ygs başvuru alan adı

YKS ( TYT, AYT, YDT ) Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
MaVeRa
Acemi

Re: ygs başvuru alan adı

Mesaj gönderen MaVeRa » 04 Oca 2013, 05:36

muratt kaç saattir nette arastırıyorummm kimileri 9008 kodunu kulladık diyoo anlamadım herkez 9009 dese tamam diycem bi yanlış varsada toplu halde var toplu halde cözüm olur ..ama belirsiz durum 9008 mi ? 9009 mu ? sorusu beni iyce geriyo , tatmin edici bir cevap alsakda huzura kavussak :( :(

Ey Dünya ;Yüzüne Bakılasın Yok da, YARADAN'ın Emriyle ''SANA GELİŞİM''.
Hani , İki Ateş Arasında Yaşanır ya , İşte Öyle Bir Şey ''SANA DİRENİŞİM..
.

murattt

Mesaj gönderen murattt » 04 Oca 2013, 05:43

Evet maalesef muallak bir durum eger yanlissa ki ben yanlis oldugunu dusunenlerdenim buna ragmen binlerce kisi 9009 u isaretlemis eger dogru ise 9008 nereden cikti ? boyle bir durum ama bu forumda muhakkak cozume kavusur buna tum kalbimle inaniyorum

Kullanıcı avatarı
lilas
Uzman Doktor

Mesaj gönderen lilas » 04 Oca 2013, 05:53

ben daha kayıt yaptırmadim ama 2013 temmuz da mezun olacaklar 9008 işareleyecektir yaziyor
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...

Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...

MaVeRa
Acemi

Mesaj gönderen MaVeRa » 04 Oca 2013, 05:55

9008 acık ögretim sitesinin kendi sayfasında paylaştıgı için 9008 ordan cıktı :D ygs klavuzundada alansızlar 9008 seccek yazıyo ama ekranda cıkmaması sorun ... inş. en kısa zamanda bir acıklama gelir ...
.

MaVeRa
Acemi

Mesaj gönderen MaVeRa » 04 Oca 2013, 05:56

lilas yazdı:ben daha kayıt yaptırmadim ama 2013 temmuz da mezun olacaklar 9008 işareleyecektir yaziyor
evett ama okula gittigimiz kayıt için 9008 cıkmıyoo maleseff
.

murattt

Mesaj gönderen murattt » 04 Oca 2013, 07:24

kayit yapan memurun ekraninda yani osym nin sisteminde 9008 yok mesele bu zaten

tornetdriver

Mesaj gönderen tornetdriver » 04 Oca 2013, 08:04

alansız olup başka kayıt yaptıran yokmu 3 4 kişimiyiz

Kullanıcı avatarı
melodi
Doktor

Mesaj gönderen melodi » 04 Oca 2013, 10:18

bende bugün yaptırdım.9008 çıkmadı 9009 yaptılar.hatta hoca halk eğitimi aradı özellikle sordu sistemde 9008 diye bir şık yok dedi.halk eğitimde 9009 şıkkını işaretliyeceksiniz demiş.oda 9009 işaretledi zaten mecbur onu işaretlicek başka seçenek yok alansızlar için sistemde.9008 nerden çıktı anlayamadım bende.bence aöl yaptığı bir hata bu 9009 yazacağına 9008 yazdılar gibi geliyor.herkes aöl 147 arasın ben bu akşam aradım.onlarda bizdeki bilgi 9008 diyor ösym yi arayın diyor.bende siz bütün öğrenciler adına arayıp bununla ilgili aöl sayfasında açıklama yayınlayın dedim.yarın ösym den yeterli sonuç alamazsanız bizi tekrar arayın biz o zaman ararız denildi.

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 04 Oca 2013, 17:24

Arkadaşlar şimdi ösym ile görüştüm durumumu iyice anlattım "Alan Yok olarak kayıtlı olduğumu 2,5 yılda liseyi bitirdiğim için geçen yıl mezun olduğumu bu durumda 9009'u mu yoksa 9008'i mi seçmem gerektiğini" sordum, bana "diplomada Alan Yok yazıyorsa kesinlikle 9008'i seçmem gerektiğini" söyledi, ben de "sistemde 9008 gözükmüyormuş o durumda 9009 seçsem bir sıkıntı olur mu" dedim, aynen şöyle dedi " Yok o olmaz o olmaz bu kod yeni bir kod bununla alakalı ilgili yerlerle görüştük, eğer başvuru yaptığınız merkezde bu kod çıkmazsa merkeze söyleyin bizi arasın" dedi. Şimdi gidiyorum bakalım ne olacak olmazsa birkaçgün daha beklerim ben başvuru yapmak için. Siz de ÖSYM'yi bir arayıp sorun bence. Allah yardımcımız olsun...

MaVeRa
Acemi

Mesaj gönderen MaVeRa » 04 Oca 2013, 17:31

melodi yazdı:bende bugün yaptırdım.9008 çıkmadı 9009 yaptılar.hatta hoca halk eğitimi aradı özellikle sordu sistemde 9008 diye bir şık yok dedi.halk eğitimde 9009 şıkkını işaretliyeceksiniz demiş.oda 9009 işaretledi zaten mecbur onu işaretlicek başka seçenek yok alansızlar için sistemde.9008 nerden çıktı anlayamadım bende.bence aöl yaptığı bir hata bu 9009 yazacağına 9008 yazdılar gibi geliyor.herkes aöl 147 arasın ben bu akşam aradım.onlarda bizdeki bilgi 9008 diyor ösym yi arayın diyor.bende siz bütün öğrenciler adına arayıp bununla ilgili aöl sayfasında açıklama yayınlayın dedim.yarın ösym den yeterli sonuç alamazsanız bizi tekrar arayın biz o zaman ararız denildi.

melodi ösym nin sayfasından ygs klavuzunu okudum orda da 9008 kodu var ...ama ekranda görünmüyo olması sorun...
.

