SINAV YERİ BİLGİLERİ AÇIKLANMIŞ.
Re: SINAV YERİ BİLGİLERİ AÇIKLANMIŞ.
Eyüp silahtarağa ilköğretim okulu 

Fen liseli değilizki umudumuz olsun,Anadolu liseli değilizki havamız olsun,Biz Açık liseliyiz Allah yardımcımız olsun 

ARKADAŞLAR MERHABA. BEN ACEMİYİM YA. Bİ TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM ŞU SİSTEMİ. SINAVYERLERİ AÇIKLANMIŞ. SINAVLAR 4 OTURUMDA. BEN TARİH-2 DİN KÜLTÜRÜ-3 FALAN SEÇMEDİM. SADECE SONUNDA 1 OLAN DERSLERİ SEÇTİM VE SADECE ONLARA ÇALIŞTIM AMA SINAVA GİRECEĞİM DERSLER ARASINDA SONUNDA 2,3 OLAN DERSLER DE VAR. BEN SADECE SEÇTİKLERİMDEN Mİ SORUMLUYUM. BANA ONA GÖRE Mİ KİTAPÇIK GELECEK. LÜTFEN YARDIM EDİN ..
sınav yeri bilgilerinde yazılı olan derslerden sınavda sorumlu olursun ayrıca sorumlu olduğun derslere öğrenci girişindeki dönem derslerindende bakabilirsin
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
Cumartesi günü İstanbul'da yoğun tipi bekleniyormuş acaba sınavın ertelenmesi durumu doğabilir mi diye geldi aklıma sanırım 2004 yılının sınavlarında hava koşulları nedeniyle erteleme olmuş.. Bekleyip göreceğiz..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Aman olmasın bu kadar stres yeter...