Hangi Bölümde Okumak İstiyorsunuz ?
Re: Hangi Bölümde Okumak İstiyorsunuz ?
ankara hukuk yada viyana üniversitesi alm.ing.türkçe tercümanlık.
yös sınav tarihinide değiştirdiler nasıl sevindim az mail atmadım değişsin diye uykularım kaçmıştı
yös sınav tarihinide değiştirdiler nasıl sevindim az mail atmadım değişsin diye uykularım kaçmıştı

Bir rüzgara kapıldım gidiyorum sonu hayır mı şer mi bilmiyorum
joker dersler iyi bu dönem 5.00 ortalamayı çektim onun dışında denemelerde iyi 1 haftadır hergün deneme oluyoruz o yuzden pek giremedim foruma derya 1.olmak zor bu sene ya alanlar arası katsayı farkı eskisi gibi kalsaydı belki ilk 10'a girerdim ama sözelden tercih edicek yüksek matemetik yapan tmcıler var benim bulunduğum ilçede bir kız var tmci sözelden tercih yapıcak denemelerde 40 soruda 35 matemetık yapıyor sözelleride bana yakın yani böle tipler çok bu ülkede benim hedefim ilk 600 a girip istediğim üniversiteye girmek ilk 1000e girmek ztn çok büyük bir başarı.........
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
amin cnm benim inş. herşey gönlüne göre olur birincilikten kastım yani dereceli bi sonuç bekliyorum sendenckurt yazdı:joker dersler iyi bu dönem 5.00 ortalamayı çektim onun dışında denemelerde iyi 1 haftadır hergün deneme oluyoruz o yuzden pek giremedim foruma derya 1.olmak zor bu sene ya alanlar arası katsayı farkı eskisi gibi kalsaydı belki ilk 10'a girerdim ama sözelden tercih edicek yüksek matemetik yapan tmcıler var benim bulunduğum ilçede bir kız var tmci sözelden tercih yapıcak denemelerde 40 soruda 35 matemetık yapıyor sözelleride bana yakın yani böle tipler çok bu ülkede benim hedefim ilk 600 a girip istediğim üniversiteye girmek ilk 1000e girmek ztn çok büyük bir başarı.........

nihayet mezun
diploma puanı:74,25

he he saol 

Yaparsın sen ya... Sen kazan İstanbul'da üniversiteyi buluşup gezeriz aga

-
- Acemi
Ege üniversitesi - Turizm