Isınma Köşesi
Re: Isınma Köşesi
Ama düşmanlık iyi bir şey değil hem sen önce bir el uzat onu olduğu gibi kabul et kimsenin inancı karisamam ben bu benim dinimde en büyük günahlardan biri çünkü o kişinin sorumluluğu batilar kültürel olarak farklı olabilir ama atalarımız el uzatmadi diye uzatmassak kimse kimsenin güzel duygularını göremez ki iyi hıristiyanlarda var hem de milyonlarca iyi yahudilerde var inkar etme var filistini savunan yahudilerde var her kez kendi kişiliğinden sorumludur o yahudiler inançlı insanlar her ne kadar zalim İsrail masumlara silah sıksada o insanlar politik nedenler yüzünden dininden vaz geçemez düşünsene tıpkı isid müslüman ve müslümanı katlediyor bu daha aci simdi sen kalkıp müslümanlığı reddemezsin ki o senin inancın kalbin onun için atıyor cildiriyorsun Allah sevgisinden inanç çok önemli bir şey dostum Yaradan kimseyi inançsız birakmasin umarım beni artik anlamissindir
Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !
benimde hiç arkadaşım yok evime hiç misafir gelmezrüfeyde yazdı:Amin canım oy çok tatlısın yapmış kadar olduntebessümm yazdı:rufeydecigim bilseydim yemek konusu acmazdimallah kabül etsin canım ben komşun
olsaydım yapardim benimde hiç komsum yok komşuluk da ölmüş![]()
Benimde yok aslında eşimin iş arkadasları var ama dısarıdan gelen mikroplara karsı dikkatli olmamız gerektiginden ne ben gidebiliyorum nede onlar gelebiliyorkendi arkadaslarımdan bile koptum bunun yuzunden

tam bir aydır evden cikmiyordum
ama sen çok güçlü birisin ben hayatın senin
için ve oglusun için güzel olacağına inanıyorum

Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3
<3mezun<3

ne demeye çalıştığını gayet iyi anlıyorum kardeşim ama ben senin gibi rahat kuzu kuzu duramam bir şeyler yapmak istiyorum safımı belli etmek istiyorum son nefesime kadar düşmanımın gülümsemesine aldanmayacağım biz bu konuyu burada keselim kalbini kırdı isem hakkını helal edesin.Cartenza yazdı:Ama düşmanlık iyi bir şey değil hem sen önce bir el uzat onu olduğu gibi kabul et kimsenin inancı karisamam ben bu benim dinimde en büyük günahlardan biri çünkü o kişinin sorumluluğu batilar kültürel olarak farklı olabilir ama atalarımız el uzatmadi diye uzatmassak kimse kimsenin güzel duygularını göremez ki iyi hıristiyanlarda var hem de milyonlarca iyi yahudilerde var inkar etme var filistini savunan yahudilerde var her kez kendi kişiliğinden sorumludur o yahudiler inançlı insanlar her ne kadar zalim İsrail masumlara silah sıksada o insanlar politik nedenler yüzünden dininden vaz geçemez düşünsene tıpkı isid müslüman ve müslümanı katlediyor bu daha aci simdi sen kalkıp müslümanlığı reddemezsin ki o senin inancın kalbin onun için atıyor cildiriyorsun Allah sevgisinden inanç çok önemli bir şey dostum Yaradan kimseyi inançsız birakmasin umarım beni artik anlamissindir
Peki öyle olsun güzel günlere hakkımı helal ettim umarım bende seni kırmamısımdir sende helal et
Hakkın yok ki helal edeyim ama var ise genede helal hoş olsun. Haftaya bugün facebook otomatikmen silinecek
öyle sevinçliyim ki 

Adına sevindim zaten fazla kullanmıyordumRehber yazdı:Hakkın yok ki helal edeyim ama var ise genede helal hoş olsun. Haftaya bugün facebook otomatikmen silineceköyle sevinçliyim ki

neyin kaynağıCartenza yazdı:Adına sevindim zaten fazla kullanmıyordumRehber yazdı:Hakkın yok ki helal edeyim ama var ise genede helal hoş olsun. Haftaya bugün facebook otomatikmen silineceköyle sevinçliyim ki
kaynagi nereden okudun ?
Facebook otomatikman silinecegini nereden duydun demek istedimRehber yazdı:neyin kaynağıCartenza yazdı:Adına sevindim zaten fazla kullanmıyordumRehber yazdı:Hakkın yok ki helal edeyim ama var ise genede helal hoş olsun. Haftaya bugün facebook otomatikmen silineceköyle sevinçliyim ki
kaynagi nereden okudun ?
- rüfeyde
- Doçent
canım benim teşekkür ederim üzülme lütfen ben bekarken calısıyordum sureklı dısardaydım evlenince bide böyle bir imtihanım olunca herkes çok üzüldü benim için ama ben yanlızlığı severdim hala daha severim çok bunalınca eşim ogluma bakar 1 2 saat carsıya cıkıp gelmek bile beni rahatlatır sende kendini rahatlatacak bişeyler bultebessümm yazdı:benimde hiç arkadaşım yok evime hiç misafir gelmezrüfeyde yazdı:Amin canım oy çok tatlısın yapmış kadar olduntebessümm yazdı:rufeydecigim bilseydim yemek konusu acmazdimallah kabül etsin canım ben komşun
olsaydım yapardim benimde hiç komsum yok komşuluk da ölmüş![]()
Benimde yok aslında eşimin iş arkadasları var ama dısarıdan gelen mikroplara karsı dikkatli olmamız gerektiginden ne ben gidebiliyorum nede onlar gelebiliyorkendi arkadaslarımdan bile koptum bunun yuzunden
tüm gün kizimi görüyorum
tam bir aydır evden cikmiyordum
ama sen çok güçlü birisin ben hayatın senin
için ve oglusun için güzel olacağına inanıyorum

En son rüfeyde tarafından 17 Ara 2014, 03:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!
neyin kaynağı[/quote]Rehber yazdı:Adına sevindim zaten fazla kullanmıyordumCartenza yazdı:[quote=":kaynagi nereden okudun ?
Facebook otomatikman silinecegini nereden duydun demek istedim[/quote]
Şimdi şöyle facebook silme onayını verdikten sonra 2 hafta hiç facebooka girmeyeceksin kendiliğinden silinir ben 1 haftadır girmiyorum geriye 1 hafta kaldı onuda iple çekiyorum
geçmiş olsun rüfeyde allah şifa verir inş tez zamanda
- rüfeyde
- Doçent
Aminn teşekkür ederim RehberRehber yazdı:geçmiş olsun rüfeyde allah şifa verir inş tez zamanda

Rufeyde abla geçmiş olsun
anladım Rehber yinede adına sevindim sen mutlu oluyorsan gerisi önemli değil

rufeydecigim çok tatlı bir oğlun var opesim geldi
melek melek 

Kredi:193
<3mezun<3
<3mezun<3

- rüfeyde
- Doçent
Çok sağol tatlım eminim senin kızında öyledir benim sıpam büyüdü yaa kucama sıgmıyo şimdi ayagımda sallıyormda bacaklarını nereye koycam bilemedimtebessümm yazdı:rufeydecigim çok tatlı bir oğlun var opesim geldimelek melek