kaç kg ablarüfeyde yazdı:hatırlamıyorum ki pek fazla cemler felan insana uymayınca mantık dısı gelınce akılda tutması zor oluyor bende bıde bu var sınav sorularını hic hatırlamam balıkmıyım ne![]()
ben küçükken hiç sesim çıkmazdı yaramazlık benim yanımdan bile geçmediRehber yazdı:Çocukken en çok yaptığınız yaramazlık nelerdir?
Bende yeni farkettim forumda seni yeni mi üye oldunhtc-directioner yazdı:ben küçükken hiç sesim çıkmazdı yaramazlık benim yanımdan bile geçmediRehber yazdı:Çocukken en çok yaptığınız yaramazlık nelerdir?
benim varlığımdan bile kimse haberi yoktu
Abi ben hiç çalışmadım ama matematik 2 seçmiştim hepsini yaptım.Fizik kimyadan da kesin bildiğim sorular çıktı 4-5 tanede onlardan yaptm.Tarih geçtim büyük ihtimal coğrafya 7 geçtim %90 yani hiç beklemiyordum iyiki çalışmamışm derslere basitmişRehber yazdı:Tayfun sınavın nasıl geçti.
gerginlige gerek yok bencelisebitmelidertlerde yazdı:engellediğim şahıslar ! benim yorumlarımı neden görüyor ?? konu dışı biliyorum ama yeni bi başlık açıp forumu kirletmek istemem bazıları gibi
Nevet arkadaşlar gerginliğe gerek yokrüfeyde yazdı:gerginlige gerek yok bencelisebitmelidertlerde yazdı:engellediğim şahıslar ! benim yorumlarımı neden görüyor ?? konu dışı biliyorum ama yeni bi başlık açıp forumu kirletmek istemem bazıları gibi
Afferin aslan parçasıtayfun29 yazdı:Abi ben hiç çalışmadım ama matematik 2 seçmiştim hepsini yaptım.Fizik kimyadan da kesin bildiğim sorular çıktı 4-5 tanede onlardan yaptm.Tarih geçtim büyük ihtimal coğrafya 7 geçtim %90 yani hiç beklemiyordum iyiki çalışmamışm derslere basitmişRehber yazdı:Tayfun sınavın nasıl geçti.10 kredi alsam yine yeter
gerçi matematik 2 6 kredi sanırım.Coğrafya 7 de 4 kredi olması lazım 10 kredi eder tarih falanda var iyi iyi
45 krediye mezun oluyorm zaten zzaman harcamadan geçicem inşAllah ben YGS-LYS devam dün en son girdiğim deneme açıklanmış coğrafya ve tarihte çok konu eksiğim var özellikle coğrafya 7 boş bıraktım ya 12 soruda dün açıklanan denememde.Ama Türkçede rekorumu kırdım 36 doğru 3 yanlış 1 boş.
çok iyi geçtitebessümm yazdı:arksadaşlar sınav nasıldı
benim internet yavaş geç algılıyom ne oluyor tayfuntayfun29 yazdı:Bende yeni farkettim forumda seni yeni mi üye oldunhtc-directioner yazdı:ben küçükken hiç sesim çıkmazdı yaramazlık benim yanımdan bile geçmediRehber yazdı:Çocukken en çok yaptığınız yaramazlık nelerdir?
benim varlığımdan bile kimse haberi yoktuD
Şaka bi yana benim çocukluğum çalışmakla geçti yaYaramazlık yaramazlık düşünüyorumda hatırlamıyorm
Sağolasın abi 145 kredim var 48 kredi eksiğim var işte ama bi anda yüklenip 35 kredi alıpta YGS-LYS yi aksatmak istemedim.Şimdi bunda zorunlu dersleri seçtim ya muaf ederim ya geçerim hesabı ayriyetten bana bu sınavda 15 puan gelse yeter.Bidahaki sınavda matematik 3-4-5-6-7 falan seçip tamamlıcamRehber yazdı:Afferin aslan parçasıtayfun29 yazdı:Abi ben hiç çalışmadım ama matematik 2 seçmiştim hepsini yaptım.Fizik kimyadan da kesin bildiğim sorular çıktı 4-5 tanede onlardan yaptm.Tarih geçtim büyük ihtimal coğrafya 7 geçtim %90 yani hiç beklemiyordum iyiki çalışmamışm derslere basitmişRehber yazdı:Tayfun sınavın nasıl geçti.10 kredi alsam yine yeter
gerçi matematik 2 6 kredi sanırım.Coğrafya 7 de 4 kredi olması lazım 10 kredi eder tarih falanda var iyi iyi
45 krediye mezun oluyorm zaten zzaman harcamadan geçicem inşAllah ben YGS-LYS devam dün en son girdiğim deneme açıklanmış coğrafya ve tarihte çok konu eksiğim var özellikle coğrafya 7 boş bıraktım ya 12 soruda dün açıklanan denememde.Ama Türkçede rekorumu kırdım 36 doğru 3 yanlış 1 boş.
Sana güvenim tam.
Diğer arkadaşlara da güvenim tam ama sen benim gözümde başkasın. Kaç kredin var peki? Bu sınavla beraber mezun mu oluyorsun?
Hangi soru ben hepsini yaptmtebessümm yazdı:mat 2 de bi soru hatalıydı sanki
![]()
![]()