kripton yazdı:Hım anladım. O zaman gerekirse bu sene de dilekçe atarız ve 13-14 ilde yapılmasını sağlayabiliriz.
Bu birçok ilde yapılması kesin değil de yine dilekçelerimize mi bağlı

Unutmuş olabilirim ama sanırım sadece geçen yıl sadece Ankara'da değil, diğer illerde de ek sınav yapıldı. Bu yüzden dilekçemizin etkisinin büyük olduğu inkar edilemez. Evet hep birçok ilde birden yapılır diye bir kural yok. Ama talep çok olursa, ki forumumuz sayesinde olacaktır, büyük ihtimal geçen seneki gibi çeşitli il merkezlerinde yapılacağını düşünüyorum...
gül kılıç yazdı:emrah arkadaşım sence mayısta veya eylülün hemen başında yani 1 i 2 si gibi yapma ihtimalleri var mı bu ek sınavı.eğer ortasında falan olursa bütün planlarım suya düşücek.eylülün ilk haftası diplomayı almış olmam lazım benim.kayıt yaptırmak için.cevabını bekliyorum.

Mayıs'ta ek sınav olamaz. Ek sınav adı üstünde, eğitim yılı biter, mezun olmaya ramak kalan öğrencilere bir şans tanınır ve Eylül'de sınav yapılır. Ek sınavın Eylül'ün 6-7'sinde de, geçen yıl ki gibi 11'inde de yapıldığını gördük. Ama geçen sene birçok arkadaşımız üniversiteye YÖK'ün hazırladığı özel bir bildiri ile, 25 Eylül'de yapılan ikinci ek sınavda bile kaydoldu. Yani 5-9 Eylül olan geçen seneki üniversite kayıt tarihine rağmen, çok daha ileri bir tarihte bile YÖK'ün özel izniyle yazıldı arkadaşlarımız. Onun için umutsuzluk yok, bol dilekçe var. Haziran sonu veya Temmuz'da dilekçe göndermeye başlarız muhtemelen...