MEZUNiYET KONUSUNDA YARDIM
Re: MEZUNiYET KONUSUNDA YARDIM
Olsun anlamıcak değiller ya
sen birde başarılı alan derslerinin kredisini topla emin olmak için istersen.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- maybeoneday
- Uzman
evet haklısın onu denemek lazım ama ben sıfırdan başlamadım aöl'ye lise 2 den geldim. yani ilk geldiğimde hatırlamıyorum ama alan kredım vardı az birazCeros yazdı:Olsun anlamıcak değiller yasen birde başarılı alan derslerinin kredisini topla emin olmak için istersen.
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

- maybeoneday
- Uzman
başarılı derslerin toplamı 63 herşey normal gözüküy ama ben 50 diye hatırlıyorum ya 

Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

Belki karıştırmış olabilirsin insanlık hali..Dediğim gibi bu konuda hata payı nerdeyse sıfır.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- maybeoneday
- Uzman
35 normal hesaplamalara göre sanırım yanıldım ya. nyse hayırlısı olsun bi şekilde bitircem bu okulu öyle yada böyle önemli olan azimCeros yazdı:Belki karıştırmış olabilirsin insanlık hali..Dediğim gibi bu konuda hata payı nerdeyse sıfır.

- maybeoneday
- Uzman
valla seni dinlemediğime cok pismanımCeros yazdı:Demiştim ben ama..
Evet öyle başarırsın.

-
- Uzman
ne amatörce olması fıstık gibi dilekçe olmuş benim böyle başıma hiç gelmedi allahtan gelmedi inssan tırlatıvercek gibi oluyor zaten biz gıdım gıdım krediyle gidip duruyoruz alanlar olaki güme gitti oturur yas tutarız artıkk cevap gelince banada iletsene merak ettim bilgilenmiş olayım bende
- maybeoneday
- Uzman
cvp geleceğini zannetmiyorum ama. galiba yanılma payı bende oldu ya ben yanlış hatırlıyorum. o yüzden günahını aldım aöl'ninferda_efsa yazdı:ne amatörce olması fıstık gibi dilekçe olmuş benim böyle başıma hiç gelmedi allahtan gelmedi inssan tırlatıvercek gibi oluyor zaten biz gıdım gıdım krediyle gidip duruyoruz alanlar olaki güme gitti oturur yas tutarız artıkk cevap gelince banada iletsene merak ettim bilgilenmiş olayım bende