MaVeRa
Acemi

Mesaj gönderen MaVeRa » 04 Oca 2013, 17:44

kardelen198 yazdı:Arkadaşlar şimdi ösym ile görüştüm durumumu iyice anlattım "Alan Yok olarak kayıtlı olduğumu 2,5 yılda liseyi bitirdiğim için geçen yıl mezun olduğumu bu durumda 9009'u mu yoksa 9008'i mi seçmem gerektiğini" sordum, bana "diplomada Alan Yok yazıyorsa kesinlikle 9008'i seçmem gerektiğini" söyledi, ben de "sistemde 9008 gözükmüyormuş o durumda 9009 seçsem bir sıkıntı olur mu" dedim, aynen şöyle dedi " Yok o olmaz o olmaz bu kod yeni bir kod bununla alakalı ilgili yerlerle görüştük, eğer başvuru yaptığınız merkezde bu kod çıkmazsa merkeze söyleyin bizi arasın" dedi. Şimdi gidiyorum bakalım ne olacak olmazsa birkaçgün daha beklerim ben başvuru yapmak için. Siz de ÖSYM'yi bir arayıp sorun bence. Allah yardımcımız olsun...
kardelen198 Allah razı olsun inş. öncelikle verdiğininz bilgiler için teşekkür ederim ... bende şimdi 147 aradım bilgi almak için ordaki görevli ısrarla 9008 olması gerektiğini düzeltirmemiz gerektiğini söyledi ve ösym yada yök aramamızı söyledi bende şimdi aramalara başlıycam bilgi alabilirsem sizlerle paylaşırım..
.

MaVeRa
Acemi

Mesaj gönderen MaVeRa » 04 Oca 2013, 18:00

Arkadaşlar şimdi ÖSYM nin aradım (Ankara ) ordaki görevli bana klavuzda bulunnan dilekcegi yazıp ögrenci belgemle göndermemi söyledi ..onlar bilgileri ekrandan düzeltceklermiş.... bende acıkögretim lisesinde okuyup bu sene mezun olcak arkadaşların hepsinde aynı sorun var.. herkez dilekçemi yazcak dedim .yok mu başka cözümü ..evett dedi arkadaşlarınızıda yönlendirindileçce yazsınlar... :( :( :( :(
.

doxylamine
Asistan

Mesaj gönderen doxylamine » 04 Oca 2013, 18:22

yıl olmuş 2013 hala sistemde gözükmüyor. sanki ilk seneleri bu sistemi kullandıkları. bilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisine versen yapar.
9008 olacağı bariz belli klavuzda,ama gözükmüyor sistemde. bu nasıl bir gerizekalılıktır anlamadım.

bütün 12. sınıf öğrencileri kayıt yaptıramayacak şimdi? anadolu lisesindeykende alansızdı sonuçta onlarda 9008 seçmeli.

doxylamine
Asistan

Mesaj gönderen doxylamine » 04 Oca 2013, 18:28

MaVeRa yazdı:Arkadaşlar şimdi ÖSYM nin aradım (Ankara ) ordaki görevli bana klavuzda bulunnan dilekcegi yazıp ögrenci belgemle göndermemi söyledi ..onlar bilgileri ekrandan düzeltceklermiş.... bende acıkögretim lisesinde okuyup bu sene mezun olcak arkadaşların hepsinde aynı sorun var.. herkez dilekçemi yazcak dedim .yok mu başka cözümü ..evett dedi arkadaşlarınızıda yönlendirindileçce yazsınlar... :( :( :( :(
nereye göndereceğiz biliyorsan yazarsan sevinirim

MaVeRa
Acemi

Mesaj gönderen MaVeRa » 04 Oca 2013, 18:31

doxylamine yazdı:yıl olmuş 2013 hala sistemde gözükmüyor. sanki ilk seneleri bu sistemi kullandıkları. bilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisine versen yapar.
9008 olacağı bariz belli klavuzda,ama gözükmüyor sistemde. bu nasıl bir gerizekalılıktır anlamadım.

bütün 12. sınıf öğrencileri kayıt yaptıramayacak şimdi? anadolu lisesindeykende alansızdı sonuçta onlarda 9008 seçmeli.
benim 2 gündür basım agrıdı artık 9008 mi ? 9009 mu ? die son noktayı ösym koydu .. dilekçe yaz düzeltiriz ... peki hiç dikkate almayan lar kodlardan bi haber olanlar evinde interneti olmayıp da takip edemeyen arkadaşlar ne olcak ??? ösym bi kendini toparlyamadı oraya 9008 kodu eklemek cok zor bişey degil .. herkez den dilekçe gelmesinden daha basit bir işlmdir ...illaki işi yokuşa sürmek bu oluyo sanırım....
.

“YKS ( TYT, AYT, YDT )” sayfasına dön