2012 ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ HAKKINDA HERŞEY BURAYA
Re: 2012 ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ HAKKINDA HERŞEY BURAYA
Benim ygs 3 ve 4 puanım 144 puan diploma notuyla birlikte 171 oldu ben anadolu aöf 2 yıllık adalet yazdım gelirmi?
Arkadaşlar şimdi Anadolu Üniversitesi AÖF yi tercih eden biri kayıt işlemleri için Eskişehire mi gidecek yoksa bulunduğumuz ilden hallediliyor mu bu iş AÖF bürolarından

BEN ADLIYE YI TERCIH EDECEKTIM AMA VAZ GECTIM COK YIĞILMA OLDUĞUNDAN AÖF EMLAK BOLUMUNU TERCIH ETTIM KPSS ICIN GUZEL BI BOLUM
Yaşadığın ildeki en yakın AÖF bürosuna gitmen yeterli olacaktır...kripton yazdı:Arkadaşlar şimdi Anadolu Üniversitesi AÖF yi tercih eden biri kayıt işlemleri için Eskişehire mi gidecek yoksa bulunduğumuz ilden hallediliyor mu bu iş AÖF bürolarından
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Teşekkür ederim. Bugün tercihimi yaptım sadece 1 tercih yaptım. Yalnız çıktısını alamadım evde de yazıcı yok. Bir problem olur mu acaba
Çıktı almak şart mı 

"Tercihiniz ÖSYM'ye başarı ile ulaşmıştır." yazısını gördüysen çıktı alman şart değil. Zaten kesin gelecek tercih ettiğin bölüm, sorun çıkmaz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Evet "tercihiniz ösym ye başarı ile bildirilmiştir" diye yazıyor. O zaman uğraşmayayım çıktısı ile.

Farketmez, birçok tercih yapıpta yerleşemeyenler itiraz ederse kanıt olsun diye gerekli zaten çıktı...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk