nedir ? Birde MUAF olduğum dersi geçersem kredisini kazanabiliyor muyum ?

Buna göre seçtiğim dersler aşağıdakiler matematik için tavisyeniz nedir ? Birde MUAF olduğum dersi geçersem kredisini kazanabiliyor muyum ?

Maalesef ne saçma sistem oldu değil mi?
Çok saçma hemde neden böyle oldu bir nedeni olmalı.Tigin Han yazdı:Maalesef ne saçma sistem oldu değil mi?
Okul geçemeyenler bedava ya para odesin olduğumuz yerden sayacağız
bunun hakkında bir açıklama yapmaları gerekiyor bu durum ciddi bir değişiklik sonuçta umarım can sıkıcı bir hal almaz.Tigin Han yazdı:Okul geçemeyenler bedava ya para odesin olduğumuz yerden sayacağız
Yukarıdaki ders seçimime göre yabancı dilden 10 krediyi garantiledim. Muaf olduğum bir ders daha var Matematik-1 acaba diğer derslerden birileri ile değiştirsem mi ?
Bence değişme konuları kümeler kolay gibi ama srn bilirsin sordum mu bilmiyorum ama İngilizce nasil calisiyorsun? Benimde garanti etmem lazim İngilizce 1-2 mecbur aldim
1 senedir ingilizce kursuna gidiyorum işim gereğide gün içerisinde kullanmak zorunda kalıyorum. Basit bir kaç site önerebilirim.Tigin Han yazdı:Bence değişme konuları kümeler kolay gibi ama srn bilirsin sordum mu bilmiyorum ama İngilizce nasil calisiyorsun? Benimde garanti etmem lazim İngilizce 1-2 mecbur aldim
www.newsinlevels.com
http://www.bbc.co.uk/learningenglish/english/
bu siteler iyidir. Ama sınavda genelde grammar çıkıyor onun için oturup ayrıca grammar çalışman lazım. Ben diğer dersleri nasıl yapacağımı düşünüyorum.

Meb maffetti bizi 1,5 ayda nea çaliscam bilmiyorum 20 kredi alsam yeter verdiğin siteye bakacağım ama konuda Gelenekler vs var. Alabiliyorsan Matematik yerine Biyoloji al3-3 -6 ediyor Biyoloji
Mevcut değişiklik buna izin vermiyor. Matematikten kaçış yok anlayacağın. Ben 10 gün kadar onun üzerinde çalışmayı düşünüyorum. 20 kredi hedefliyorum enaz ve böylece 16 krediyi garantilemiş oluyorum. Umarım istediğimiz gibi geçer.Tigin Han yazdı:Meb maffetti bizi 1,5 ayda nea çaliscam bilmiyorum 20 kredi alsam yeter verdiğin siteye bakacağım ama konuda Gelenekler vs var. Alabiliyorsan Matematik yerine Biyoloji al3-3 -6 ediyor Biyoloji
Umarım Matematik 1-3 yükleneceğim temelde yom ama yapacagiz zorundayiz 1 ingilizce sallasam 20 kredi edihor fizik hic calismadim 25 aldim yol var gibi.
Çıkmış soruları şu site üzerinden çöz.Tigin Han yazdı:Umarım Matematik 1-3 yükleneceğim temelde yom ama yapacagiz zorundayiz 1 ingilizce sallasam 20 kredi edihor fizik hic calismadim 25 aldim yol var gibi.
http://www.aciklise.com.tr ve yapamadığın veya aklında soru işareti bırak sorular üzerine internette tarama yapabilirsin. Benim çalışma tekniğim bu olacak.

Mat 1 ve Ing 1 kolaydi ama Suremizde az isterseniz Mat secmeyin Ing e de sadece kitabi bitirp cikmis soru cozseniz yeter. Ing 1 baya kooay aslinda hep ayni tarz sorular soruluyor. Samanlari biraz bilseniz bile yetiyor.
Matematige ben youtube videolariyla calisiyotum Senol Hoca, Tonguc Akademi, Hocalara Geldik vs.. Çok üyü kaynaklar kullanmanızı tabsiye ederim.
Sistem çok kötü ve açıklama yok. Alo 147 nin de bişe bildiği yok.
Matematige ben youtube videolariyla calisiyotum Senol Hoca, Tonguc Akademi, Hocalara Geldik vs.. Çok üyü kaynaklar kullanmanızı tabsiye ederim.
Peki Matematik 1 mi yoksa 2 mi daha kolay bu kadar kısa zamanda hangisine daha iyi çalışabilirim?missguard yazdı:Mat 1 ve Ing 1 kolaydi ama Suremizde az isterseniz Mat secmeyin Ing e de sadece kitabi bitirp cikmis soru cozseniz yeter. Ing 1 baya kooay aslinda hep ayni tarz sorular soruluyor. Samanlari biraz bilseniz bile yetiyor.
Mat 1 varsa zaren Mat 2 secmeyin. Mat 1 daha kolay en azindna bir kümeler konunu öğrensen gecersin çıkmış sorularla ne tür sorular cıkacağına da bakarsın. Kümeleri şenol hocadan çalış çok işime yarar.Thunder yazdı:Peki Matematik 1 mi yoksa 2 mi daha kolay bu kadar kısa zamanda hangisine daha iyi çalışabilirim?missguard yazdı:Mat 1 ve Ing 1 kolaydi ama Suremizde az isterseniz Mat secmeyin Ing e de sadece kitabi bitirp cikmis soru cozseniz yeter. Ing 1 baya kooay aslinda hep ayni tarz sorular soruluyor. Samanlari biraz bilseniz bile yetiyor.