Mezun olup diploması olanların YGS başvurusu
Re: Mezun olup diploması olanların YGS başvurusu
ben internetten bireysel başvuru yaptım. acaba çıktısını alıp herhangi bir yere onaylatacakmıyız?
- kardelen198
- Uzman Doktor
Noter benden 27 tl aldı.karneos yazdı:noter ne kadar ücret aldı onay için?TheCat yazdı:Noter yakın olduğu için gidip geldim. Merak edenler varsa bilgilendireyim bende;
Mezun olup elinde diploması olanların yapacakları;
sınav ücretini yatırmaları
diplomalarının örneğini noterde onaylatmaları,
başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.
Bunları yaptıktırdan sonra, formunuzu ve diploma örneğini alıp, başvuru kabul eden bir okula yada ösym'nin kendi başvuru merkezlerinden birine gidip kayıtlarını tamamlamaları gerekiyor.
Henüz mezun olmamış olanların ise, başvuru formlarını halk eğitim merkezine onaylatmaları gerekiyor.
maşallah noterler imza başı 27 alsa iş kebapkardelen198 yazdı:Noter benden 27 tl aldı.karneos yazdı:noter ne kadar ücret aldı onay için?TheCat yazdı:Noter yakın olduğu için gidip geldim. Merak edenler varsa bilgilendireyim bende;
Mezun olup elinde diploması olanların yapacakları;
sınav ücretini yatırmaları
diplomalarının örneğini noterde onaylatmaları,
başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.
Bunları yaptıktırdan sonra, formunuzu ve diploma örneğini alıp, başvuru kabul eden bir okula yada ösym'nin kendi başvuru merkezlerinden birine gidip kayıtlarını tamamlamaları gerekiyor.
Henüz mezun olmamış olanların ise, başvuru formlarını halk eğitim merkezine onaylatmaları gerekiyor.

- kardelen198
- Uzman Doktor
Üstelik bu tek suret fiyatı iki suret 40 lira gibi birşeymiş. Amcalar paraya para demiyolar.karneos yazdı:maşallah noterler imza başı 27 alsa iş kebapkardelen198 yazdı:Noter benden 27 tl aldı.karneos yazdı:
noter ne kadar ücret aldı onay için?

-
Teşekkürler Kayhan
-
Kayıt işlemini tamamladım sağolsun gittiğim okuldan diploma için noter onayı falan istemediler