Ben Osmanlıca Türkçesinden 35 aldım bakalım finallere daha girmedik biz, eğer yükseltirsem geçerim belki

inşallah yüksek alırsın çok kolay aslında metin uçar osmanlıca türkçesi kolay okuma metinleri kitabını al sana faydası dokunur diye düşünüyorum bize hoca bir sayfa devasa metin verdi git onu türkçeye çevirKGamze yazdı:Konunun içeriğine uygun değil ama sen yazdın bari bende cevapsız bırakmak istemiyorum.
Ben Osmanlıca Türkçesinden 35 aldım bakalım finallere daha girmedik biz, eğer yükseltirsem geçerim belki
batı dan hiç kimse yeryüzünde hiç kimse benim kadar onlara düşman olamaz birinciliğimi kimseye kaptırmamKGamze yazdı:Ayın 24'un de sınav az bir süre Osmanlıcayı bir kenara bırakıp, oturup batı edebiyatı çalışacağımSana da Allah kolaylık versin.
oturup muhabbet etmek isterdimCartenza yazdı:Akşama kadar gezmek ve gecenin karanlığına gomulene kadar sohbet etmek
rüfeyde yazdı:oturup muhabbet etmek isterdimCartenza yazdı:Akşama kadar gezmek ve gecenin karanlığına gomulene kadar sohbet etmek
burdaki üye müzik grubu ile beraber müzik çalsın sabaha kadar dinlerim onlarıCartenza yazdı:Akşama kadar gezmek ve gecenin karanlığına gomulene kadar sohbet etmek
Sen yeter ki iste ablamhtc-directioner yazdı:burdaki üye müzik grubu ile beraber müzik çalsın sabaha kadar dinlerim onlarıCartenza yazdı:Akşama kadar gezmek ve gecenin karanlığına gomulene kadar sohbet etmek
1 gün boyunca hasta olduğu için ona bakmak ve dertlesmek isterdim sabah kahvaltı hazırlayıp bol bol çorba yapardım muabbet zaten su gibi akardı herhalderüfeyde yazdı:oturup muhabbet etmek isterdimCartenza yazdı:Akşama kadar gezmek ve gecenin karanlığına gomulene kadar sohbet etmek
Onunla beraber her yeri gezmek isterdim görmek istediği muzisyenlerle tanistirmak isterdim mutlu olsun yeter banahtc-directioner yazdı:burdaki üye müzik grubu ile beraber müzik çalsın sabaha kadar dinlerim onlarıCartenza yazdı:Akşama kadar gezmek ve gecenin karanlığına gomulene kadar sohbet etmek
Bende çok isterdim hem neden olmasın ki en ama en sevdiğim ablam ve dostum olurdun her teneffüs cay ismarlardimhtc-directioner yazdı:onunla aynı okulda okumak isterim çünkü çok iyi bir dost olurdu bana (cartenza)