Evet, ek sınava giripte, hala 12 krediye kadar eksiği olanlar başvurabiliyor eğer yapılırsa. 12 kredi de kesin değil ama muhtemelen karar çıkarsa öyle olur...adrakdogan yazdı:meraba arkadaşlar bu 2. ek sınav 8 eylül de yapılacak olan sınavın sonunda mezuniyet için 12 kredisi kalanlar için mi yapılıyor.
2.ek sınav
Re: 2.ek sınav
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
evet öyle ama yapılacağı kesin değil.
ek sınava girebilmek için kac kredınin olunması gerekıyo
Evet, 162 veya daha fazla kredi gerekli...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
-
ben mesleki aöl deyim kredim 269 toplam dönemim 14 aslında mezun olmam gerekiodu ama 1 dersten 2 kere girdim başarısız oldum 3.ye bi türlü giremedim şanssızlıklarımdan dolayı bu ek sınavın da müraacatını kaçırdım malesef
bu ankara da 2. ek sınav olursa mezun olucam ünv.e ve kpss ye girebilcem.bulunduğum ilçedeki halk eğitim merkezini aradım büyük ihtimalle 2. ek sınav olucak dedi ama yinede bizim dilekçe göndermemizde fayda olurmu olursa nasıl yollucaz emrah senin dilekçe öğreniğini göremedim cvp atarsan sevinirim.

Allah'tan tek dileğim 2.nci sınavın olması,bu sınavda şüphelerim var kazanabileceğime dair,bi de stresli bi insanım,Derslerimde sayısal hep matematik 7 8 falan.İnşAllah olur.
Aynen. Sanki 2-3 kredi eksik kalacakmış gibi geliyor.retro44 yazdı:Allah'tan tek dileğim 2.nci sınavın olması,bu sınavda şüphelerim var kazanabileceğime dair,bi de stresli bi insanım,Derslerimde sayısal hep matematik 7 8 falan.İnşAllah olur.
Bilen arkadaşlar varsa, 2. ek sınavın yapılma ihtimali nedir, yapılırsa ne zaman yapılır?
-
dilekçeyi nasıl yollıcaz bilgilendirirmisinz lütfen
forum anasayfasında tartışma bölümü var orada birinci konuda nereye nasıl yollayacağın yazıyor lütfen bir an önce yolla arkadaşım,benimde 4 kredim kalmış mezun olmam için üniversiteye kayıt yaptırıcam o yüzden 2.ek sınav şart,arkadaşlar lütfen sizde yollayın çok mağdur olucaz yoksa,bu konuya ilgi olmamasının sebebi konunun tartışma bölümünde olması olabilir belki çünkü herkes aöl destek merkezi konusuna bakıyo oraya taşınırsa belki daha iyi olur.lütfen elden geldiğince destek olalım arkadaşlar.rabia elbsc yazdı:dilekçeyi nasıl yollıcaz bilgilendirirmisinz lütfen
-
dilekçe örneğini göremedim ben genelge var 1 konuda arkadaşım
2.ek sınav istek dilekçeleri konunun ismi bu tartışma bölümünderabia elbsc yazdı:dilekçe örneğini göremedim ben genelge var 1 konuda arkadaşım
-
Talep formunu diyosan eğer 2 kere yolladım. ayrıca bide 147 de arıcam herkez böle yaparsa sınav olur inş.
147yi hemen bugün ara hiç durma bende arıycam birazdan bi söylentiye göre 150 tane talep almaları gerekiyormuş.arkadaşlar sizde arayın kaydımızı yapamıycaz üniversiteye yardımcı olun bize.rabia elbsc yazdı:Talep formunu diyosan eğer 2 kere yolladım. ayrıca bide 147 de arıcam herkez böle yaparsa sınav olur inş.