Ben Okumaz Diyenlere KAPAK Yorumlarınızı Esigrmeyin Arkadaş.

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Kayhan
Çırak

Re: Ben Okumaz Diyenlere KAPAK Yorumlarınızı Esigrmeyin Arka

Mesaj gönderen Kayhan » 19 Haz 2012, 07:01

Daha yaşın genç, kapaklarla uğraşmana gerek yok. Sana o tarz yaklaşım sergileyen insan oğluna vereceğin en güzel cevap mezuniyet hediyesi olsun. Azimle çalışarak devamını dilerim başarılar.

Kullanıcı avatarı
ozgur
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ozgur » 19 Haz 2012, 08:30

tebrikler kardeş. sen takma kimseyi aynen devam. başarıların devamını dilerim..
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 19 Haz 2012, 19:57

Kayhan yazdı:Daha yaşın genç, kapaklarla uğraşmana gerek yok. Sana o tarz yaklaşım sergileyen insan oğluna vereceğin en güzel cevap mezuniyet hediyesi olsun. Azimle çalışarak devamını dilerim başarılar.
TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM SİZİNDE BAŞARILI OLMANIZ DİLEĞİYLE ...
Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 19 Haz 2012, 19:57

ozgur yazdı:tebrikler kardeş. sen takma kimseyi aynen devam. başarıların devamını dilerim..
TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM SİZEDE BAŞARILAR DİLERİM UMARIM EN KISA SÜREDE MEZUN OLURUZ..
Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 23 Haz 2012, 02:12

hackerandkoch yazdı:YOKMU BAŞKA İNSAN EVLADI TEBRİK EDİP YORUM YAZACAK....
Tebrik ediyorum seni. Sen inan ve çalış Allah a güven insanlar ne derse desin arkadaşım. Bilen de konuşuyor bilmeyen de. Millet belki senin geçmişine bakıp konuşuyor ama Rabbimiz öyle adaletli ki kişi başarmayı isteyip çalışınca önünde 40 tane kapı açıyor.

Biri bana 3 sene önce şu halimi gösterse inanmazdım kesinlikle. Ortaokul mezunu olarak bu dünyadaki hayatımı bitireceğimi düşünüyordum. Şu an üniversitede hangi bölüme gitsem diye düşünüyorum. Bize düşüen çalışmak dua ve gayret etmek. Ben şunu gördüm bizim attığımız bir adıma 10 larca kapı açılıyormuş :) Başarılar. Ünüversitedeki bölümünü de bizimle paylaş buradan
Resim

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 25 Haz 2012, 03:20

kripton yazdı:
hackerandkoch yazdı:YOKMU BAŞKA İNSAN EVLADI TEBRİK EDİP YORUM YAZACAK....
Tebrik ediyorum seni. Sen inan ve çalış Allah a güven insanlar ne derse desin arkadaşım. Bilen de konuşuyor bilmeyen de. Millet belki senin geçmişine bakıp konuşuyor ama Rabbimiz öyle adaletli ki kişi başarmayı isteyip çalışınca önünde 40 tane kapı açıyor.

Biri bana 3 sene önce şu halimi gösterse inanmazdım kesinlikle. Ortaokul mezunu olarak bu dünyadaki hayatımı bitireceğimi düşünüyordum. Şu an üniversitede hangi bölüme gitsem diye düşünüyorum. Bize düşüen çalışmak dua ve gayret etmek. Ben şunu gördüm bizim attığımız bir adıma 10 larca kapı açılıyormuş :) Başarılar. Ünüversitedeki bölümünü de bizimle paylaş buradan
Üniversitede bölüm :D adı Bende Saklı :D
Resim
MEZUN

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 25 Haz 2012, 20:35

kazanıp okumaya başlayınca, şimdi değil :D
Resim

ROJHAN
Doktor

Mesaj gönderen ROJHAN » 10 Tem 2012, 07:15

tebrikler zihnin halen açık yani çabuk algılıyorsun. şahsen ben kendimi çok zorlamazsam hayatta bu puaları alamam. açık lise sanıldığı gibi kolay değil uygulamalı bir eğitim alma imkanın yoksa evde tek başına çalışılacak gibi olmuyor. olur ama kötü puanla alırsın. ve sayısal derslerde alamazsın. matematik biyoloji fizik kimya geometri kişisel çalışılacak dersler değil.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana

HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 10 Tem 2012, 23:29

ROJHAN yazdı:tebrikler zihnin halen açık yani çabuk algılıyorsun. şahsen ben kendimi çok zorlamazsam hayatta bu puaları alamam. açık lise sanıldığı gibi kolay değil uygulamalı bir eğitim alma imkanın yoksa evde tek başına çalışılacak gibi olmuyor. olur ama kötü puanla alırsın. ve sayısal derslerde alamazsın. matematik biyoloji fizik kimya geometri kişisel çalışılacak dersler değil.
aynen rojhan kardeşim . aölde okuyorsan . sayısal ve desteksiz hocasız olmaz o işler. en iyisi sosyal derslerdir bana göre .
Resim
MEZUN

Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
İletişim:

işte yorum yapan bir insan evladı daha :)

Mesaj gönderen emrah42 » 23 Tem 2012, 21:37

s.a normalde yorum yapmayacak tım ama yok mu başka insan evladı yorum yazacak diye yazmışın bende yoorumumu yapayı dedim maşallah iyi kredi almışsın ama din kültürünü çok seçmişin :) bende din kültürü kolay diye çalışmıyorum düşük notla geçiyorum edebiyat dil anlatım tarih gibi derslerden iyi not alsamda din kültürü dersi notları orta neyse sana iyi çalışmalar
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 23 Tem 2012, 22:03

Gerçi dersleriniz kolaymış ama Matematik dersinize bakınca tebrik edilmeyi hak ediyorsunuz şu zamana kadar Matematik dersinden sanırım hiç 40 alamamıştım. :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
İletişim:

Mesaj gönderen emrah42 » 23 Tem 2012, 22:24

gamze matematikten 30 yanlış bakmışın 40 aldığı ders inkılap tarihi
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 24 Tem 2012, 04:44

emrah42 yazdı:gamze matematikten 30 yanlış bakmışın 40 aldığı ders inkılap tarihi
arkadaşım . şimdi önümüze bakalım . daha zor dersler seçtim .onlara bakalım hepinize şimdiden başarılar
Resim
MEZUN

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 24 Tem 2012, 04:45

KGamze yazdı:Gerçi dersleriniz kolaymış ama Matematik dersinize bakınca tebrik edilmeyi hak ediyorsunuz şu zamana kadar Matematik dersinden sanırım hiç 40 alamamıştım. :mrgreen:
teşekkürler gamze :D çok şekersin :D
Resim
MEZUN

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 24 Tem 2012, 17:59

emrah42 yazdı:gamze matematikten 30 yanlış bakmışın 40 aldığı ders inkılap tarihi
Tabii çok bu büyük bir yanlışlık olmuş. :o

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön