Birincisi konuşma tarzını düzelt lütfen. Burda kavga etmiyoruz.alpkurt1650 yazdı:ceros madem ingilizcenin kalkmaması taraftarısın mezul ol gel yanımada yiyorsa ingilizce konuş ancak ve ancak kendini kandırırsın istediğin kadar ingilizce sınavına gir başın da öğretmenin olmayınca ingilizceyi öğrenemessin ve de ingilizceyi yaptım derslerden geçtim diye kendini kandırırsın bu böyledir
Seninle bukadar anlamsız bir tartışma girmeye gerek görmüyorum bile. Ama cevapsız da kalmak istemiyorum. Herkes gibi bende fikrimi belirttim. Baska yerlerde KIRK KERE söylemiş olmama rağmen tekrar söylüyorum. Zaten ne AÖL'de ne de ÖRGÜN LİSELERDE gördüğümüz eğitimle şakır şakır ingilizce konuşamayız. Özel bir ders bir kurs vs. almadıktan sonra kimseden ingilizce konuşmasını beklemiyorum. Sadece biraz azim afedersiniz ama bende ozaman kimyanın kaldırılmasını istiyorum bundan 5 sene sonra kimyayı hayatınızın neresinde kullanıcaksınız. Kimyayla ilgili bir meslek yapmadıktan sonra. İngilizce bir DİL. Evrensel bir dil. Herzaman karşımıza çıkıcak birkaç birşey öğrenmekten bukadar korkmayın. Şu açıdan düşünelim ingilizce şuan hayatımızın neresinde? Büyük bir yer kaplıyor bunu inkar edemeyiz bundan birkaç yıl sonrasını düşünün kim bilir nerede olucak. İngilizcenin 8 dönem gösterilmesinin nedenlerinden biride bu insanları ingilizce öğrenmeye teşvik etmek bana göre. Malum türk halkı olarak yumurta biryerlere gelmeden yapmayız o işi. Yada o işten senin gibi sıyırmaya çalışırız.