selamlar aol'cü arkadaşlarım
Re: selamlar aol'cü arkadaşlarım
merhaba jade hosgeldin formumuza.seninle ortak noktalarımız var sanırım.bende cok cektim h.e.m. den.umarız meb sınav sayısını yılda 3e cıkarır.mezun olma konusunda karamsar olma.gün degmadan neler dogar demişler.gereken biraz umut birazda sabır. 

dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK
hoşgeldin. allah yardımcın olsn
Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!
Günaydınlar arkadaşlar hepinize çok tşk ederim alakalarınız için 
valla bu yıl beraber 5 oluyor hem sabrettim umarım bundan sonra bi aksilik olmaksızın mezuniyet günümü görürüm de artık bende güzel bir nefes alıp idealim için gece gündüz demeden çalıştığm günleri görürüm..
Umarım sizler için de herşey güzel olur emin olun herkes içi dua ediyorum.yaşayan bilir misali inş. hepiniz istediğiniz yerlerde olursunuz

valla bu yıl beraber 5 oluyor hem sabrettim umarım bundan sonra bi aksilik olmaksızın mezuniyet günümü görürüm de artık bende güzel bir nefes alıp idealim için gece gündüz demeden çalıştığm günleri görürüm..
Umarım sizler için de herşey güzel olur emin olun herkes içi dua ediyorum.yaşayan bilir misali inş. hepiniz istediğiniz yerlerde olursunuz

Düşünebiliyorum!
Öyle ise Varım
Öyle ise Varım

hoşgeldinnnnn jade
BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)