Benim hobim we Fobim
Re: Benim hobim we Fobim
Evet , ayrıca biz seninle hemşeri sayılırız dedeyle anne anne Edirneli..Bende iltifatın için teşekkür ederim yavrum...Bizim Cahit PEKSAYAR abimiz vardı..Devlet Klasik Türk Müziği korosunda baş keman dı.1Nisan 2000 de vefat etti.Yaşına rağmen o beyaz saçları sanli bir bulut parçası gibiydi.Onlardan örnek aldık..Bak birde Erol Büyükburç var ya obenim ilk müzik konusunda danıştığım bir kişidir yaş 70 e yakın ama zıpkın gibi öyle olmak lazım... adam geliyo ..kadın veya... bu yaştan sonra... buyaştan sonra..ne olcak mış? Allah(c.c) ömür vermiş git yaşa be. Kimiside sarılmış bazı şeylere ...ulan ilim var irfan var.Hesapta dindarsın ama tefekkür etmiyorsun..bak seni dört mevsimi olan bir ülkede yaratmış yaradan ama sen ne yap kahvede ömür tüket(kendini salanlar dedin ya).olacak işmi.Ben anlamam.. Allah insanı birbirine faydası olsun diye yarattı o kadar.Bazı köşebaşı imamları -o günah bu günah eee otur köşede miskinlik yap,tekke ve zaviyeler kapatılalı 80 yıl oldu bunlar hala aynı plağı çalıyorlar.Doğru; mürşidi olmayan irşad olamaz benim tek mürşidim var , o da bütün dünyanın koştuğu Hz.MEVLANA CELALEDDİN-İ RUMİ .hadi yarın görüşürüz. 

ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
abi yine hayatını anlatmışıneagle67 yazdı:Evet , ayrıca biz seninle hemşeri sayılırız dedeyle anne anne Edirneli..Bende iltifatın için teşekkür ederim yavrum...Bizim Cahit PEKSAYAR abimiz vardı..Devlet Klasik Türk Müziği korosunda baş keman dı.1Nisan 2000 de vefat etti.Yaşına rağmen o beyaz saçları sanli bir bulut parçası gibiydi.Onlardan örnek aldık..Bak birde Erol Büyükburç var ya obenim ilk müzik konusunda danıştığım bir kişidir yaş 70 e yakın ama zıpkın gibi öyle olmak lazım... adam geliyo ..kadın veya... bu yaştan sonra... buyaştan sonra..ne olcak mış? Allah(c.c) ömür vermiş git yaşa be. Kimiside sarılmış bazı şeylere ...ulan ilim var irfan var.Hesapta dindarsın ama tefekkür etmiyorsun..bak seni dört mevsimi olan bir ülkede yaratmış yaradan ama sen ne yap kahvede ömür tüket(kendini salanlar dedin ya).olacak işmi.Ben anlamam.. Allah insanı birbirine faydası olsun diye yarattı o kadar.Bazı köşebaşı imamları -o günah bu günah eee otur köşede miskinlik yap,tekke ve zaviyeler kapatılalı 80 yıl oldu bunlar hala aynı plağı çalıyorlar.Doğru; mürşidi olmayan irşad olamaz benim tek mürşidim var , o da bütün dünyanın koştuğu Hz.MEVLANA CELALEDDİN-İ RUMİ .hadi yarın görüşürüz.

Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
E öyle herkes birbirini tanımalı bence....hatta şu karışıklıkta parola şu olmalı
=HERKES YANINDAKİNE DİKKAT ETSİN.
ALTYAPISINDA -DÜRÜSTLÜK - OLMAYAN HER EYLEM, BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANIR.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
FATİH VOLKAN YENİTÜRK.
Evet abi haklısın katılıyorum sana.eagle67 yazdı:E öyle herkes birbirini tanımalı bence....hatta şu karışıklıkta parola şu olmalı
Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
alın bakın tipik erkek işteMy Maraz yazdı:bana göre sarısıdada iyi siyahda kırmızısıdadeerrryyaaa yazdı:evett ama kız olmaya gerek yok göz kirliliği yapıyolar sen fark etmiyo musun?My Maraz yazdı:kızın halinden kız anlar

bi feminist olmadığım kalmıştı ya

EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
tatlım onur maymun iştahlı
bütün erkekleri sokma sıralamaya 

nihayet mezun
diploma puanı:74,25

hımmmmrrrr
kızlar sizi kızdıranmı var ?Olmasın olmamalı olamaz beni delirtmeyyiiiiin.
Kadınlara kızlara saygı prensiplerimde ön planda gelir....Azılı bir feministim ben ,çok hassasım bu konuda..hmmmrrrrr.

Kadınlara kızlara saygı prensiplerimde ön planda gelir....Azılı bir feministim ben ,çok hassasım bu konuda..hmmmrrrrr.
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
aman abi sen kızma sen tamam lafımı geri aldım o laf sadece ve sadece marazlıkların kralınaydıeagle67 yazdı:hımmmmrrrr![]()
![]()

En son bayan_esinti tarafından 22 Oca 2010, 02:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
yok hepsi vardeerrryyaaa yazdı:tatlım onur maymun iştahlıbütün erkekleri sokma sıralamaya

Yanmakta Güzeldir Bazen.
Yakan değerliyse..
Yakan değerliyse..
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
bayan_esinti yazdı:aman abi sen kızma tamam lafımı geri aldım o laf sadece ve sadece marazlıkların kralınaydıeagle67 yazdı:hımmmmrrrr![]()
![]()
hobim ; karakalem resim yapmak
fobim ; hamam böceği başta olmak üzere böcekler ( yazarken bile tüylerim ürperdi )
fobim ; hamam böceği başta olmak üzere böcekler ( yazarken bile tüylerim ürperdi )
- zeynepşahinn
- Yardımcı Uzman
bende sarışınım ama sapsarı değilim sarışınlar aptaldırlar derler ama şahsen en öyle değilimmMELEİM yazdı:ODA GÜZELDİ MERVE HOBİM GİTAR CALMAK,OTAMATİKMAN MÜZIK DINLEMEK, ARKİLERLE TAKILMAK VEEEEE GEZMEK O YUZDEN BURDA GEZCEK YER KALMADI![]()
![]()
FOBİM İSE,ESSEK SAKASI , VE SARI SACLI BAYANLAR AMA İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ BAZILARINA ACAYIP YAKISIYO

Ne zaman birine güvenmeye kalksam geçmişim ensemden tutar ve fısıldar '' ne çabuk unuttun ''
- zeynepşahinn
- Yardımcı Uzman
bayan_esinti yazdı:bayan_esinti yazdı:aman abi sen kızma tamam lafımı geri aldım o laf sadece ve sadece marazlıkların kralınaydıeagle67 yazdı:hımmmmrrrr![]()
![]()

Ne zaman birine güvenmeye kalksam geçmişim ensemden tutar ve fısıldar '' ne çabuk unuttun ''