Mezuniyet işlemleri ----> Diploma bilgileri bölümünde ve başka bazı detaylarda yazıyor..bakansiz yazdı:Sistemden nasıl gördünüz hocam diplomanın basıldığını ?
Ek-C2 Belgesi
Re: Ek-C2 Belgesi
Ben giriş yapamıyorum hala. Sanırım siz diploma basıldığı için girebiliyorsunuz.megalanya yazdı:Mezuniyet işlemleri ----> Diploma bilgileri bölümünde ve başka bazı detaylarda yazıyor..bakansiz yazdı:Sistemden nasıl gördünüz hocam diplomanın basıldığını ?
- yorulmaz35
- Uzman
sadece mezunların girebildiği bir menü sanırımbakansiz yazdı:Ben giriş yapamıyorum hala. Sanırım siz diploma basıldığı için girebiliyorsunuz.megalanya yazdı:Mezuniyet işlemleri ----> Diploma bilgileri bölümünde ve başka bazı detaylarda yazıyor..bakansiz yazdı:Sistemden nasıl gördünüz hocam diplomanın basıldığını ?

Hayır hocam şimdi ben de girdim. Yöntemi çözdüm.yorulmaz35 yazdı:sadece mezunların girebildiği bir menü sanırımbakansiz yazdı:Ben giriş yapamıyorum hala. Sanırım siz diploma basıldığı için girebiliyorsunuz.megalanya yazdı:
Mezuniyet işlemleri ----> Diploma bilgileri bölümünde ve başka bazı detaylarda yazıyor..
AOL Android uygulamasından şifrenizi değiştirin.
Şifreniz değiştikten sonra tarayıcıdan giriş yapabiliyorsunuz.
Diploma nosu almış öğrenci hatası çıkmıyor.
Benim de diplomam basılmış.
- yorulmaz35
- Uzman
henüz mezun olamadığım için bişey yapamıyacağımbakansiz yazdı:Hayır hocam şimdi ben de girdim. Yöntemi çözdüm.yorulmaz35 yazdı:sadece mezunların girebildiği bir menü sanırımbakansiz yazdı: Ben giriş yapamıyorum hala. Sanırım siz diploma basıldığı için girebiliyorsunuz.
AOL Android uygulamasından şifrenizi değiştirin.
Şifreniz değiştikten sonra tarayıcıdan giriş yapabiliyorsunuz.
Diploma nosu almış öğrenci hatası çıkmıyor.
Benim de diplomam basılmış.

O açıdan rahat olun hocam. Aralık ayına kadar vakit var. Olmazsa geçici mezuniyet belgesi ile askerlik işlemlerinizi yaparsanız. En yakın celp dönemine yetişmek için 31 kasıma kadar askerlik şubesine başvurmak gerekiyor. Ben de gideceğim hayırlısıyla.megalanya yazdı:Sistemden baktığımda diplomalar basılmış gözüküyor ama henüz bir duyuru vs. yapmadılar. Bir an önce yollasalar iyi olacak çünkü mezun olduktan sonra 2 ay içinde Askerlik şubesine gitmek gerekiyor.Jezxy yazdı:Hocam Şöyle Söyleyim Açık Liselere Gönderildi Diye Duyuru Yapıldı Fakat
Eline Ulaşan Halkeğitim Kurumu Merkeze Bildiriyor Diplomalar Ulaşmıştır Diye.
Sonra Gidip Halkeğitim Kurumunuzdan Almak Kalıyor.
Bu İşi Sanırsam Biraz Vakit Alabilir Halkeğitim Kurumları 81 İle Dağıtıyorlar Çünkü Ama BU AY İÇİNDE MUTLAK NETLİK KAZANIR.
Diploma basıldıktan sonra geçici mezuniyet belgesi vermiyorlar diye duydum.bakansiz yazdı:O açıdan rahat olun hocam. Aralık ayına kadar vakit var. Olmazsa geçici mezuniyet belgesi ile askerlik işlemlerinizi yaparsanız. En yakın celp dönemine yetişmek için 31 kasıma kadar askerlik şubesine başvurmak gerekiyor. Ben de gideceğim hayırlısıyla.megalanya yazdı:Sistemden baktığımda diplomalar basılmış gözüküyor ama henüz bir duyuru vs. yapmadılar. Bir an önce yollasalar iyi olacak çünkü mezun olduktan sonra 2 ay içinde Askerlik şubesine gitmek gerekiyor.Jezxy yazdı:Hocam Şöyle Söyleyim Açık Liselere Gönderildi Diye Duyuru Yapıldı Fakat
Eline Ulaşan Halkeğitim Kurumu Merkeze Bildiriyor Diplomalar Ulaşmıştır Diye.
Sonra Gidip Halkeğitim Kurumunuzdan Almak Kalıyor.
Bu İşi Sanırsam Biraz Vakit Alabilir Halkeğitim Kurumları 81 İle Dağıtıyorlar Çünkü Ama BU AY İÇİNDE MUTLAK NETLİK KAZANIR.
Çıkma belgesi alamazsın. Geçici mezuniyet belgesi farklı bir şey. Onu alabilirsin.megalanya yazdı:Diploma basıldıktan sonra geçici mezuniyet belgesi vermiyorlar diye duydum.bakansiz yazdı:O açıdan rahat olun hocam. Aralık ayına kadar vakit var. Olmazsa geçici mezuniyet belgesi ile askerlik işlemlerinizi yaparsanız. En yakın celp dönemine yetişmek için 31 kasıma kadar askerlik şubesine başvurmak gerekiyor. Ben de gideceğim hayırlısıyla.megalanya yazdı:
Sistemden baktığımda diplomalar basılmış gözüküyor ama henüz bir duyuru vs. yapmadılar. Bir an önce yollasalar iyi olacak çünkü mezun olduktan sonra 2 ay içinde Askerlik şubesine gitmek gerekiyor.
Bu gün işten izin alamadığım için annem gitti EK-C2 belgesini almaya ve orada "E-devletten alabilir." dendiği için mecburen e-devletten aldım. İnşallah bir sorun çıkarmazlar.
Hocam Elinizdeki Diploma Bile Olsa Başvuru veya Tecil Onların İnsiyatifine Kaldığından Denemekte Fayda Var Problem Olmaz İnşallah Eğer Onay Verirlerse Buradan Bilgilendirseniz Diğer Arkadaşlarda E-DEVLET Üzerinden Alıp Tecil İşlemlerini Tamamlayabilsinler .