2. EK SINAV İSTEK DİLEKÇELERİ
-
- Acemi
Re: 2. EK SINAV İSTEK DİLEKÇELERİ
Sevgili milli eğitim bakanlığı çalışanları Açık lise sıınavları ek sınava katılacak olan bir sürü arkadaşla beraber bende bu sınavdan yararlanacam lakin geçen yıllarda tanınan son 10 kredisi kalanlara bir ek sınav hakkı verilmişti biz de aynı haktan yararlandırılmak istiyoruz ek sınavın ardından bir 10 kredilik sınav hakkı açık lise okuyan tüm arkadaşlar adına saygılar
ben yolladım tam destek ful destek
ben yolladım tam destek ful destek
.
En son KardeleN1 tarafından 15 Eyl 2012, 01:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
???KardeleN1 yazdı:ya b-neden kimse cvp vermiyoo ,yada yorum yapmıyo
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
bende bugün dilekçe yolladım ilk defa... inşallah yaparlar..
bu arada herkes 10 kredilik diyor ama 12 kredilik sınav yapıyorlar diye hatırlıyorum ben.. 10 mu 12 mi ?
bu arada herkes 10 kredilik diyor ama 12 kredilik sınav yapıyorlar diye hatırlıyorum ben.. 10 mu 12 mi ?
Benim 4 kredim kalıcak herhalde bugün yollayacağım dilekçeyi siz de yollayın arkadaşlar lütfen yoksa kayıt yapamayacağım üniversiteye.
emrahk çok sağol ustacım,yardımların için bir de bu konuyu üste taşısan da herkes dilekçe yollasa da 4 kredi için kayıt yapamayacağım resmen 

İlk Ek Sınavda trajikomik bir mağduriyetim oldu.
2. Ek Sınava kısmet, tam loto oldu bu AOL artık benim için
2. Ek Sınava kısmet, tam loto oldu bu AOL artık benim için

- Gelecekte Bir gün Gelecek..!
Eline sağlık Emrah abi, ben de gönderdim. Umarım çıkarırlar da, 1. sınavda bitiremeyenlere ilaç olur.
Önümüzdeki günlerde 2. ek sınav kararı ve ayrıntıları siteden yayınlanacaktır arkadaşlar. Sınava girmek isteyenler şimdiden Ankara'ya bu ayın sonuna doğru gidecek şekilde programını ve maddi hazırlığını yapmalı. Bir yandan iyi olur Ankara'da olması, sınav yapılır, en geç 2 gün sonra mezun olanlar çıkma belgesini alır döner...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
-
Kesin yapılacağı belli oldu mu?emrahk yazdı:Önümüzdeki günlerde 2. ek sınav kararı ve ayrıntıları siteden yayınlanacaktır arkadaşlar. Sınava girmek isteyenler şimdiden Ankara'ya bu ayın sonuna doğru gidecek şekilde programını ve maddi hazırlığını yapmalı. Bir yandan iyi olur Ankara'da olması, sınav yapılır, en geç 2 gün sonra mezun olanlar çıkma belgesini alır döner...
Henüz resmi bir karar yok, ama olacak hiç kuşkunuz olmasın...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
-
2. ek sınav için elimzden gelen mücadeleyi gösterelim ...147 arayarak talep bildirimlernizi paylaşınız..
Evet evet,herkes 147'yi de arasın dilekçe yollamakla kalmayalım hatta açıköğretimin sitesinde birebir açıköğretimle konuşabileceğin bir numara var onlara direk ulaşıp talebimizi bildirebiliriz
II. Ek sınav 23 Eylül'de Ankara'da. Başvurular çok kısa sürecek arkadaşlar.
AÖL için;
http://www.aol.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=511
MAÖL için;
Bu istekte kabul edildi. 12 kredi beklerken 24 kredilik hak vermeleri de ayrı bir jestti. Sınava girecek herkese başarılar...
AÖL için;
MAÖL için;
Bu istekte kabul edildi. 12 kredi beklerken 24 kredilik hak vermeleri de ayrı bir jestti. Sınava girecek herkese başarılar...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk