böyle bir şey olabilirmi???
Re: böyle bir şey olabilirmi???
ilgilendigin için sagol asit hernekadar beni hayal kıraklıgına ugratsanda
ama bi önceki kopyaladıgım yazıyı bir incelermisin site admini geçebilirsin yazmış

Yazar Mesaj
murderer Mesaj Başlığı: MESLEKİ AÇIK LİSE GEÇEBİLİRMİYİMGönderilme zamanı: Sal Eki 07, 2008 12:11 pm
BÖLÜMÜNDEYİM VE MESLEKİ AÇIK LİSEYE GEÇİŞ YAPABİLİRMİYİM ACABA VE BÖYLE ŞANSIM VARSA NASIL GECEBİLİRİM
Toplam Dönemi : 6 AOL'de Okuduğu Dönem : 4
Toplam Kredi : 63 Alan Kredi :
VE AYRICA DURUM BU KREDİLERİM BUNA GÖRE NASIL MEZUN OLUR VE ÖSS SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANABİLİRİM ACABA
Başa Dön
MeteHAN Mesaj Başlığı: Re: MESLEKİ AÇIK LİSE GEÇEBİLİRMİYİMGönderilme zamanı: Sal Eki 07, 2008 12:45 pm
Site Admin
murderer Mesaj Başlığı: MESLEKİ AÇIK LİSE GEÇEBİLİRMİYİMGönderilme zamanı: Sal Eki 07, 2008 12:11 pm
BÖLÜMÜNDEYİM VE MESLEKİ AÇIK LİSEYE GEÇİŞ YAPABİLİRMİYİM ACABA VE BÖYLE ŞANSIM VARSA NASIL GECEBİLİRİM
Toplam Dönemi : 6 AOL'de Okuduğu Dönem : 4
Toplam Kredi : 63 Alan Kredi :
VE AYRICA DURUM BU KREDİLERİM BUNA GÖRE NASIL MEZUN OLUR VE ÖSS SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANABİLİRİM ACABA
Başa Dön
MeteHAN Mesaj Başlığı: Re: MESLEKİ AÇIK LİSE GEÇEBİLİRMİYİMGönderilme zamanı: Sal Eki 07, 2008 12:45 pm
Site Admin
farkındamısın o yazı 7 ekim 2008 tarıhlı ?
bugün 2 tane halk egitim merkezine ve açık ögretim lisesi çagrı merkezine tam 3 defa sordum girebiliyormuşum çok şükür....
değiştiriliyomuş bakasit yazdı:anladım senın bolum degıstırmek gıbı sansın yok kardesım kesın ve net bırsey soyluyorum DEĞİŞTİREMEZSİN

ya bana mesajlar geliyo posta kutuma geçmek isterseniz diye..
ki ben toplam 6 dönem oldum
cananxxx yazdı:bugün 2 tane halk egitim merkezine ve açık ögretim lisesi çagrı merkezine tam 3 defa sordum girebiliyormuşum çok şükür....
Sevindim

-
Denizci olmak isteyenler; Milli eğitim Bakanlığı Mesleki Açık Öğretim Lisesi bünyesinde akşamları veya haftasonları ders alarak 3 yılda denizci olma imkanı tanıyor.
Denizcilik eğitimi veren okulların listesi için: http://www.aol.meb.gov.tr/aolweb/yykurum_kontenjan.aspx
Not: Ben İstanbul Barbaros Hayrettin Paşa Denizcilik meslek lisesine gideceğim. Ancak bu bölümün açılması için 8 kişinin bu bölüne kaydolması gerekiyor.
Denizcilik eğitimi veren okulların listesi için: http://www.aol.meb.gov.tr/aolweb/yykurum_kontenjan.aspx
Not: Ben İstanbul Barbaros Hayrettin Paşa Denizcilik meslek lisesine gideceğim. Ancak bu bölümün açılması için 8 kişinin bu bölüne kaydolması gerekiyor.