Geometri :s
Re: Geometri :s
düzlem geometrinin temel kavramları olan konunun cevap anahtarı
1-C
2-A
3-D
4-B
5-C
6-C
7-C
8-B
9-D
10-C
Acılar konusunun cevap anahtarı
1-D
2-B
3-C
4-D
5-D
6-B
7-C
8-A
9-C
10-B
11-D
12-B
13-A
14-B
15-A
Yalnız bunlar kitaplar değişmeden önceki geometri-1 konusunun cevapları.bugün değişmiş kitaplar.
Geometr-2'de
GEOMETRİ 2 DERS NOTU
ÜNİTE 1: Çember Kapağında Geometri 41 yazılı ders notunun 1. ünitesi
ÜNİTE 2: Katı Cisimlerin Alan ve Hacimleri Yeşil Kapaklı Lise 3 Geometri ders kitabının 2. ve 3. ünitesi
ÜNİTE 3: Düzlemde Vektörler Analitik Geometri 1 yazılı ders notunun 4. ünitesi
simdi geometri-4 örgün lise 3.sınıfın ders kitabı ve analitik geometri kitabının birlesmesinden mi geometri2 kitabı çıkmış.doğrumu anladım?
1-C
2-A
3-D
4-B
5-C
6-C
7-C
8-B
9-D
10-C
Acılar konusunun cevap anahtarı
1-D
2-B
3-C
4-D
5-D
6-B
7-C
8-A
9-C
10-B
11-D
12-B
13-A
14-B
15-A
Yalnız bunlar kitaplar değişmeden önceki geometri-1 konusunun cevapları.bugün değişmiş kitaplar.
Geometr-2'de
GEOMETRİ 2 DERS NOTU
ÜNİTE 1: Çember Kapağında Geometri 41 yazılı ders notunun 1. ünitesi
ÜNİTE 2: Katı Cisimlerin Alan ve Hacimleri Yeşil Kapaklı Lise 3 Geometri ders kitabının 2. ve 3. ünitesi
ÜNİTE 3: Düzlemde Vektörler Analitik Geometri 1 yazılı ders notunun 4. ünitesi
simdi geometri-4 örgün lise 3.sınıfın ders kitabı ve analitik geometri kitabının birlesmesinden mi geometri2 kitabı çıkmış.doğrumu anladım?

bn derslerı yenılerler ortada kalırım diye seçmedım bu dönem geometrıyı keske sızde öyle yapsaydınız........
Arkadaşlar benden size bir tavsiye kitap içerikleri değişmeden önceki konulara çalışın sınavda o konulardan sorarlar neden derslerin içerikler henüz değişti yani sınav soruları çoktan hazırlanmıştır eski sisteme göre,bu değişen kitaplar bir sonraki sınavda sorarlar bi arkadaşda demiş felsefe kitapları değişmişti ama eski kitaptan sormuşlardı diye aynen öyle oldu bende felsefeden girdim yeni kitabın müfredatına göre çalıştım konuları eski kitaba göre sordular sınavda sasırdım kaldım.siz eskiye calışın yeniyede söle bi göz gezdirirsiniz 

ewt katılıyorum.....
eski kitaplara çalışalımda kitap kalmamış ki ben alamadım eski konuları biler varsa yazabilirmi arkadaşlarCetin yazdı:Arkadaşlar benden size bir tavsiye kitap içerikleri değişmeden önceki konulara çalışın sınavda o konulardan sorarlar neden derslerin içerikler henüz değişti yani sınav soruları çoktan hazırlanmıştır eski sisteme göre,bu değişen kitaplar bir sonraki sınavda sorarlar bi arkadaşda demiş felsefe kitapları değişmişti ama eski kitaptan sormuşlardı diye aynen öyle oldu bende felsefeden girdim yeni kitabın müfredatına göre çalıştım konuları eski kitaba göre sordular sınavda sasırdım kaldım.siz eskiye calışın yeniyede söle bi göz gezdirirsiniz
aynen bende alamadım eski konuları... 

'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

ben çalışmıyorum geometrilere zamanım yok
konuları söyleyebilrmisiniz şimdikinden çok farklımıyagmur yazdı:bende eski kitaplar var ama pdf olarakm değil malesef yoksa yüklerdim
tabikiaslan yazdı:konuları söyleyebilrmisiniz şimdikinden çok farklımıyagmur yazdı:bende eski kitaplar var ama pdf olarakm değil malesef yoksa yüklerdim
geometri-1
1.ünite:düzlem geometrinin temel kavramları
2.ünite:açılar
geometri-2
1.ünite:üçgenler
2.ünite:üçgenlerde benzerlikler

teşekkür ederim bunlar daha iyiymiş konular daha az ben bunların bir kısmına çalıştım ama geçmiş sınav sorularına baktımda geo 2 de çemberle ilgli sorularda var arkadşlar sizde ona göre çalışınyagmur yazdı:tabikiaslan yazdı:konuları söyleyebilrmisiniz şimdikinden çok farklımıyagmur yazdı:bende eski kitaplar var ama pdf olarakm değil malesef yoksa yüklerdim
geometri-1
1.ünite:düzlem geometrinin temel kavramları
2.ünite:açılar
geometri-2
1.ünite:üçgenler
2.ünite:üçgenlerde benzerlikler
arkadaşlar geçmiş sınav sorularına bakıyorum geometri 1 de tümlerin ölçüsü bütünlerin ölçüsü bu konuyla ilgili soru var geometri 1 kitabına netten bakıyorum kitapta böyle bi konu bulamadım bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi
ya bu adamlar bı seyıde duzgun yapsa sascaz zaten.matematıktede o sorun var ben aldım mat 4-5 tamammı .ıcınde konuya baktım tamamen farklı .sonra ogrendımkı mat 4-5 dıe mat 6 alıcakmısız .Gecen donemdede bole sorunlar olmustu.oyuzden kıtapları alırken ıcerıklerıne bakın hepsının.
-
- Acemi
ben mezun olmayı planlıyordm bu sayısalla aram hıc deıl sımdı sırf geometrı yuzunden muaf olmayımı beklıcem 3 kez sınava girip. çalıssamda anlamam cunku sayısal dersleri :S:S
keremaciroglu yazdı:ben mezun olmayı planlıyordm bu sayısalla aram hıc deıl sımdı sırf geometrı yuzunden muaf olmayımı beklıcem 3 kez sınava girip. çalıssamda anlamam cunku sayısal dersleri :S:S
Siz böyle önyargılı yaklaşırsınız ölene kadar kafa yorucu işleri alamazsınız...