Ben Okumaz Diyenlere KAPAK Yorumlarınızı Esigrmeyin Arkadaş.
Re: Ben Okumaz Diyenlere KAPAK Yorumlarınızı Esigrmeyin Arka
Daha yaşın genç, kapaklarla uğraşmana gerek yok. Sana o tarz yaklaşım sergileyen insan oğluna vereceğin en güzel cevap mezuniyet hediyesi olsun. Azimle çalışarak devamını dilerim başarılar.
tebrikler kardeş. sen takma kimseyi aynen devam. başarıların devamını dilerim..
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM SİZİNDE BAŞARILI OLMANIZ DİLEĞİYLE ...Kayhan yazdı:Daha yaşın genç, kapaklarla uğraşmana gerek yok. Sana o tarz yaklaşım sergileyen insan oğluna vereceğin en güzel cevap mezuniyet hediyesi olsun. Azimle çalışarak devamını dilerim başarılar.

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM SİZEDE BAŞARILAR DİLERİM UMARIM EN KISA SÜREDE MEZUN OLURUZ..ozgur yazdı:tebrikler kardeş. sen takma kimseyi aynen devam. başarıların devamını dilerim..

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
Tebrik ediyorum seni. Sen inan ve çalış Allah a güven insanlar ne derse desin arkadaşım. Bilen de konuşuyor bilmeyen de. Millet belki senin geçmişine bakıp konuşuyor ama Rabbimiz öyle adaletli ki kişi başarmayı isteyip çalışınca önünde 40 tane kapı açıyor.hackerandkoch yazdı:YOKMU BAŞKA İNSAN EVLADI TEBRİK EDİP YORUM YAZACAK....
Biri bana 3 sene önce şu halimi gösterse inanmazdım kesinlikle. Ortaokul mezunu olarak bu dünyadaki hayatımı bitireceğimi düşünüyordum. Şu an üniversitede hangi bölüme gitsem diye düşünüyorum. Bize düşüen çalışmak dua ve gayret etmek. Ben şunu gördüm bizim attığımız bir adıma 10 larca kapı açılıyormuş

- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
Üniversitede bölümkripton yazdı:Tebrik ediyorum seni. Sen inan ve çalış Allah a güven insanlar ne derse desin arkadaşım. Bilen de konuşuyor bilmeyen de. Millet belki senin geçmişine bakıp konuşuyor ama Rabbimiz öyle adaletli ki kişi başarmayı isteyip çalışınca önünde 40 tane kapı açıyor.hackerandkoch yazdı:YOKMU BAŞKA İNSAN EVLADI TEBRİK EDİP YORUM YAZACAK....
Biri bana 3 sene önce şu halimi gösterse inanmazdım kesinlikle. Ortaokul mezunu olarak bu dünyadaki hayatımı bitireceğimi düşünüyordum. Şu an üniversitede hangi bölüme gitsem diye düşünüyorum. Bize düşüen çalışmak dua ve gayret etmek. Ben şunu gördüm bizim attığımız bir adıma 10 larca kapı açılıyormuşBaşarılar. Ünüversitedeki bölümünü de bizimle paylaş buradan

MEZUN
kazanıp okumaya başlayınca, şimdi değil 

tebrikler zihnin halen açık yani çabuk algılıyorsun. şahsen ben kendimi çok zorlamazsam hayatta bu puaları alamam. açık lise sanıldığı gibi kolay değil uygulamalı bir eğitim alma imkanın yoksa evde tek başına çalışılacak gibi olmuyor. olur ama kötü puanla alırsın. ve sayısal derslerde alamazsın. matematik biyoloji fizik kimya geometri kişisel çalışılacak dersler değil.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
aynen rojhan kardeşim . aölde okuyorsan . sayısal ve desteksiz hocasız olmaz o işler. en iyisi sosyal derslerdir bana göre .ROJHAN yazdı:tebrikler zihnin halen açık yani çabuk algılıyorsun. şahsen ben kendimi çok zorlamazsam hayatta bu puaları alamam. açık lise sanıldığı gibi kolay değil uygulamalı bir eğitim alma imkanın yoksa evde tek başına çalışılacak gibi olmuyor. olur ama kötü puanla alırsın. ve sayısal derslerde alamazsın. matematik biyoloji fizik kimya geometri kişisel çalışılacak dersler değil.

MEZUN
işte yorum yapan bir insan evladı daha :)
s.a normalde yorum yapmayacak tım ama yok mu başka insan evladı yorum yazacak diye yazmışın bende yoorumumu yapayı dedim maşallah iyi kredi almışsın ama din kültürünü çok seçmişin
bende din kültürü kolay diye çalışmıyorum düşük notla geçiyorum edebiyat dil anlatım tarih gibi derslerden iyi not alsamda din kültürü dersi notları orta neyse sana iyi çalışmalar

Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
Gerçi dersleriniz kolaymış ama Matematik dersinize bakınca tebrik edilmeyi hak ediyorsunuz şu zamana kadar Matematik dersinden sanırım hiç 40 alamamıştım. 

gamze matematikten 30 yanlış bakmışın 40 aldığı ders inkılap tarihi
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
arkadaşım . şimdi önümüze bakalım . daha zor dersler seçtim .onlara bakalım hepinize şimdiden başarılaremrah42 yazdı:gamze matematikten 30 yanlış bakmışın 40 aldığı ders inkılap tarihi

MEZUN
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
teşekkürler gamzeKGamze yazdı:Gerçi dersleriniz kolaymış ama Matematik dersinize bakınca tebrik edilmeyi hak ediyorsunuz şu zamana kadar Matematik dersinden sanırım hiç 40 alamamıştım.

MEZUN
Tabii çok bu büyük bir yanlışlık olmuş.emrah42 yazdı:gamze matematikten 30 yanlış bakmışın 40 aldığı ders inkılap tarihi