Bol bol paragraf çözebilirsin ama bu yıl tersi olursa daha çok dökülürüz bence dil ve anlatım daha zor.
sonuçta bu kitaplardan çıkmayacakmı sorular önemli olan o çalışırsak birşey olmaz.paragraflar daha kolay bana göre.dil ve anlatım bencede zor çok biliyormuş gibi burada yorum yapıyorum amaKGamze yazdı:Ben şu an 20 yaşımdayım dershanede öğretmenim bana -olsun geç değil uzun zamanda olsa bitirmişsin liseyi diyor. Allah'ım sanki ben yaşım geçti diye ağlıyorum da.Neyse, yaşınız önemli değil ben ömür boyu okumayı düşünüyorum merak ettiğim bütün bölümleri okuyacağım.
Bol bol paragraf çözebilirsin ama bu yıl tersi olursa daha çok dökülürüz bence dil ve anlatım daha zor.
Merhaba Kripton; sen YGS'ye hazırlanırken hangi yayının fasiküllerini kullanmıştın? "Bayılıyorum bu yayına" dediğini hatırlıyorum sanki, biz de istifade edelim arkadaşım, hangi yayındı o fasikül?kripton yazdı:Benim bir arkadaşım sınava ekol hoca sitesinden hazırlanmıştı ve çok memnun kalmış. Tavsiye ederim.
Ben çalışmadan girdim desem daha doğru olur. Sadece fem yayınlarının üniversiteye hazırlık kitabından biraz kimya çalışmıştım sanırım az bi de lise coğrafya notlarına bakmıştım. Sözel hiç çalışmadım. Sadece ygs ye girdim. lys ye girmedim.
3-5 tane de fasikül çözdüm tavsiye ederim. İnsanı sınava alıştırıyor. Zaten ygs daha çok yoruma dayalı. Benim hedefim yüksek değildi. AÖF istiyordum ve şu an kayıt yaptırdım. Benim de yaşım 18-19 değil. Yıllarca ara vermiştim. İstedikten sonra yapabilirsin. Lys baya bilgiye dayanıyor ama ygs daha kolay.
Ben tam hatırlayamıyorum şimdi kardelen. Fasikülleri de atmıştım ama büyük bir ihtimalle GÜVENDER yayınlarıydı. Bayılıyorum bu yayına dediğimi de hatırlayamadımkardelen198 yazdı: Merhaba Kripton; sen YGS'ye hazırlanırken hangi yayının fasiküllerini kullanmıştın? "Bayılıyorum bu yayına" dediğini hatırlıyorum sanki, biz de istifade edelim arkadaşım, hangi yayındı o fasikül?
Peki Kripton anladım teşekkür ederim,kripton yazdı:Ben tam hatırlayamıyorum şimdi kardelen. Fasikülleri de atmıştım ama büyük bir ihtimalle GÜVENDER yayınlarıydı. Bayılıyorum bu yayına dediğimi de hatırlayamadımkardelen198 yazdı: Merhaba Kripton; sen YGS'ye hazırlanırken hangi yayının fasiküllerini kullanmıştın? "Bayılıyorum bu yayına" dediğini hatırlıyorum sanki, biz de istifade edelim arkadaşım, hangi yayındı o fasikül?Ama fem yayınları bana çok faydalı olmuştu (belki bu ifadeyi onun için kullanmış olabilirim) konuları çalışırken. Mesela aöl ün matematik kitabında birsürü yanlış vardı ve konuyu düzgün anlatmadığından dolayı anlamakta gerçekten zorlanıyordum. Aynı konuları fem yayınlarından da çalışınca anlamam kolaylaşmıştı.
Ygs ye de çalışırken kimya dersini yine bu kitaptan çalışmıştım.
Bir de şunu söyleyim; bizim evde muhtelif yayınevlerinden boyumu geçen kitap vardı. Çözdüğüm fasikülü bile kırtasiyeden almadım. Kardeşimden kalan fasiküllerdiKitaplarda onlardan kalan yıllar öncenin kitaplarıydı. Mesela 1-2 yıl önceki renkli vs..yeni kitaplar beni açmadı daha eski olan fem yayınlarını tercih etmiştim anlatımı bana yakın geldi.
Sana da teşekkür ederim Gamzecim Palme Yayınlarını da listeme ekledim, kitapçıma gittiğimde mutlaka inceliycem.KGamze yazdı:Arkadaşlar benim gittiğim dershane de esen ve palmiye yayınları önerildi coğrafya öğretmenimizde karekök yayınlarını önerdi. Esen yayınları kolaymış psikolojik olarak öğrenci moralini yüksek tutmak için palmiye ise zormuş farklı soru tipleri ile zorlayan bir yayınmış.