Bymustafa yazdı: 29 Eyl 2020, 23:00Hocam bende yazdımda ayrıntılı derken kredimi falandamı yazmam gerekiyo bide ben milli eğitim bakanlığıni seçtim istek bölümünü seçtimSalih38 yazdı: 29 Eyl 2020, 12:57Halk eğitim merkezi bana aralıkda mezun olursun dedi herşeyim
aynı şeklde oldu ise bana şimdi mesaj geldi git cimer e yaz beni şimdi mezun ettiler 23 09 2020 sinde yazdım ayrıntılı şekilde 25 09 2020 de açıklandı şuan mezun ettiler![]()
mezuniyet
Re: mezuniyet
Salih38 yazdı: 30 Eyl 2020, 10:53Hocam çok teşekür ederim benide mezun ettiler demesen cimer aklima bile gelmiyodu çok şükür mezun oldukBymustafa yazdı: 29 Eyl 2020, 23:00Hocam bende yazdımda ayrıntılı derken kredimi falandamı yazmam gerekiyo bide ben milli eğitim bakanlığıni seçtim istek bölümünü seçtimSalih38 yazdı: 29 Eyl 2020, 12:57
Halk eğitim merkezi bana aralıkda mezun olursun dedi herşeyim
aynı şeklde oldu ise bana şimdi mesaj geldi git cimer e yaz beni şimdi mezun ettiler 23 09 2020 sinde yazdım ayrıntılı şekilde 25 09 2020 de açıklandı şuan mezun ettiler![]()
Salih38 yazdı: 30 Eyl 2020, 13:56önemli değil kurtul duk ya yeterSalih38 yazdı: 30 Eyl 2020, 10:53Hocam çok teşekür ederim benide mezun ettiler demesen cimer aklima bile gelmiyodu çok şükür mezun oldukBymustafa yazdı: 29 Eyl 2020, 23:00
Hocam bende yazdımda ayrıntılı derken kredimi falandamı yazmam gerekiyo bide ben milli eğitim bakanlığıni seçtim istek bölümünü seçtim

-
Arkadaşlar bi sorum olucak şimdi benim 189 kredim var.Üniversiteye geçici kayıt yaptırdım 1 ocağa kadar geçerli
Peki sınavlar 2 3 ocak 'ta açıklanacak diyorlar bununla ilgili bilgisi olan varmı? Yoksa kaydım yanacak.
Peki sınavlar 2 3 ocak 'ta açıklanacak diyorlar bununla ilgili bilgisi olan varmı? Yoksa kaydım yanacak.
Arkadaşlar attığım fotoğrafta ben mezuniyet şartlarını yerine getirmiş miyim bu alan kredisi ve başarılması en az zorunlu alan kredisi kafamı baya karıştırdı bi yardımcı olun .
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Şartlar Tamamıyla Fazlaca Yerine Getirilmiş ... Sadece Meslek Lisenize Gidip Yüzyüze Eğitimi Tamamladımı Kısmını "HAYIR" dan "EVET" Geldiği Taktirde Mezun Olucaksınız Bunun İçin Meslek Lisenizde Evrakların Bir An Evvel AOL'e Ulaştırmaları Lazım. Bunun İçin Müdür veya Yardımcısı İdari İşler Artık Kim Bu Konu İlgileniyorsa Görüşmen Yeterli Olucaktır.afroDADAS yazdı: 30 Eki 2020, 02:30 Arkadaşlar attığım fotoğrafta ben mezuniyet şartlarını yerine getirmiş miyim bu alan kredisi ve başarılması en az zorunlu alan kredisi kafamı baya karıştırdı bi yardımcı olun .