ÜNİVERSİTELERİ ARAYANLAR BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞALIM
Re: ÜNİVERSİTELERİ ARAYANLAR BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞALIM
Tamam da bizim mezun olabileceğimize dair evrak 11 inden sonra cıkıyor zaten problem orda yine sakat durumlar
Ben dedim ki benim 11inde sınavım var diplomamı almak için. Ve kayıt tarihim 7side 15 i gibi mezun olduğuma dair kağıt elime geçer sorun olurmu dedim hayır olmaz dedi.
Şimdi biz şöyle yapmıcaz mı? Halk eğitime gidip kayıt tarihinden önce. Şu okula kayıt olucam mezun olabileceğime dair kağıt istiyorum sınavım da ortada zaten 4 dersim var kredim fln eksiksiz. Alamaz mıyım o kağıdı. Burda halk eğitim devreye giriyor :S
Şimdi biz şöyle yapmıcaz mı? Halk eğitime gidip kayıt tarihinden önce. Şu okula kayıt olucam mezun olabileceğime dair kağıt istiyorum sınavım da ortada zaten 4 dersim var kredim fln eksiksiz. Alamaz mıyım o kağıdı. Burda halk eğitim devreye giriyor :S
arayıp o kötü haberi almak istemiyorum biraz sonra halk eğitime gidecem ilk onlarla görüsecem ek sınav icin kayıt yeniliyecem...
Buraya yazın lütfen halk eğitimden aldığınız haberleri.
İyi gelişmelirinizi dört gözle bekliyorum arkadaşlar
kesinlikle yazacam ... cok sıkıntılıyım üni kayıt tarihinden 3 gün sonra ek sınav ...
ve bide acıklanmasıda var
misslady yazdı:Ben aradım arkadaşlar mezun olabileceğine dair evrağını getir kayıt işlemini yaparlar dediler. Şimdilik problem gözükmüyor çok şükür..
hmm mezun olabilecegine dair belgemi istediler ayy ins banada öyle bisey verirler ya. buarada ben üniversiteye yarın gidicem bugün su lisenin islerini halletmem lazım. ins yarın güzel haberleri paylasırım sizinle

-
- Acemi
Arkadaslar kafayı yemek uzereyım üniversite eksik belge diyo halk eğitime gittim beni aöf merkezine yolladılar ne alakaysa adam burayla ne alakası var diyip geri gonderdı. Açık liseyi aradım şu 444 83 83 ü kadın üniversitene sorman gerek hangı belgelerin lazım oldugunu dedı. Herkes birbirine aktarıyo Bu açık lise ne kadar sorumsuz ben bişey anlamadım bu işten!
-
- Acemi
Bilmiyorum bilmiyorum ama cok sinirim bozuk sorumsuzluk bu ya
-
- Acemi
Ek sınav kaydından sonra verilen kagıt işe yararmı bılmıyorum ama onu alıp balıkesir üniversitesine gidicem kabul edermısınız diye... surunduruyolar
arkadaslar bı sacmalıkta ben anlatayım sıze bugun acık ogretım burosuna gıttım gunesın altında kredım eksık sınav 11 ınde ama unv. kaydı 9 unda bıtıyor dedım ne yapmam gerekıyo dedım ordakı bana dedı kı www.aol.meb.gov.tr sitesi varya her zaman gırdıgımız o sıtenın anasayfasında mazeretlı kayıt formu dıye bısey warmıs onu doldurup cıktısını alıp unıversteye onunla basvuruyormusuz fakat gel geleım ewe geldıgımden bellı oyle bır form arıyorum anasayfada fakat yokk... çıldırıcam arrtık 

Şuna tıklayın
http://www.aol.meb.gov.tr/upload/2011/m ... abilir.pdf
Yalnız benim kredim tam zorunlu derslerim var o zaman ne olacak :S
http://www.aol.meb.gov.tr/upload/2011/m ... abilir.pdf
Yalnız benim kredim tam zorunlu derslerim var o zaman ne olacak :S
off napıcaz ya arkadaslar su an hepımız madur durumdayız eger bır bılgı alırsak paylasalım ltfen..