burda galibaCartenza yazdı:Rüfeyde abla nerede acaba
sen ne yapıyon umutgazi
burdayımm canım özledim siziiCartenza yazdı:Rüfeyde abla nerede acaba
Hic abla müzik ve derslerle ugrasiyorum simdi kahvaltı yapicam yeni uyandımdahtc-directioner yazdı:burda galibaCartenza yazdı:Rüfeyde abla nerede acaba
sen ne yapıyon umutgazi
çok çok geçmiş olsun canım ablamrüfeyde yazdı:burdayımm canım özledim siziiCartenza yazdı:Rüfeyde abla nerede acaba![]()
bu ara hastalıklarla bogusuyoruz![]()
amaaa yıkılmadık ayaktayız
Bende özledimmrüfeyde yazdı:burdayımm canım özledim siziiCartenza yazdı:Rüfeyde abla nerede acaba![]()
bu ara hastalıklarla bogusuyoruz![]()
amaaa yıkılmadık ayaktayız
sağol canım bende YGS sınavı stresindeyimCartenza yazdı:Hic abla müzik ve derslerle ugrasiyorum simdi kahvaltı yapicam yeni uyandımdahtc-directioner yazdı:burda galibaCartenza yazdı:Rüfeyde abla nerede acaba
sen ne yapıyon umutgazipeki ya sen ablacım
ayy canım benim keşke beraber olsaydık ablamrüfeyde yazdı:biri banada kahvaltı hazırlasa ne güzel olur![]()
sen üzülme yetişirsin bi şekilderüfeyde yazdı:Sağol canım ya ne geciyo ne kötulesiyo bölee tutuyor bizi ama ders calısıyorum çok gec kaldım ygsye calısmaya![]()
Sen dersini çalış ben sana kahvaltı hazırlarım kirüfeyde yazdı:biri banada kahvaltı hazırlasa ne güzel olur![]()
oyy Umut böyle becerikli kızlara derlerki seni alan adam yaşadıCartenza yazdı:Sen dersini çalış ben sana kahvaltı hazırlarım kirüfeyde yazdı:biri banada kahvaltı hazırlasa ne güzel olur![]()
ayy ne güzel olurdu seninle tanışmayı çok istiyorum ablamrüfeyde yazdı:oyyy canımm keşke olaydıksenden 1 yaş büyük kız kardeşim var hatice belki sakarya ilahiyatı kazanırsın ve sakaryaya gelirsin onunla aynı okulda olursun o zaman tanısırız
![]()
çok puana gerek yok benim için canım 200 yapsam yeter
Hahahaha sağol ablacım önemli olan karşındakinin mutlu olması değil mi sonuçtarüfeyde yazdı:oyy Umut böyle becerikli kızlara derlerki seni alan adam yaşadıCartenza yazdı:Sen dersini çalış ben sana kahvaltı hazırlarım kirüfeyde yazdı:biri banada kahvaltı hazırlasa ne güzel olur![]()
bende sana diyorum seni alan kız yaşadı
![]()
![]()
bende çok isterim canım inşallah nasip olurhtc-directioner yazdı:ayy ne güzel olurdu seninle tanışmayı çok istiyorum ablamrüfeyde yazdı:oyyy canımm keşke olaydıksenden 1 yaş büyük kız kardeşim var hatice belki sakarya ilahiyatı kazanırsın ve sakaryaya gelirsin onunla aynı okulda olursun o zaman tanısırız
![]()
çok puana gerek yok benim için canım 200 yapsam yeter
sen yinede çalış bence 200 puanı rahat alırsın