3. Sınava Kimler girebilir?
-
Re: 3. Sınava Kimler girebilir?
Arkadaşlar Merhaba. Benim kafamı karıştıran bir durum var sanırım yazılıcak en iyi başlık burası. Benim şimdi zorunlu dersim yok ve 2-3 kredi daha alırsam Ortak + Seçmeli Kredisini tamamlıyor olacağım ama bu dönem tamamlamak istemiyorum nedeni ise 2 senelik geçiş hakkım. Eğer bu sene kredileri tamamlarsam seneye 2 senelik üniversiye başvurusu yaparsam arkaplan'da kalıcam. Böyle olmaması için krediyi tamamlamıyorum ve 3. dönem sınavlarına girmek istemiyorum. Asıl sorumuza gelicek olursak ben bu 3. dönem kayıt yenilemeyi yapmasam benim için sıkıntı olur mu ? Şuan staj yapıyorum bide tehlikeye atarmıyım ? Kayıt yenilemeyi yapsam bile sınavlara gitmeyeceğim gitmezsemde sınava girmedi olarak gözükücek bu konuda rahatsız oluyorum açıkcası. Bilenler varsa cevaplarsa çok sevinirim.
Re: 3. Sınava Kimler girebilir?
böyle sıkışmamak için sınav biter bitmez çalışmaya başlamak gerekCihan25 yazdı:Bu MEB şaşırmış ya sınav süresini çok geri çektiler 10-11 haziran 44 gün var . Milletin okulda birsene boyunca ders görüp sınava girdiği dersleri
bize 1 ayda verdirmeye çalışıyor komedisonra millet geçemiyor gereken krediyi yapamıyor neden süre yetersiz maksimum 2 ay olmalıydı . temmuz 2-3 iyiydi zalımlar geri aldı . Şuan 11 kitap var elimde çalışcak 3. dönem sınavına . 44 bölü 11 yani 4 günde bir kitabı baştan aşağı bitirimem gerek
![]()
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
Dönem:8
<3mezun<3