Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Cartenza merak etme İran'a senden çok ben gitmek istiyorum.
Merak etme orada öyle gençler yok size yanlış tanıtmışlar İran'ı bu emperyalist güçlerin İran devriminden etkilenmeyesiniz diye size tuzak kurmuşlar hadi kardeşim gel abini dinle çıkar o küpeleri tatlı tatlı anlaşalım vallahi diyorum sen o küpeleri çıkar dile benden ne dilersen gel beraber emperyalist güçlere karşı mücadele edelim. Senin bazı düşüncelerin benim düşüncelerimin anlaşabileceği noktalar var. Bu seninle iyi anlaşabileceğimize delalet eder. Hadi gel kırma abini senden git kendini eyfel kalesinden aşağı at demiyorum iyiliğini istiyorum.
Merak etme orada öyle gençler yok size yanlış tanıtmışlar İran'ı bu emperyalist güçlerin İran devriminden etkilenmeyesiniz diye size tuzak kurmuşlar hadi kardeşim gel abini dinle çıkar o küpeleri tatlı tatlı anlaşalım vallahi diyorum sen o küpeleri çıkar dile benden ne dilersen gel beraber emperyalist güçlere karşı mücadele edelim. Senin bazı düşüncelerin benim düşüncelerimin anlaşabileceği noktalar var. Bu seninle iyi anlaşabileceğimize delalet eder. Hadi gel kırma abini senden git kendini eyfel kalesinden aşağı at demiyorum iyiliğini istiyorum.
Kupem var iken de iyi anlasabiliriz sen saygı duyarsan bende seni emperyalistlere karşı desteklerim ki bende yesillikci biriyim emperyalistleri sevmem neyse ben bu yolu kotu görmüyorum her şey için tesekkur ederim ve asla da kendi fikirlerimden dönmem yanlış olsalar bile ki sizin gorusunuze gore yanlıs yinede dusuncen için sagol
Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
arkadaşlar dış görünüş önemli değil, kafa dengi bir ise inanın çok iyi anlaşırsınız
Arkadaşlar kimler ev işlerinde annesine yardım ediyor?
Ben mesela evcimen bir insanımdır. Ev işlerini bile yapıyorum yemek yaptığım bile oluyor bazen annem işe bulaşmasını hiç istemem hayatı boyunca o hep benim kahrımı çekti şimdi de ben onun kahrını seve seve çekmek isterim gerçekten şöyle bir geçmişe makul bir çerçevede baksak annelerin bedelleri ödenmez.
Ben mesela evcimen bir insanımdır. Ev işlerini bile yapıyorum yemek yaptığım bile oluyor bazen annem işe bulaşmasını hiç istemem hayatı boyunca o hep benim kahrımı çekti şimdi de ben onun kahrını seve seve çekmek isterim gerçekten şöyle bir geçmişe makul bir çerçevede baksak annelerin bedelleri ödenmez.
- Köylü Kızı
- Onursal Üye
genelde ev işlerini ben yaparım, annemde ineklere ve tavuklara bakar 

- rüfeyde
- Doçent
ev işlerini heppp ben yapıyorum

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
Kaç tane inek ve tavuk var benim sevgilim de köyde yaşıyor onların 8 ineği 3 yavrusu bayada tavukları varhtc-directioner yazdı:genelde ev işlerini ben yaparım, annemde ineklere ve tavuklara bakar

