Ve Ek Sınav Günü Geldi Çattı...
Re: Ve Ek Sınav Günü Geldi Çattı...
Geçen sene sınavdan tam 10 gün sonra açıklamışlar..
Ruhum Tibet'li bir rahip,kentin loş caddelerinde.Kalbim kuduz bir köpek,Pasteur'un dizlerinde!
-
- Asistan
çağdaş türk ve dünya tarihi 1 ve 2 çok zordu,ilk defa tarih dersinde zorlandım diyebilirim.
Mat. 3 ve 1 çok iyidi.
Tek sorun tarihler umarım geçmişimdir ya.
çağdaş türk ve dünya tarihinden giren oldu mu sizce sorular nasıldı?
Mat. 3 ve 1 çok iyidi.
Tek sorun tarihler umarım geçmişimdir ya.
çağdaş türk ve dünya tarihinden giren oldu mu sizce sorular nasıldı?
-
- Doktor
heheh ben işaretlediklerimi kağıdada yazdım p.tesi salı belli olur sonuç 

"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
bende yazdım valla
ama 3 ders harıç tam yazıyodum hoca geldı olmaz dedı aldıgımızda ne olacaksa 

Ne Talihsizim ben yaa
tarih 3 4 5 t.c ink tarihi 1 2 zorunda ötesindeydi hayatımda o kadar karmaşık sorular görmedim ben ........ üstelik çalıştığım halde...hiç umudum yok
şıkları bende not aldım

şıkları bende not aldım

Take me to the deep oceans!
Sınav çok iyi geçti. bu kısıtlı zamandaki çalışmalarıma rağmen geçebildiğimi düşünüyorum. her dönem olduğu gibi bu dönemde şıkları not aldım
cevap anahtarları açıklanınca mezun olup olamadığımı görebileceğim..

Yuh diyorum hakikaten ek sınav değil kazık sınav oldu kendi adıma.
Şuandan itibaren Edebiyat ve Tarihten nefret eden biriyim
Şuandan itibaren Edebiyat ve Tarihten nefret eden biriyim

edebiyat 5 te zordu...acaba ek sınav diye mi zor sordular yaz bide millet tatil modunda ders çalışmaz umuduyla?
allhm lütfen geçim ya 9 soru istiyorum sadece
(hepsinden) 

-
- Acemi
acaba sımdı bu soruları ne zaman yanıtlarlar
hafta içi soru ve cvp yanıtları açıklanır haftayada sistemden açıklarlar heralde
evettt çağadaş türk ve dünya taerihi zordu nie aldımki o dersi bilmem
ona bakarsan bende kolay veririm dediğim derslerde zorlandım korktuğum derslerdede tıkır tıkır çözdüm...şaka gibi ya
geçen sınavda çıkan sorulara bakmıştım hiç biride bu sınavdaki kadar zor deil...atıyorum o dönemde yapılan sorular şu şekilde..yıldırım bayezit ilk kez hangi şehri kuşatmıştır..bu dönemde ise yıldırım bayezit istanbulu kuşatırken kimlerle görüşmüş kimler yanında yer almış ve hangi tarih.. üstede bir bir dizmişler..şıklarda da bunlardan hangileri birlikte verilmiştir..kabus gibiydi 

harbıden zordu mat.2de bır soru vardı
bır asker carsamba gunu ılk nobetını tutuyor 23 hafta sonta bu asker nobetini hangı gun tutacak..
allahım banane adamın askerlıgınden, nöbetinden yazıcı benmiyim benmi nöbet'leri yazıyorum hem bu adama yazık degılmı 23 hafta boyunca hergun nobetmı tutulur yaaa..
bır asker carsamba gunu ılk nobetını tutuyor 23 hafta sonta bu asker nobetini hangı gun tutacak..
allahım banane adamın askerlıgınden, nöbetinden yazıcı benmiyim benmi nöbet'leri yazıyorum hem bu adama yazık degılmı 23 hafta boyunca hergun nobetmı tutulur yaaa..
valla ben bıraz acımasızlık yapıp pazar gunu dedım tatil zamanı adama nobet tutturuyoruz hocaya soyluyorum hoca guluyor =)