Sistem açıldı + bir soru

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Ahmet06
Çırak

Re: Sistem açıldı + bir soru

Mesaj gönderen Ahmet06 » 08 Mar 2011, 22:25

kripton yazdı:emrahk, aynı şaşkınlığı halk eğitimdeki müdür yardımcısı da yaşadı. 80 kredin varsa sen dersleri 2 şer 2 şer seçte bir an önce muaf olmaya bak gibilerinden bişeyler söyledi. Ben de onun ne demek istediğini bir türlü anlayamadım. Ben de onun tavrına şaşırdım :shock: :) Çünkü muaf olmama gerek olmadı şimdiye kadarki ortak dersleri çok şükür geçtim. Bundan sonra da inşallah muaf olmam ve hepsini geçerim hedefim bu. Eve geldim ders seçmek için sisteme girdim ve seçebileceğim bütün ortak dersleri seçtim. Benim bu 4. dönemim olduğu için 5. dönemden ders seçemiyorum. Yoksa seçmeli ders yerine ortak derslerimin 5. dönemlerini seçerdim mesela. İnşallah sağ salim bitiririz. :wink:
öncelikle ortak dersleri seçmen güzel.Bazı arkadaşlar hata yapıyor ortak ders varken seçmeli derslerden seçiyor.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Sistem açıldı + bir soru

Mesaj gönderen kripton » 09 Mar 2011, 17:18

Ahmet06, benim ders seçme ve kredilerde bir sorun yok o zaman. Ben biran önce şu ortaklar bitsin diye uğraşıyorum zaten. Sayısal derslerden ortak olanlar bitti çok şükür. Bu dönem sadece matematik 2 den girecem. Geçerim inşallah. Sonrası benim için daha kolay olur inşallah.
Resim

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön