nasil baslayacam su derslere..
Re: nasil baslayacam su derslere..
2. kez alan değişiklği yapıcam bi zararı olurmu 2.kez alana değişikliği yapmanın yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar mecbur kalmadığınız sürece Alan DeğişiKliği Yapmayın zararı oluyor alan kredisini etkiliyor
SuskunluĞum Asaletimdendir Her Söze Verilecek Bir Cevabım Var Elbet. Önce Söze Bakarım Lafmı Diye Sonrada Söyleyene Bakarım Adammı Diye.!!!
alan kredisini etkiliyo derken biraz daha detaylı anlatabilirmisin şimdiden teşekkür ederim
aLan kredisi derken sizin seçtiğiniz bölümün kredisi yani ben şimdi sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum bulunduğunuz ilin halk eğitim merkez numarasını arayan size detaylı bilgi vericeklerdir 

SuskunluĞum Asaletimdendir Her Söze Verilecek Bir Cevabım Var Elbet. Önce Söze Bakarım Lafmı Diye Sonrada Söyleyene Bakarım Adammı Diye.!!!
ya işin komik tarafı halk eğitim merkezini aradık onlarda kesin bişey söyleyemeyiz dedi.ben sene başı fen bilimlerine geçtim genel kültür alanından normal kredim 124 sayısal alan kredim 0 şimdi ocakta sınava girdikten sonra mecburi sosyal bilimlere geçicem baş edemiyorum sayısalla şimdi alan değiştirnce sosyal bilimler kredimden mi düşücek siz bildiklerinizi anlatırsanız sevinirim eminim yardımcı olucaktır
alanda sorun yaşicağınız kesin negatif etkiler bukadarını sölim
teşekkür ederim peki başınıza gelen veya çevrenizdekilerin başına gelen bi örnek verebilirmisiniz varsa.bu arada biraz fazla soru soruyorum özür dilerim ama işin içinden çıkamadım.
estf. önemli değil benim başıma geldi alan değiştirdim ama değiştirmeden soruşturdum ben alanımı değiştirmeseydim şuan alan kredim olurdu en basiti ama ben daha bu yıl sınavda başarılı olursam alan kredimi alıcam Hocaya sormuştum halk eğitim müdürü görevlilerine yani sorsam sorun olurmu evet olur dedi
hangi alana geçmiştiniz ?yani benim sayısal alan kredim 0 ve bugüne kadar sosyal bilimler alan derslerinden çok kredi aldım hatta sene başı sayısala geçmeden evvel bütün kredilere baktık türkçe-matematik 22 falandı sosyal bilimlerde 38 falandı bende salak gibi gittim sayısala bile bile alan kredisi 0 dı şimdi sınava giricem ama mecburi değiştirmem gerekiyo baş edemiyorum sayısalla sizin tavsiyeniz nedir
benimki sosyal bilimlerdi alanım genel kültür yani sonra t.m yaptım eğer ünversite düşünüyorsanız alanınız ya sayısal yada eşit ağırlık olsun yani ya sayısal-yada t.m çünki sosyal bilimler öss de arka planda olmanıza neden oLuyor
ya ben zaten spor akademisine giricem ama sırf lisemi bitirmesine kolaylık olsun diye sosyal bilimlere geçicem bu arada sosyal bilimler üni sınavında niye arkada kalıyo?
o bölümden katılan çok oluyormuş o yüzden şansında azlıyor o bölümde olduqun iÇin
hee o yüzden bende biliyorum ama sözelim çok iyi
bu arada açık lise kaç puan veriyo üniye biliyomusunuz?

aynı normal lise nekadar veriyorsa açıklisede aynı puanı veriyor