Feshane ya da KiLere qeLince ugrarim ama tanimazsan kuLahLari degisiriz rezil olmayim simdibaris_60 yazdı:o derece yani

Feshane ya da KiLere qeLince ugrarim ama tanimazsan kuLahLari degisiriz rezil olmayim simdibaris_60 yazdı:o derece yani
JoQeR yazdı:dombüş barışım benimşaka şaka... dalyan gibi delikanlıymışsın aga maşAllah
Seni kuzene alayım ben. :p
Saka saka ben istanbulda felan degilim yurtdisindayim biraz isletiyim dedim sadecebaris_60 yazdı:ii hadi bakalımtanırız inş
SRNarin yazdı:Saka saka ben istanbulda felan degilim yurtdisindayim biraz isletiyim dedim sadecebaris_60 yazdı:ii hadi bakalımtanırız inş
Ama 5 sene Halicioglundaydim geride gelicem ..
Aynen bende diyecektim daha olgun gorunuyor aslinda ..My Maraz yazdı:Avatarındaki resimde 25 yasında gibi gözüküyorsun.
Nerdeyse abi bile diyecektimSRNarin yazdı:Aynen bende diyecektim daha olgun gorunuyor aslinda ..My Maraz yazdı:Avatarındaki resimde 25 yasında gibi gözüküyorsun.
Haha yok artikMy Maraz yazdı:Nerdeyse abi bile diyecektimSRNarin yazdı:Aynen bende diyecektim daha olgun gorunuyor aslinda ..My Maraz yazdı:Avatarındaki resimde 25 yasında gibi gözüküyorsun.
My Maraz yazdı:Avatarındaki resimde 25 yasında gibi gözüküyorsun.
17 yasindan sonra depresti desene sende bu araba sevdasi .. Bagimlilik yaptibaris_60 yazdı:My Maraz yazdı:Avatarındaki resimde 25 yasında gibi gözüküyorsun.Yok yav ne 25 i
aha 19 olduk bugün. Gerçi bu foto eski buda 17 yaşındaydm
Arkadaşlar arabasız foto diyince bi bunu bulabildim
O zamanlarda vardı ama ehliyet yoktu kendi arabam yoktuSRNarin yazdı:17 yasindan sonra depresti desene sende bu araba sevdasi .. Bagimlilik yaptibaris_60 yazdı:My Maraz yazdı:Avatarındaki resimde 25 yasında gibi gözüküyorsun.Yok yav ne 25 i
aha 19 olduk bugün. Gerçi bu foto eski buda 17 yaşındaydm
Arkadaşlar arabasız foto diyince bi bunu bulabildim
Bendede var araba sevdasi ama iste bazi durumlar engel oluyor ..