Ocak 19-20 SINAVLARI
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
Re: Ocak 19-20 SINAVLARI
bnde kitpatan özet çıkardım çıkmış soruları çözdüm işte
bakak ne olcak sonumuz
bakak ne olcak sonumuz
OCAK -14 gününü iple çekiyorum yahu acaba hangi okula düşeceğim. Muhtemelen kafamda ki okuldur.
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.
Koskoca forum da 8 kişi mi ders seçmiş diğer arkadaşlar sesiniz neden çıkmıyor koyun ki kıyaslama yapalım.
-
- Asistan
ingilizde 1.2,4,5,6,7,8 geometri 2,fizik,6 ve matamatik 2 seçtim zaten kredimi tamamladım zorunlu dersim var 2 tane geometri 2 ve ingilizce 4 onları verirsem mezunum veremezsem mayısta mezunum işin en ilginci yabancı dil ve geodan hiç anlamıyorum verirsem şanşa veremezsem mayısa mezunum.
-
- Asistan
ingilizde 1.2,4,5,6,7,8 geometri 2,fizik,6 ve matamatik 2 seçtim zaten kredimi tamamladım zorunlu dersim var 2 tane geometri 2 ve ingilizce 4 onları verirsem mezunum veremezsem mayısta mezunum işin en ilginci yabancı dil ve geodan hiç anlamıyorum verirsem şanşa veremezsem mayısa mezunum.
Bu Okul Mevzusuna hayranım
Başarısız olmam için mi yapıyorlar ne bütün okulları doşalıyorum bulunduğum bölgede
bakalım 14 ocakta neresi olacak 
Bu Okul Mevzusuna hayranım

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
iyimiş
En son Hayatmı'OdaNe tarafından 03 Oca 2013, 03:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
daha kitaplarin yüzüne bakmadim hergün bugün başlayacagim diyorum sonra çalişmamak için bahaneler üretiyorum çokta başarili oluyorum bu konuda 

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
DİN KÜLTÜRÜ 6
COĞRAFYA 6
İNGİLİZCE 6
DİL ANLATIM 6
EDEBİYAT 6
TC İNKİLAP 2
FELSEFE 2
SOSYOLOJİ 1
İNGİLZCE 5
MAT 2
FİZİK 2
GEOMETRİ 2
TOPLAMDA 30 KREDİ HEDEFİM İNŞ HİÇ BİRİNDEN KALMAM.AYNEN BENDE SABIRSIZLIKLA SINAV GÜNÜNÜ BEKLİYORUM Bİ AN EVVEL GELSE GEÇSE.30 TAM KREDİ ALABİLCEK MİYİM MERAK EDİYORM
COĞRAFYA 6
İNGİLİZCE 6
DİL ANLATIM 6
EDEBİYAT 6
TC İNKİLAP 2
FELSEFE 2
SOSYOLOJİ 1
İNGİLZCE 5
MAT 2
FİZİK 2
GEOMETRİ 2
TOPLAMDA 30 KREDİ HEDEFİM İNŞ HİÇ BİRİNDEN KALMAM.AYNEN BENDE SABIRSIZLIKLA SINAV GÜNÜNÜ BEKLİYORUM Bİ AN EVVEL GELSE GEÇSE.30 TAM KREDİ ALABİLCEK MİYİM MERAK EDİYORM
-
- Asistan
ben Kocaeli Kefkende Oturuyorum.Hayatmı'OdaNe yazdı:Armageddon ve dekan
siz nerde oturuyonuz acep sorabilirmiyim sakıncası yoksa ?

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
oohhhh bnde istanbul
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
KardeleN1 yazdı:DİN KÜLTÜRÜ 6
COĞRAFYA 6
İNGİLİZCE 6
DİL ANLATIM 6
EDEBİYAT 6
TC İNKİLAP 2
FELSEFE 2
SOSYOLOJİ 1
İNGİLZCE 5
MAT 2
FİZİK 2
GEOMETRİ 2
kız bnde 30 kkredi hespalıym inş yaparız bide sn sayısalları çallıştınmıki
mat ile fiziğe çalıştım ama geometrye çalışmadım yapamıyorum.sallıcam artıkHayatmı'OdaNe yazdı:KardeleN1 yazdı:DİN KÜLTÜRÜ 6
COĞRAFYA 6
İNGİLİZCE 6
DİL ANLATIM 6
EDEBİYAT 6
TC İNKİLAP 2
FELSEFE 2
SOSYOLOJİ 1
İNGİLZCE 5
MAT 2
FİZİK 2
GEOMETRİ 2
kız bnde 30 kkredi hespalıym inş yaparız bide sn sayısalları çallıştınmıki

Hayatmı'OdaNe yazdı:Armageddon ve dekan
Kişisel bilgilerim saklıdır.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
pardonDeKaN yazdı:Hayatmı'OdaNe yazdı:Armageddon ve dekan
Kişisel bilgilerim saklıdır.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
vallah bnde mat 1 ve 2 muaf yapmışım ilk onları seçtim fizik 1 geçtim çok kolaydı fizik 2 muafKardeleN1 yazdı:mat ile fiziğe çalıştım ama geometrye çalışmadım yapamıyorum.sallıcam artıkHayatmı'OdaNe yazdı:KardeleN1 yazdı:DİN KÜLTÜRÜ 6
COĞRAFYA 6
İNGİLİZCE 6
DİL ANLATIM 6
EDEBİYAT 6
TC İNKİLAP 2
FELSEFE 2
SOSYOLOJİ 1
İNGİLZCE 5
MAT 2
FİZİK 2
GEOMETRİ 2
kız bnde 30 kkredi hespalıym inş yaparız bide sn sayısalları çallıştınmıkiinş yaparız ya sen
şimdide geometriye çalışıyom aol kitabından anlamadm zaten lisede okutulan geometri kitabını vermişler bnde açık lise ilayda yayınlarından geometri cep kitap aldm çalışcaz inş. yaparızz