Rehber yazdı:tayfun29 yazdı:Rehber yazdı:Tayfun sınavın nasıl geçti.
Abi ben hiç çalışmadım ama matematik 2 seçmiştim hepsini yaptım.Fizik kimyadan da kesin bildiğim sorular çıktı 4-5 tanede onlardan yaptm.Tarih geçtim büyük ihtimal coğrafya 7 geçtim %90 yani hiç beklemiyordum iyiki çalışmamışm derslere basitmiş

10 kredi alsam yine yeter

gerçi matematik 2 6 kredi sanırım.Coğrafya 7 de 4 kredi olması lazım 10 kredi eder tarih falanda var iyi iyi

45 krediye mezun oluyorm zaten zzaman harcamadan geçicem inşAllah ben YGS-LYS devam dün en son girdiğim deneme açıklanmış coğrafya ve tarihte çok konu eksiğim var özellikle coğrafya 7 boş bıraktım ya 12 soruda dün açıklanan denememde.Ama Türkçede rekorumu kırdım 36 doğru 3 yanlış 1 boş.
Afferin aslan parçası
Sana güvenim tam.
Diğer arkadaşlara da güvenim tam ama sen benim gözümde başkasın. Kaç kredin var peki? Bu sınavla beraber mezun mu oluyorsun?
Sağolasın abi 145 kredim var 48 kredi eksiğim var işte ama bi anda yüklenip 35 kredi alıpta YGS-LYS yi aksatmak istemedim.Şimdi bunda zorunlu dersleri seçtim ya muaf ederim ya geçerim hesabı ayriyetten bana bu sınavda 15 puan gelse yeter.Bidahaki sınavda matematik 3-4-5-6-7 falan seçip tamamlıcam[/quote]
İnşallah hadi bakalım aynı bana çekmişsin benimde kendime öz güvenim var. Senin de, durmak yok engellerin hepsini başlarına yıkacağız.