KardeleN1 yazdı:merhaba.bu yıl 8 eylülde ek sınav yapıldı.ancak bu yıl giremeyenler ve seneye ek sınava ihtiyacı olanlar kaç kişiyiz bilmek istiyorum.bu ek sınavlar 3.dönem sınavlarından sonra oluşan yoğun talepler üzerine yapılıyor.eğer sizinde 3.dönemden sonra mezun olabilmek için az bir miktar krediye ihtiyacınnız varsa ve ek sınav oldugu takdirde mezun olabilcekseniz.şimdiden toplanıp kalabalıklaşmalıyız.3.dönem sınavından sonra ek sınav için dilekçede bulunup çokça mail yollamalıyız.bu şekilde ek sınavı garantilemiş oluruz.siz de istemez misiniz??? üniversiteyi kazandıgınızı ve 3 -5 kredi eksiğiniz yüzünden liseden mezun olmadıgınızı ve kazandıgınız okula kaydınızı yaptıramadıgınız düşünsenıze ,çok berbatt bir durum.bu yüzden bu konuyu açtım.lütfen ilgilenenler yorum yapsınlar.teşekkürler...
2013 3.DÖNEMDEN SONRA EK SINAV İSTEYENLER
Re: 2013 3.DÖNEMDEN SONRA EK SINAV İSTEYENLER
merhaba benimde 112 kredim var yani 80 kredi toplamam lazım büyük ihtimal ek sınava ihtiyaç duycam bende gerekli yerlere mail veya dilekçe yazarım böyle bir konu açtığınız için teşekkür ediyorum birbirimize destek olalım 

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
zaten yaparlar merak etmeyin
- Devrimsahte
- Yardımcı Uzman
Benim mesaj buralarda otlansın
Zamanı gelince bu konuya yazın bende bol bol mail atayım attırayım eşe dosta 

~ Devrim Sahte ~
RİCA EDERİM. önemli değil.ek sınav isteyenler bu başlık altında toplanalım zamnı geldiğindeyse yardımlaşırızz.ilginize teşekkürlermatias26 yazdı:merhaba benimde 112 kredim var yani 80 kredi toplamam lazım büyük ihtimal ek sınava ihtiyaç duycam bende gerekli yerlere mail veya dilekçe yazarım böyle bir konu açtığınız için teşekkür ediyorum birbirimize destek olalım
-
- Uzman
ek sınav her yıl olmuyrmuu yani zorunlu deqlmi
Gün Gelecek"Ben Nerede YanLış Yaptım.?
Diye Düşüneceksin.
Kafan Karışmasın.!!
Elini Kalbine Götür; ANLARSIN.!!....
Diye Düşüneceksin.
Kafan Karışmasın.!!
Elini Kalbine Götür; ANLARSIN.!!....
yaseminseda yazdı:ek sınav her yıl olmuyrmuu yani zorunlu deqlmi
hayır tabi ki zorunlu değil. adı üstünde ek sınav.ama 5-6 senedir hemen hemen her yıl olmuş. bu yılda olucaktır diye düşünüyorum ama işimizi garantiye almamızda ne zarar var ki !öyle yani
bence kesinlikle yapılması gerekiyor zorunlu hale gelse daha iyi olur normal lisede bütünleme sınavını varsayarsak bizdede şansa kalmaması lazım...
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
aynen öyle kesinlikle katılıyorum. her yıl aynı dönemlerde yapılması lazım.iş takvimine girmeli
haklısınız..KardeleN1 yazdı:aynen öyle kesinlikle katılıyorum. her yıl aynı dönemlerde yapılması lazım.iş takvimine girmeli
ayrıca ben şimdiden bu adrese (aciklise@meb.gov.tr) mail attım inşallah dikkate alırlar..
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
şimdi attıklarınızı dikkate almazlar.3.dönem sınavı bittikten hemen sonra atılanları dikkate alıyorlar ek sınav isteklerini.ama ek sınavla ilgili genel bir istekse tabii şimdiden atman faydalı olur inşmatias26 yazdı:haklısınız..KardeleN1 yazdı:aynen öyle kesinlikle katılıyorum. her yıl aynı dönemlerde yapılması lazım.iş takvimine girmeli
ayrıca ben şimdiden bu adrese (aciklise@meb.gov.tr) mail attım inşallah dikkate alırlar..
genel bir istekte bulundum cevapta geldi zaten yazdığımı ve gelen cevabı paylaşıyım..KardeleN1 yazdı:şimdi attıklarınızı dikkate almazlar.3.dönem sınavı bittikten hemen sonra atılanları dikkate alıyorlar ek sınav isteklerini.ama ek sınavla ilgili genel bir istekse tabii şimdiden atman faydalı olur inşmatias26 yazdı:haklısınız..KardeleN1 yazdı:aynen öyle kesinlikle katılıyorum. her yıl aynı dönemlerde yapılması lazım.iş takvimine girmeli
yazdığım:merhaba bu yıl ygsye girdim ve kazandım yalnız ek sınavsız liseyi bitiremiyorum benim durumumda olan bir çok kişi var önceki yıllarda olduğu gibi ek sınav hakkı tanırsanız çok memnun olucaz ve 1 yılımız boşa gitmemiş olacak saygılarımla.
buda cevap:
aciklise@meb.gov.tr
11:49 (2 saat önce)
Kime: bana
Öğretim yılı olarak yapılacak 2 dönem sınavı var. Henüz 2 dönem sınav hakkı varken ek sınav gündeme gelmez.
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
bak dedğim gibi,henuz gireceğimiz 2 sınav varken ek sınavla ilgili bişey yapmazlar.dedğim gbi 3. dönem sınavı bittikten sonraki takip eden saatlerde attğınınz mesajları dikkate alırlar
ozaman temmuz 21-22 gibi mail yağmuruna başlıyalım ben burda okuyan arkadaşlarıda bilgilendirdim onlarda destek vercek 

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
aynen tam o tarihlerde mail yağmuruna tutarız.ama bence bu senede büyük ihtimalle ek sınav olucak. geçen sene 2 ek sınav oldu.bu yılda olur. ama tabi işi şansa bırakmayız.istekte bulunuruz.