Coğrafya 4 ders notlarım
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
Re: Coğrafya 4 ders notlarım
Türkiye de yerleşim yerlerinin kırsal ve kentsel olarak sınıflandırılması
• Barındırdığı toplam nüfus miktarı
• Ekonomik faaliyet çeşitliliği
• Çevresindeki bitki örtüsü yoğunluğu
burda Çevresindeki bitki örtüsü yoğunluğu yerine yerleşme yerinin eğitim ve kültürel yapısı olması gerekir.
12-13 mayıs 2012 sınavında 7.soru
• Barındırdığı toplam nüfus miktarı
• Ekonomik faaliyet çeşitliliği
• Çevresindeki bitki örtüsü yoğunluğu
burda Çevresindeki bitki örtüsü yoğunluğu yerine yerleşme yerinin eğitim ve kültürel yapısı olması gerekir.
12-13 mayıs 2012 sınavında 7.soru
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
Karadeniz: Tuzluluk oranı en yüksek denizimizdir.
karadeniz tuzluluk oranı en az deniz
12-13 mayıs 2012 sınavı 2. soru

12-13 mayıs 2012 sınavı 2. soru

Hayatmı'OdaNe yazdı:Karadeniz: Tuzluluk oranı en yüksek denizimizdir.
12-13 mayıs 2012 sınavı 2. soru![]()
Gözünden hiç bir şey kaçmıyor demek ki yanlış not almışım nasıl olduda en düşük yazanı en yüksek okudum hayret ama notların altına sorular hangi tarihde çıkmış not almam benim için faydalı oluyor çünkü kontrol etmesi kolay hemen düzeltiyorum arkadaşlar aldığım notlarda yanlışlık varsa beni lütfen bilgilendirin düzelteyim hatırlattığın için teşekkürler
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
her zaman arkadaş bnden birşey kaçmaz sen o kadar şey yazıyon iki yanlış olmuş çokmu yani bunlarda önemli bilgiler sorularda genelde çıkar diye yazdm haniii

teşekkürler dostum kitabını alammıştım iyi oldu
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Emeğinize saglik demekki dersi calisan arkadaslarin gozundwn hic bir sey kacmiyor tesekkurler ikinizede
abi çok saol bu notlar cok iyi olmuş cografyadan anlamama ragmen cok iyi ögrendim cografyayı teşekkürler notların devamını beklerim
bu arada tuzluluk oranı en yüksek denizimiz akdeniz değilmi benmi yanlış sölüyom

bende Karadeniz tuzluluk oranı en düşük denizimiz diye düzeltmiştim
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
Şu Maki kafama takıldı bu sene üstünde çok durmuşlar kitapta ama bayada uzun umarım sınavda çıkar düzgün not alabiliriz 

Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
cıkmıs sorular cıkıyormu 

genelde çıkıyor ya soru kalıplarını degiştiriylar yada cevapdaki örnekleri ben kitaba degil geçmiş sınav sorularına çalışarak okulu bitirdimbirol yazdı:cıkmıs sorular cıkıyormu
Notlar Maalesef Eski
Yeni Kitapda Bu Notlar Sadece Bilgi Tazeler Üzgünüm Ama Geriye Yeni Kitapdan Not Çıkarmak Kalıyor ...
Yeni Kitapda Bu Notlar Sadece Bilgi Tazeler Üzgünüm Ama Geriye Yeni Kitapdan Not Çıkarmak Kalıyor ...