1. Dönem Sınav Sonuçlari Açıklandı

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Re: 1. Dönem Sınav Sonuçlari Açıklandı

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 10 Mar 2012, 09:10

anyhill yazdı:
Yağmur damlaları yazdı:Amin inşaallah cümlemiz için hayırlısı. Sizde mezunsunuz galiba :roll:

Bölümden kastınız nedir?
Netlerime hiç dokunmayın... Henüz düşükler.
Hedefim kısmetse AÖF 2 yıllık Sosyal Hizmetler ...

bölüm tm mi fen mi sözel mi demek istemiştim. ben daha mezun olmadım ama ygs ye gireceğim. sizin gibiyim. :) Allah muvaffak etsin heimizi

Sözel.
İnşaallah mezun olursunuz, hakkınızda hayırlı olan bir Üniversiteye yerleşirsiniz.
E-mine yazdı:Sağol emrah inşallah hayırlı olur.. :roll:

anyhill örgün liseden mi geçtiniz AÖL'ne..
Henuz mezun değilim, Ygs ye gireceğim bu yıl ama çalışamadığım için tercih yapmayacağım.Türkçe 31, sosyal 20, fizik 4, matematik 1 arası netlerim..
E-mine abla netlerimiz birbirine çok yakın :P

Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Kullanıcı avatarı
E-mine
Doktor

Mesaj gönderen E-mine » 11 Mar 2012, 09:22

Sınavda nasıl olur bilmiyorum canım, herkes ''sınavın farklı bir heyecanı var, konsantrasyon olmak zor'' gibi olumsuz telkinlerde bulunuyor.Göreceğiz bakalım ne olacak gerçi benim istediğim bölümü kazanamayacağım kesin onu biliyorum :(

anyhill benim sayısallarım sizin kadar iyi olsaydı tıp bile düşünürdüm :)) ( maşallah)

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 11 Mar 2012, 09:31

E-mine yazdı:Sınavda nasıl olur bilmiyorum canım, herkes ''sınavın farklı bir heyecanı var, konsantrasyon olmak zor'' gibi olumsuz telkinlerde bulunuyor.Göreceğiz bakalım ne olacak gerçi benim istediğim bölümü kazanamayacağım kesin onu biliyorum :(

anyhill benim sayısallarım sizin kadar iyi olsaydı tıp bile düşünürdüm :)) ( maşallah)

Kimmiş o olumsuz telkinleri veren...
Tai doğru sınav heyecanı vs... Ama beni hiç etkilemiyor öyle heyecanlar.. AÖL sınavlarına o kadar alıştım ki aynı onun gibi girip çıkacağım inşaallah... Sen söylenenlere bakma herkes farklı söyler, hangi birini uygulayacaksın... Hayırlısı olsun inşaallah sen hangi bölümü istiyordun :roll:
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 11 Mar 2012, 13:00

Şu an bende de hiç heyecan yok ama bu benim olsa da olur olmasada olur tavrımdan dolayı. Ama açık liseden daha kolay. Biz açık lise de 2 günde 4 oturum koştur koştur bi tempoya alıştık. Bu ne ki bir oturum sadece :lol: :lol:
Resim

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 11 Mar 2012, 13:12

YGS'de tek sıkıntı süreler, insan hele Türkçe sorularının makale gibi uzun olmasından dolayı 1 soruya 5 dakika harcıyor bazen. Bu yüzden süreyi en makul kullanmanın yolunu aramalısınız...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

anyhill
Çırak

Mesaj gönderen anyhill » 11 Mar 2012, 14:35

dün deneme çözdüm ygs den. 27 türkçe , 25 matematik , 17 fen , 4 sosyal netim var. ağlamak istiyorum :( :( :( :(