Rüfeyde sana bir film tavsiye etmek isterim çok beğeneceksin fadime abla ile fatımaya izlettirdim beğendiler ama farsça bir film türkçe alt yazılı ben hala o filmin şokundayım ve kıskanılası bir aile filmi ben evlenirsem aynı o adam gibi olacağım.
Madem emperyalistlere karşı beni destekliyorsun facebook konusunda eleştirin ne idi. Hadi bırak facebooku bende şöyle diyeyim gerçekten tamam bu cortenza söylediklerinde samimi diyeyim bizim sosyal sitelere ihtiyacımız yok ben istiyorum ki yabancı servislere tomar tomar para akıtmayalım bu işi facebookla başlatak yavaş yavaş diğerlerine geçeriz yeter ki el birliği ile yapalımCartenza yazdı:Kupem var iken de iyi anlasabiliriz sen saygı duyarsan bende seni emperyalistlere karşı desteklerim ki bende yesillikci biriyim emperyalistleri sevmem
bak birden milyonlar doğar facebook demek filistin davasına ihanet demektir. Yahudilerin sitesidir
- rüfeyde
- Doçent
Rehbet vaktim olursa bakarım tabi yanlız şunu artık kesermisin lütfen kim ne isterse onunla olsun Peygamberimiz böyle mi yapmıs inandığın ilkelere aykırı davranışlar gösterme rica ediyorum bu yazısmaları surekli görmek can sıkıcıRehber yazdı:Madem emperyalistlere karşı beni destekliyorsun facebook konusunda eleştirin ne idi. Hadi bırak facebooku bende şöyle diyeyim gerçekten tamam bu cortenza söylediklerinde samimi diyeyim bizim sosyal sitelere ihtiyacımız yok ben istiyorum ki yabancı servislere tomar tomar para akıtmayalım bu işi facebookla başlatak yavaş yavaş diğerlerine geçeriz yeter ki el birliği ile yapalımCartenza yazdı:Kupem var iken de iyi anlasabiliriz sen saygı duyarsan bende seni emperyalistlere karşı desteklerim ki bende yesillikci biriyim emperyalistleri sevmem
bak birden milyonlar doğar facebook demek filistin davasına ihanet demektir. Yahudilerin sitesidir
rufeydecigim bilseydim yemek konusu acmazdim
allah kabül etsin canım ben komşun
olsaydım yapardim benimde hiç komsum yok komşuluk da ölmüş

Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
Dönem:8
<3mezun<3

Bakın ben orda face'yi savunmadim su teorilerden bahsediyorum onları bırakın dedim biz ne olursak olalim ister yahudi ister hristiyan ister ateist ister budist ya da müslüman en önemlisi Yaradandar korkmaktir biz bu şekilde el ele tutuşur birbirimize saygı gösterirsek bolunmezsek kimse bizi face le onla bunla zaten bolemez bilinçli bir insan diğerine saygı duyar ahlakını bozmaz arkasından konuşmaz yalan söylemezse dünyanın düzenini kimse bozamaz birbirimizin elinden tutarsak birbirimize yardim edersek kimsenin kimseyle savaşmasına gerek kalmaz bir bakarsın milyonlar birleşir dünyada ki devlet sınırları kalkar tek medeniyet oluruz saflaşma olmassa biz bir insan oluruz artik el ele tutuşma vakti dun atalarımız yapamadiysa bugün bunu bizim yapmayacagimiz anlamına gelmez bu onların ayıbı her şey çok basit aslında aramızdaki saygı ve ahlaki bir arada tuttukca her şey daha güzel olur inançlar renkler gibidir sevgi ve saygı ahlak varsa neden gökkuşağı gibi dünyamıza renk vermesin ki
Güzel bir düşünce ama keşke işte bu düşünceyi bu manzarayı görebilse bende böyle istiyorum zaten. Ama ben batılılara karşı koyu bir düşmanlığım var.Cartenza yazdı:Bakın ben orda face'yi savunmadim su teorilerden bahsediyorum onları bırakın dedim biz ne olursak olalim ister yahudi ister hristiyan ister ateist ister budist ya da müslüman en önemlisi Yaradandar korkmaktir biz bu şekilde el ele tutuşur birbirimize saygı gösterirsek bolunmezsek kimse bizi face le onla bunla zaten bolemez bilinçli bir insan diğerine saygı duyar ahlakını bozmaz arkasından konuşmaz yalan söylemezse dünyanın düzenini kimse bozamaz birbirimizin elinden tutarsak birbirimize yardim edersek kimsenin kimseyle savaşmasına gerek kalmaz bir bakarsın milyonlar birleşir dünyada ki devlet sınırları kalkar tek medeniyet oluruz saflaşma olmassa biz bir insan oluruz artik el ele tutuşma vakti dun atalarımız yapamadiysa bugün bunu bizim yapmayacagimiz anlamına gelmez bu onların ayıbı her şey çok basit aslında aramızdaki saygı ve ahlaki bir arada tuttukca her şey daha güzel olur inançlar renkler gibidir sevgi ve saygı ahlak varsa neden gökkuşağı gibi dünyamıza renk vermesin ki
- rüfeyde
- Doçent
Amin canım oy çok tatlısın yapmış kadar olduntebessümm yazdı:rufeydecigim bilseydim yemek konusu acmazdimallah kabül etsin canım ben komşun

Benimde yok aslında eşimin iş arkadasları var ama dısarıdan gelen mikroplara karsı dikkatli olmamız gerektiginden ne ben gidebiliyorum nede onlar gelebiliyor