1. Dönem Sınav Sonuçlari Açıklandı
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Re: 2012 SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI
Gözükür yakında...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Aman Allahım 30kredinin tamamnı alcam sanırım ama yinede gözlerimle görmek istiyorum bunu
O hazzı o duyguyu en doruklarda yaşamak istiyorum

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
üzülme kripkripton yazdı:Evet baktım geçtiğimiz dersler yok zorunlu dersler bölümünde. Sonuç tam tahmin ettiğim gibi. Tüm dersler süper ingilizce-6 dan kalmışım

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Çok da üzülmedim ama temmuzda mezun olmayı kafama koymuştum umarım ek sınavlara kalmadan mezun olabilirim. Bol bol inekliycez artık 

-
- Uzman
arkadaşlar ben girdim kredi bilgileri ekranı ortak ders ekranı felan yok neden acaba başka arkadaşlardada varmı bu sorun normal mi lütfen yardım
-
- Uzman
cevap yazın daalpkurt1650 yazdı:arkadaşlar ben girdim kredi bilgileri ekranı ortak ders ekranı felan yok neden acaba başka arkadaşlardada varmı bu sorun normal mi lütfen yardım
ence yarın sonuçlar açıklanabilir şu anda kimsede gözükmüyor kredi bilgililer zorunlu dersler yanlız mezun olan arkadaslar sisteme girerken mezunlar bu sayfaya giremez şeklinde uyarı alırlarsa mezun olmuşlardır şimdiden hayırlı olsun =) ben sizi haberdar ederim
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
alpkurt1650 yazdı:cevap yazın daalpkurt1650 yazdı:arkadaşlar ben girdim kredi bilgileri ekranı ortak ders ekranı felan yok neden acaba başka arkadaşlardada varmı bu sorun normal mi lütfen yardım
Bu normal telaşlanmaya gerek yok... Resmi olarak yayınlanma tarihi 24 Şubat... Bu tarihe kadar bütün değişiklikler normal...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
-
- Uzman
eyvallah moral olduYağmur damlaları yazdı:alpkurt1650 yazdı:cevap yazın daalpkurt1650 yazdı:arkadaşlar ben girdim kredi bilgileri ekranı ortak ders ekranı felan yok neden acaba başka arkadaşlardada varmı bu sorun normal mi lütfen yardım
Bu normal telaşlanmaya gerek yok... Resmi olarak yayınlanma tarihi 24 Şubat... Bu tarihe kadar bütün değişiklikler normal...
Benim şimdi görünmüyor zorunlu dersler kısmı, sabah baktığımda İngilizce 6 yı göremedim.Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim çünkü o zaman AÖF düşünüyordum şimdi seneye tekrar YGS ye hazırlanıp öyle girmeye karar verdim.. 45 almışsam not ortalamam düşer diye korkuyorumkripton yazdı:Evet baktım geçtiğimiz dersler yok zorunlu dersler bölümünde. Sonuç tam tahmin ettiğim gibi. Tüm dersler süper ingilizce-6 dan kalmışım

alpkurt ben sabah baktım zorunlu dersler vardı. Ama sonra kayboldu. Yani telaşlanacak bir durum yok. Bir var bir yok oluyor. Yükleme yapıyorlar yani yarın birgün düzelir durum takipte olalımalpkurt1650 yazdı:arkadaşlar ben girdim kredi bilgileri ekranı ortak ders ekranı felan yok neden acaba başka arkadaşlardada varmı bu sorun normal mi lütfen yardım

-
- Doktor
MEZUN Durumunda Olan Öğrencilerin Sisteme Giriş Yetkileri Yoktur..!
Sevindirik oldum birden.. ((:
Sevindirik oldum birden.. ((:
-
- Yardımcı Uzman
1. Dönem Sınav Sonuçlari Açıklandı
az once sayfama girdim ve sonuclari ogrendim. giris yapip kontrol edin.
Re: sinav sonuclari aciklandi
evet ve çok şükür geometri yi 45 le de olsa geçmişim 

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...