MÜJDE EK SINAV AÇIKLANDI
Re: MÜJDE EK SINAV AÇIKLANDI
Lise ara sınıftan ayrılarak Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesinde en az bir kez sınava girmiş olan, öğrenciler sınava katılabileceklerdir.
bunu anlamadım ben,ben lise ara sınıftan geldim tastikname ile aölsine,ara sınftan gelenlerde diğer üstteki sartlar gecersiz mi oluyor şimdi??
bunu anlamadım ben,ben lise ara sınıftan geldim tastikname ile aölsine,ara sınftan gelenlerde diğer üstteki sartlar gecersiz mi oluyor şimdi??

OLAĞAN TEPKİLER.3 YILLIKLARI KİMSE ANLAMIYOR.KAYITLARI ÇOĞUMUZUN 4-5 YIL ÖNCESİNE DAYANIYOR BIRAKINDA MEZUN OLSUNLAR ARKADAŞLARhkn2929 yazdı:şuan bu haliyle ek sınavdan kaç kişi yararlanıyo arkadaşlar bunu anket yapacağım bu kadar saçma bir sistem olamaz ya (4 yıllıklar için bahsediyorum)yani şuan kimin 162 kredisi var merak ediyorum!..
En son meloş tarafından 11 Tem 2009, 10:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Fays bende çok mutluyum çünkü benimde dönemim vardı kredim yoktu.kredi şartı aranmadı sanırım bizi mezun edecekler bi şekilde.Allah razı olsun çalışan aöl çalışanlarından..
Maillerimiz dikkate alınmış.
Sizler içinde aynı bizlere atılan mailler gibi 4 dönem şartı aranmış eskiden 5 idi..Çok güzel..Tebrik ederim senide fays ve diğer dönem maduru arkadaşlar
Maillerimiz dikkate alınmış.
Sizler içinde aynı bizlere atılan mailler gibi 4 dönem şartı aranmış eskiden 5 idi..Çok güzel..Tebrik ederim senide fays ve diğer dönem maduru arkadaşlar
FAYS HALA ŞAŞKINIM KREDİ ŞARTI ARANMIYOR SANIRIM ÇOK ÇALIŞMAK LAZIM BİŞEYLER DÜŞÜNÜYOLAR
ÇÜNKÜ BENİM 50 KREDİM VAR
YA FAZLADAN KREDİ ALSINLAR 4 YILLIĞA NASILSA GEÇECEKLER ELLERİNDE KREDİ OLSUN DİYE ALINIYORUZ SINAVA YADA MEZUN ETMEK İÇİN YENİ SEÇENEKLER SUNACAKLAR.SAĞOLSUNLAR HER İKİ ŞEKİLDEDE ŞANSLIYIZ
ÇÜNKÜ BENİM 50 KREDİM VAR
YA FAZLADAN KREDİ ALSINLAR 4 YILLIĞA NASILSA GEÇECEKLER ELLERİNDE KREDİ OLSUN DİYE ALINIYORUZ SINAVA YADA MEZUN ETMEK İÇİN YENİ SEÇENEKLER SUNACAKLAR.SAĞOLSUNLAR HER İKİ ŞEKİLDEDE ŞANSLIYIZ
sizlerin adına çok sevindim arkadaslar
umarım seneye de biz mağdur olmayız sizde bizim için dua edin
çok güzel olanaklar sağladılar bu sene çok şanslısınız gerçekten
umarım seneye de biz mağdur olmayız sizde bizim için dua edin

çok güzel olanaklar sağladılar bu sene çok şanslısınız gerçekten

Bunu online olarakmı yoksa halk eğitim merkezlerindemi yapacağız ben ilçedeyim acaba parayıda il merkezindeki bankalaramı yatırmamız gerekiyor hiçbirşey anlamadım ben bu iştenFays yazdı:Bildiğim kadarıyla,eğer sınav merkezin ilçe olarak kayıtlıysa ilçenin bağlı olduğu ili işaretleyeceksin. mesela ankaranın ilçesindeysen sınav merkezini 'Ankara' olarak güncelleyeceksin. yanılıyor muyum ?Rally yazdı:Sınavlar sadece il merkezlerinde 4 oturumda yapılacaktır. Öğrencilerimizin sınav merkezi olarak il merkezini işaretlemeleri gerekmektedir.
Arkadaşlar bu olay nedir neyi işaretliyoruz
Hayır ek sınavda da normal kayıt yenileme işlemi gibi para yatırılıyor sonra internette sınav yerinizi oturduğunuz şehrin il merkezini seçeceksiniz... (örneğiğn istanbul anadolu yakasında oturanlar büyük ihtimal sadece avrupa yakasında belirli okullarda sınava girecekler)
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
ahh keşke 4 yıllıklarda bir dönemde 40 kredilik ders seçebilsede mezun olsam hemen
çok şeymi istiyoruz ne

çok şeymi istiyoruz ne

-
- Doktor
hadi bakalım pazartesi günü bankaya oradanda halkeğitim merkezine
yss ders kitaplarını alabilicez deilmi seçtiğimiz derslerin

"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
hadi gözünüz aydın olsun arkadasalr cok sevindim beni kapsamıyor ama olsun.
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK
-
- Acemi
yagmur yazdı:Lise ara sınıftan ayrılarak Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesinde en az bir kez sınava girmiş olan, öğrenciler sınava katılabileceklerdir.
bu 2 durumu acıkLayabiLecek warmı Lutfen ?CagriSuayb yazdı:Merak ettiğim bişi war. bu ek sınavLardan yararLanmak için sunuLan şartLardan herhangi birine mi sahp oLmak gerekiyor yoksa hepsine birden mi ?
bu aşağıdaki yazan yazıya göre
bakınız >> ilgili madde ; (b)
3 yıllık sistemden gelip
4 yıllık olmak zorunda kalan tüm öğrenciler
3 yıllık sistem şartlarına göre mezun olabiliyor ise !
ek sınava girmesi gerekmiyor !
kaynakça: http://maol.meb.gov.tr/images/ResmiYazi ... -12840.jpg

bakınız >> ilgili madde ; (b)
3 yıllık sistemden gelip
4 yıllık olmak zorunda kalan tüm öğrenciler
3 yıllık sistem şartlarına göre mezun olabiliyor ise !
ek sınava girmesi gerekmiyor !
kaynakça: http://maol.meb.gov.tr/images/ResmiYazi ... -12840.jpg

AÇIK LİSE ÖĞRENCİLERİNE İETT ÖĞRENCİ KARTI VERİLSİN! İMZA KAMPANYASI
http://imzakampanyam.com/ACIK-LISE-OGRE ... kampanyasi
http://imzakampanyam.com/ACIK-LISE-OGRE ... kampanyasi
arkadaşlar ben de açık lise 4 yıllık genel kültürde 2 dönemdir okuyorum toplam kredim 45. bende bu ek sınava katılabilecek miyim? "2008-2009 eğitim öğretim yılı öğrencilik durumu aktif veya donuk olanlar diyor" benim öğrencilik durumum aktif şuan. bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın...
belgelerden görüldüğü kadarıyla bu bir ek sınav değil, 3.dönem sınavı diyebiliriz.