yaa bende zaten ilk dfa 80almıştmmazra yazdı:ya bnde öyle yapıyorum ama hep bi soruyla kalıyorum işte

yaa bende zaten ilk dfa 80almıştmmazra yazdı:ya bnde öyle yapıyorum ama hep bi soruyla kalıyorum işte
Mantıkla ingilizce nasıl çözülüyor çok merak ediyorumsaLLy yazdı:azra yazdı:ben en son 55 aldımm ing![]()
ama diğer derslerin çoğundan 90 ,85 fln alıyorum en aşağı 70![]()
tebrikler sallycm maşallah sna:DsaoL inqlzceye hiç çalşmam ama yapıorm mantkla yapıorm sdcee....
bnde sayısaL sewmiioRm matemtktn hç anlamam ama bölmm esit aqrLk istedqm blöm oda oyzden mcrbm yanii..matematqi anlamayı çok istemşmdr amaberen yazdı:ya ben ing.den korkmuyorum güzelim sayısal diyorum ya sayısaldan çakmıyorum abi kim yaptı bu matematigi ya öff yok polinomlar yok karekök bilmem ne ben daha kendi kökümün nerden geldigini bilmiyorum onu nerden bilim:):):):) acıyın bana benim hiç kareköküm olmadı abii vurmayıınn (ıyyyy emrah moduna geçtim hemen bööö kusasım geldi):lol::lol: şaka tabe ama sayısal zor yaw
ewet hayrLsı olsn herkes içinberen yazdı:bakalım ya hayırlısı bugün gittim seeçtim dersleri ama bölüm degişmedim kredisi yüksek dersleri seçtim kitapları alcam işte pazartesi başlicam çalışmaya.ama 4 yıla vuracakmış heralde ya 1 sene daha uzadı yani.offf bilmiyorum nasıl yapcam hayırlısı olsun
beren yazdı:ya ben ing.den korkmuyorum güzelim sayısal diyorum ya sayısaldan çakmıyorum abi kim yaptı bu matematigi ya öff yok polinomlar yok karekök bilmem ne ben daha kendi kökümün nerden geldigini bilmiyorum onu nerden bilim:):):):) acıyın bana benim hiç kareköküm olmadı abii vurmayıınn (ıyyyy emrah moduna geçtim hemen bööö kusasım geldi):lol::lol: şaka tabe ama sayısal zor yaw