Kullanıcı avatarı
E-mine
Doktor

Mesaj gönderen E-mine » 11 Mar 2012, 14:39

Etrafımdaki herkes :mrgreen: söylüyor bunu özellikle YGS' ye daha önce girmiş olanlar.Yağmurcuğum benim aklımda iki bölüm var, biri Psikoloji ki çok istiyorum bu bölümü onun için çokkkk çalışmam lazım dershane şart..Arel Üniversitesi % 50 burslu kazanabilirsem Psikoloji bölümünü yada Sakarya Din kültürü öğretmenliği istiyorum.. üniversiteleri bile hedefledim :mrgreen: ben elimden geleni yapacağım olursa olur olmazsa sonraki sene tekrar YGS' ye gireceğim..İnşallah hepimizin gönlünde olan gerçekleşir..

Kullanıcı avatarı
E-mine
Doktor

Mesaj gönderen E-mine » 11 Mar 2012, 14:45

Tabi bu hayaller gelecek seneye dair keza bu seneden ümidi kestim..
anyhill çok iyi netlerin 25 matematik netini millet dershaneye gittiği halde zor yapıyor..

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 11 Mar 2012, 17:00

emrahk yazdı:YGS'de tek sıkıntı süreler, insan hele Türkçe sorularının makale gibi uzun olmasından dolayı 1 soruya 5 dakika harcıyor bazen. Bu yüzden süreyi en makul kullanmanın yolunu aramalısınız...
Evet ya bu süre olayı beni de zora sokabilir. Hele en son çözdüğüm fasikülde süreyi aştım bile ( hastaydım ben ona veriyorum ) ama normalde de zor yetişiyor. Bi de sınav ortamı soruları cevap kağıdına kodlama işi var. Yani açık lisede alışmışız süre bolluğuna ( gerçi onda da en sona kalanla kalmayım diye süper heyecen ve hız oluyor :mrgreen: )
anyhill yazdı:dün deneme çözdüm ygs den. 27 türkçe , 25 matematik , 17 fen , 4 sosyal netim var. ağlamak istiyorum :( :( :( :(
matematik iyiymiş birçoğumuzdan ama tabi istediğin bölüme göre iyi kötü değişir.
Resim

anyhill
Çırak

Mesaj gönderen anyhill » 11 Mar 2012, 17:50

amacım tıp kaazanmaktı. ama galiba hayal :roll:

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 11 Mar 2012, 18:17

anyhill yazdı:amacım tıp kaazanmaktı. ama galiba hayal :roll:
Tıp kazanmak için tabi çok daha fazla netin olmalı, 550 puanla alıyor büyük üniversiteler ortalama. Bunun için okul puanı yani AOBP'nin en üst puanda gelmesi çok büyük avantaj olur...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
lilas
Uzman Doktor

Mesaj gönderen lilas » 11 Mar 2012, 18:44

anyhill"]117 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 7 ORTAK 1 70 4 2011-1 GİRDİ
164 MATEMATİK - 4 ALAN 4 85 5 2011-1 GİRDİ
244 YABANCI DİL - 5 SEÇMELİ 3 80 4 2011-1 GİRDİ
407 DİL VE ANLATIM 7 ORTAK 2 80 4 2011-1 GİRDİ
417 TÜRK EDEBİYATI 7 ORTAK 3 70 4 2011-1 GİRDİ
427 FİZİK 7 ALAN 3 90 5 2011-1 GİRDİ
437 KİMYA 7 ALAN 3 95 5 2011-1 GİRDİ
447 BİYOLOJİ 7 ALAN 3 85 5 2011-1 GİRDİ
467 MATEMATİK 7 ALAN 4 50 2 2011-1 GİRDİ
472 ANALİTİK GEOMETRİ - 1 ALAN 2 95 5 2011-1 GİRDİ
497 GEOMETRİ 7 ALAN 2 80 4 2011-1 GİRDİ

herkese tebvrikler, benim notlarım da bunlar
aman allahim notlara bak maşallah ben geometriden 45i zorla aldim o da sanirim tesadüf :(
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...

Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön