AÖF hakkında anlamadıklarım ??
-
- Uzman
Re: AÖF hakkında anlamadıklarım ??
maşallahın var emrah bizler teki yapamıyoruz sen iki üni birden ya siz bu kafaları nerden buluyonuz şişmiyormu ders çalışa çalışa ben bir 7 kitabın hakından gelemezken sizler neler ediyosunuz
-
- Uzman
kripton murat yayınları ne demiştin yardımcı kitap alıyormuş herkes açık öğretiminkiler fazla uzun olduğu için yayınevi olarak genelde muratı tercih ediyolarmış bahsi geçen kitaplar buydu
Hiç ders çalış çalış kafam şişmiyo be abla.. Ders çalıştığım söylenemez, sınava 2 hafta kala açılıyor kitapar..
Sadece artık zorunluluk oldu, tek bölümde Tıp veya Hukuk Mühendislik olmadıkça iş olanağı çok az. Bakalım, yapabilirsek yapacağız...

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Uzman
ne diyim allah zihin açıklığı versin vışş diyorum bide maşallah diyorum
Tamam ferda teşekkürler. Ya hem 205 lira yatırıcaz bi de yardımcı kitaba mı para verecez. Adam akıllı hazırlasalar ya aöf kitaplarınıferda_efsa yazdı:kripton murat yayınları ne demiştin yardımcı kitap alıyormuş herkes açık öğretiminkiler fazla uzun olduğu için yayınevi olarak genelde muratı tercih ediyolarmış bahsi geçen kitaplar buydu

-
- Uzman
çok kalın değil kitaplar en kalını bize verilen örgün coğrafyalar vardıya 7 ve 8 o gibilerde karşık olan yer nerden nereye kadar ve hangi sınava kadar çalışılmalı yarın ilk işim kalktığım gibi büroyu aramak yoksa tel akşama kadar dııııdd lıyor krizler geçrimeden bürodan sağlıksızda olsa bi bilgi edineyim