dilekçe mail
Re: dilekçe mail
ben az önce açık lise'yi aradım. Bu belgeyi üniversiteye verecekmişiz tahmin ettiğimiz gibi.
ek sınavdan sonra 16 eylül mezuniyet belgesi almak için çok geç değil mi, ya üniversite beklemezse dedim.
çoğu üniversite bu belgeyi kabul eder, üniversitenizle konuşun. ama kesin bir şey diyemiyorum dedi
belgeyi bir an önce alın dedi.
ek sınavdan sonra 16 eylül mezuniyet belgesi almak için çok geç değil mi, ya üniversite beklemezse dedim.
çoğu üniversite bu belgeyi kabul eder, üniversitenizle konuşun. ama kesin bir şey diyemiyorum dedi

belgeyi bir an önce alın dedi.
ben aradım üniversitemi ve belgeye de baktırdım bu belge yetrlimi dedim evet bunu getir yeter dedi öğrenci işleri 

Evet üniversiteler kabul etmeyebilir Allah'tan ben aradım tmm dediler. İnşallah gititğimde sorun çıkmaz. Belgeyi de şimdi almak istiyorum ama gerçekten hiç gidecek zamanım yok.
jaziri-27 yazdı:ben aradım üniversitemi ve belgeye de baktırdım bu belge yetrlimi dedim evet bunu getir yeter dedi öğrenci işleri
Hadi hayırlı olsun

hangi üniversite ojaziri-27 yazdı:ben aradım üniversitemi ve belgeye de baktırdım bu belge yetrlimi dedim evet bunu getir yeter dedi öğrenci işleri

zonguldak karaelmas üniversitesi
hakan70 yazdı:Aslında benmde içim rahat değil mezun olabileceğime dair belge isterler gibi geliyo. öğrenci işlerindeki kadında biraz baştan savma cevaplar verdi gibi geldi. Neyse 5 eylülde giderim kaydımı yaptırmaya derlerseki mezun olabileceğine dair belge getir 6 eylülde çıkarım yola 7 eylülde kaydımı yaptırırım diye düşünüyorum. sizce nasıl?
İşini şansa bırakma o belgeyi al bence. Kayıt tarihimiz aynı imiş. Bende Bayram sonrası pazartesi gübü gideceğimankaraya 2 gün kalıp ordan okula gideceğim işte.
Ben sabah 6da biniyorum otobüse Ankara'ya gidiyorum, Kamil koçtan bileti aldım, Türk Telekomun kampanyası var 31 Ağustosa kadar, gidiş dönüş olarak bilet alınırsa gidişi siz ödüyorsunuz dönüşe 2 lira veriyorsunuz
) Fırsatı kaçırmayın derim 

bu çok iyi ya inş benim ünide böyle der yarın arayacağım.hakan70 yazdı:Ben ünversteyi aradım benden böyle bi belge istenmedi. eğer isterlerse 6 eylülde alıp 7 eylülde yine kaydımı yaptırırım. koşullu kayıt oluyormuşsun 14 ekime kadar süre veriyorlarmış çıkma belgeni getir diye
arkadaşlar ben bu dilekçeyi doldurup kargoyla yolladım. ptt ile değil. fark etmez di mi?
Arkadaşlar ben 2.tercihte yapıcam tercihlerimi 1.tercihte hiç bişi yapmadım. 2.Tercihin zamanını bilen var mı?
arkadaşlar dün gece haydarpaşadan 11,30 treniyle ankaraya yola çıktım bu sabah 7,30 da vardım ankaraya. gitceğiniz yer gar a yakın. taksiye binip gazi hastanesi karşına götür diyorsunuz 10tl yazıyor zaten. ordaki memurdan dilekçe kağıdını alıp boş yerleri dolduruyorsunuz sonra bankaya 10tl yatırıyorsunuz mezuniyet belgesi için. oraya en yakın vakıfbank var. sonra dekontla dilekçeyi memura veriyorsunuz 15-20dk sonra gel diyor. toplam 1 saat sürmüyor bütün işler.
işinizi postaya falan bırakmayın gidin kendiniz alın bir an önce eğer üniversiteye kayıt yaptırcaksanız.
işinizi postaya falan bırakmayın gidin kendiniz alın bir an önce eğer üniversiteye kayıt yaptırcaksanız.
ste1n yazdı:arkadaşlar dün gece haydarpaşadan 11,30 treniyle ankaraya yola çıktım bu sabah 7,30 da vardım ankaraya. gitceğiniz yer gar a yakın. taksiye binip gazi hastanesi karşına götür diyorsunuz 10tl yazıyor zaten. ordaki memurdan dilekçe kağıdını alıp boş yerleri dolduruyorsunuz sonra bankaya 10tl yatırıyorsunuz mezuniyet belgesi için. oraya en yakın vakıfbank var. sonra dekontla dilekçeyi memura veriyorsunuz 15-20dk sonra gel diyor. toplam 1 saat sürmüyor bütün işler.
İyi bari bende yarın sabah yola çıkıyorm öğleye ordayım inşallah.