ek sınav

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
emrahk
Onursal Üye

Re: ek sınav

Mesaj gönderen emrahk » 07 Mar 2012, 21:09

kripton yazdı:Hım anladım. O zaman gerekirse bu sene de dilekçe atarız ve 13-14 ilde yapılmasını sağlayabiliriz.

Bu birçok ilde yapılması kesin değil de yine dilekçelerimize mi bağlı :?:
Unutmuş olabilirim ama sanırım sadece geçen yıl sadece Ankara'da değil, diğer illerde de ek sınav yapıldı. Bu yüzden dilekçemizin etkisinin büyük olduğu inkar edilemez. Evet hep birçok ilde birden yapılır diye bir kural yok. Ama talep çok olursa, ki forumumuz sayesinde olacaktır, büyük ihtimal geçen seneki gibi çeşitli il merkezlerinde yapılacağını düşünüyorum...
gül kılıç yazdı:emrah arkadaşım sence mayısta veya eylülün hemen başında yani 1 i 2 si gibi yapma ihtimalleri var mı bu ek sınavı.eğer ortasında falan olursa bütün planlarım suya düşücek.eylülün ilk haftası diplomayı almış olmam lazım benim.kayıt yaptırmak için.cevabını bekliyorum. :(
Mayıs'ta ek sınav olamaz. Ek sınav adı üstünde, eğitim yılı biter, mezun olmaya ramak kalan öğrencilere bir şans tanınır ve Eylül'de sınav yapılır. Ek sınavın Eylül'ün 6-7'sinde de, geçen yıl ki gibi 11'inde de yapıldığını gördük. Ama geçen sene birçok arkadaşımız üniversiteye YÖK'ün hazırladığı özel bir bildiri ile, 25 Eylül'de yapılan ikinci ek sınavda bile kaydoldu. Yani 5-9 Eylül olan geçen seneki üniversite kayıt tarihine rağmen, çok daha ileri bir tarihte bile YÖK'ün özel izniyle yazıldı arkadaşlarımız. Onun için umutsuzluk yok, bol dilekçe var. Haziran sonu veya Temmuz'da dilekçe göndermeye başlarız muhtemelen...

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

gülsüm derya devin

Mesaj gönderen gülsüm derya devin » 11 Mar 2012, 16:53

iyi günler arkadaşlar bende ek sınavın olmasını çok istiyorum ygs ye gircem 1 nisan da ama açık öğretimden daha çok dersim var mezun olmazsam sınavı kazamsam bile üniversiteye gidemicem:(

gülsüm derya devin

Mesaj gönderen gülsüm derya devin » 11 Mar 2012, 16:57

yaa ek sınav olması için ne yapmam gerekio bi bilgim yok nereye dilekçe göndermem gerekio bilgilendirirseniz çok sevinirim nolur yardımcı olsun biri

gülsüm derya devin

Mesaj gönderen gülsüm derya devin » 11 Mar 2012, 17:09

acil cevap :cry: ek sınav olması için napmam gerekio nereye dilekçe göndermem gerekiyo
lütfen cevap

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 11 Mar 2012, 22:45

Arkadaşım hangi adres bilmiyorum ama yaza yakın başlar herhalde toplu dilekçe gönderimimiz. Geçen sene arkadaşlar şu linkte 45 sayfa gibi uzunca tartışmışlardı bu konunun detaylarını. Orayı incelersen bir fikir olur. Bu sene de süreç muhtemelen geçen seneki gibi ilerleyecektir. http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... 55b4b53a04
Resim

gülsüm derya devin

Mesaj gönderen gülsüm derya devin » 15 Mar 2012, 16:56

tamam teşekkür ederim inşallah olur ya bu sınav

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön