Isınma Köşesi

Forumumuzda yer almayan konu ve başlıkları burada oluşturabilirsiniz.

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Re: Isınma Köşesi

Mesaj gönderen Cartenza » 17 Ara 2014, 02:04

Ama düşmanlık iyi bir şey değil hem sen önce bir el uzat onu olduğu gibi kabul et kimsenin inancı karisamam ben bu benim dinimde en büyük günahlardan biri çünkü o kişinin sorumluluğu batilar kültürel olarak farklı olabilir ama atalarımız el uzatmadi diye uzatmassak kimse kimsenin güzel duygularını göremez ki iyi hıristiyanlarda var hem de milyonlarca iyi yahudilerde var inkar etme var filistini savunan yahudilerde var her kez kendi kişiliğinden sorumludur o yahudiler inançlı insanlar her ne kadar zalim İsrail masumlara silah sıksada o insanlar politik nedenler yüzünden dininden vaz geçemez düşünsene tıpkı isid müslüman ve müslümanı katlediyor bu daha aci simdi sen kalkıp müslümanlığı reddemezsin ki o senin inancın kalbin onun için atıyor cildiriyorsun Allah sevgisinden inanç çok önemli bir şey dostum Yaradan kimseyi inançsız birakmasin umarım beni artik anlamissindir

Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 17 Ara 2014, 02:09

rüfeyde yazdı:
tebessümm yazdı:rufeydecigim bilseydim yemek konusu acmazdim :utanma: allah kabül etsin canım ben komşun
olsaydım yapardim benimde hiç komsum yok komşuluk da ölmüş
Amin canım oy çok tatlısın yapmış kadar oldun :40:

Benimde yok aslında eşimin iş arkadasları var ama dısarıdan gelen mikroplara karsı dikkatli olmamız gerektiginden ne ben gidebiliyorum nede onlar gelebiliyor :23: kendi arkadaslarımdan bile koptum bunun yuzunden :26:
benimde hiç arkadaşım yok evime hiç misafir gelmez :23: tüm gün kizimi görüyorum
tam bir aydır evden cikmiyordum
ama sen çok güçlü birisin ben hayatın senin
için ve oglusun için güzel olacağına inanıyorum :utanma:
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3 :tipik:

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 17 Ara 2014, 02:14

Cartenza yazdı:Ama düşmanlık iyi bir şey değil hem sen önce bir el uzat onu olduğu gibi kabul et kimsenin inancı karisamam ben bu benim dinimde en büyük günahlardan biri çünkü o kişinin sorumluluğu batilar kültürel olarak farklı olabilir ama atalarımız el uzatmadi diye uzatmassak kimse kimsenin güzel duygularını göremez ki iyi hıristiyanlarda var hem de milyonlarca iyi yahudilerde var inkar etme var filistini savunan yahudilerde var her kez kendi kişiliğinden sorumludur o yahudiler inançlı insanlar her ne kadar zalim İsrail masumlara silah sıksada o insanlar politik nedenler yüzünden dininden vaz geçemez düşünsene tıpkı isid müslüman ve müslümanı katlediyor bu daha aci simdi sen kalkıp müslümanlığı reddemezsin ki o senin inancın kalbin onun için atıyor cildiriyorsun Allah sevgisinden inanç çok önemli bir şey dostum Yaradan kimseyi inançsız birakmasin umarım beni artik anlamissindir
ne demeye çalıştığını gayet iyi anlıyorum kardeşim ama ben senin gibi rahat kuzu kuzu duramam bir şeyler yapmak istiyorum safımı belli etmek istiyorum son nefesime kadar düşmanımın gülümsemesine aldanmayacağım biz bu konuyu burada keselim kalbini kırdı isem hakkını helal edesin.

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 17 Ara 2014, 02:17

Peki öyle olsun güzel günlere hakkımı helal ettim umarım bende seni kırmamısımdir sende helal et

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 17 Ara 2014, 02:21

Hakkın yok ki helal edeyim ama var ise genede helal hoş olsun. Haftaya bugün facebook otomatikmen silinecek :mrgreen: öyle sevinçliyim ki :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 17 Ara 2014, 02:24

Rehber yazdı:Hakkın yok ki helal edeyim ama var ise genede helal hoş olsun. Haftaya bugün facebook otomatikmen silinecek :mrgreen: öyle sevinçliyim ki :mrgreen:
Adına sevindim zaten fazla kullanmıyordum :) kaynagi nereden okudun ? :yemek:

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 17 Ara 2014, 02:27

Cartenza yazdı:
Rehber yazdı:Hakkın yok ki helal edeyim ama var ise genede helal hoş olsun. Haftaya bugün facebook otomatikmen silinecek :mrgreen: öyle sevinçliyim ki :mrgreen:
neyin kaynağı

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 17 Ara 2014, 02:32

Rehber yazdı:
Cartenza yazdı:
neyin kaynağı
Facebook otomatikman silinecegini nereden duydun demek istedim

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 17 Ara 2014, 02:33

tebessümm yazdı:
rüfeyde yazdı:
tebessümm yazdı:rufeydecigim bilseydim yemek konusu acmazdim :utanma: allah kabül etsin canım ben komşun
olsaydım yapardim benimde hiç komsum yok komşuluk da ölmüş
Amin canım oy çok tatlısın yapmış kadar oldun :40:

Benimde yok aslında eşimin iş arkadasları var ama dısarıdan gelen mikroplara karsı dikkatli olmamız gerektiginden ne ben gidebiliyorum nede onlar gelebiliyor :23: kendi arkadaslarımdan bile koptum bunun yuzunden :26:
benimde hiç arkadaşım yok evime hiç misafir gelmez :23: tüm gün kizimi görüyorum
tam bir aydır evden cikmiyordum
ama sen çok güçlü birisin ben hayatın senin
için ve oglusun için güzel olacağına inanıyorum :utanma:
canım benim teşekkür ederim üzülme lütfen ben bekarken calısıyordum sureklı dısardaydım evlenince bide böyle bir imtihanım olunca herkes çok üzüldü benim için ama ben yanlızlığı severdim hala daha severim çok bunalınca eşim ogluma bakar 1 2 saat carsıya cıkıp gelmek bile beni rahatlatır sende kendini rahatlatacak bişeyler bul :29:
En son rüfeyde tarafından 17 Ara 2014, 03:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 17 Ara 2014, 02:37

Rehber yazdı:
Cartenza yazdı:[quote=":
neyin kaynağı[/quote]

Facebook otomatikman silinecegini nereden duydun demek istedim[/quote]

Şimdi şöyle facebook silme onayını verdikten sonra 2 hafta hiç facebooka girmeyeceksin kendiliğinden silinir ben 1 haftadır girmiyorum geriye 1 hafta kaldı onuda iple çekiyorum

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 17 Ara 2014, 02:38

geçmiş olsun rüfeyde allah şifa verir inş tez zamanda

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 17 Ara 2014, 02:41

Rehber yazdı:geçmiş olsun rüfeyde allah şifa verir inş tez zamanda
Aminn teşekkür ederim Rehber :) bu resim sonradan kalkabilirmi bilen varmı ? ilk kez resim paylastım fikrimi degişebilirim de :)))

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 17 Ara 2014, 02:44

Rufeyde abla geçmiş olsun :) anladım Rehber yinede adına sevindim sen mutlu oluyorsan gerisi önemli değil

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 17 Ara 2014, 02:45

rufeydecigim çok tatlı bir oğlun var opesim geldi :29: melek melek :40:
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3 :tipik:

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 17 Ara 2014, 02:49

tebessümm yazdı:rufeydecigim çok tatlı bir oğlun var opesim geldi :29: melek melek :40:
Çok sağol tatlım eminim senin kızında öyledir benim sıpam büyüdü yaa kucama sıgmıyo şimdi ayagımda sallıyormda bacaklarını nereye koycam bilemedim :tipik: :tipik:

Kilitli

“Yeni Forum Konuları Oluşturun” sayfasına dön