kaç kredin oldu şimdi ablamrüfeyde yazdı:Geçme notunun 45 olmasıyla birlikte sectigim 14 derside geçmiş olup 35 kredi almıışşş oluyorummmm çok mutlu oldum çok![]()
![]()
![]()
![]()
Rehber yazdı:kaç kredin oldu şimdi ablamrüfeyde yazdı:Geçme notunun 45 olmasıyla birlikte sectigim 14 derside geçmiş olup 35 kredi almıışşş oluyorummmm çok mutlu oldum çok![]()
![]()
![]()
![]()
yani 2 sınavlık bir şey kalmış ablam sık dişini açık öğretim lisesini bitirmek herkesin harcı değil biz açık öğretim lisesinden okuyanlar örgün eğitimden okuyanları cebimizden çıkartırız şimdiden başarıların devamını diliyorum canım ablam oğlun enes rabbim inşallah bir gün kulum der...rüfeyde yazdı:Rehber yazdı:kaç kredin oldu şimdi ablamrüfeyde yazdı:Geçme notunun 45 olmasıyla birlikte sectigim 14 derside geçmiş olup 35 kredi almıışşş oluyorummmm çok mutlu oldum çok![]()
![]()
![]()
![]()
140 olmuş oluyorson 52 kredi yani
Umarım iyi cevaplarla gelirsin adına sevindim bencede şöyle guzelinden bir gül al güzelce konuş muhabbet et gönlünü al sonra belki mutlu bir yolun kapısı açılır kim bilirRehber yazdı:Cartenza kardeşim kızın biri var bana çok sulanmış ve beni çok seviyor bir de benim gezegenim de yaşıyor ve bu gezegenin havasını beraber teneffüs ediyoruz kıza elveda etmek istedim şakasına, kız ağladı kalbi pare pare oldu kafama tüküreyim işte haddini aşan şakalar yaparsan olacağı o zaten şimdi küstü bana konuşmuyor yarın ona gül alacağım gideceğim umarım 3 gün uğraştırmaz beni yoksa 2 elveda partisi yapacağım bu sefer şaka yapmayacağımama kimsenin kalbini kırmak istemiyorum istemem de işte ilk defa bir kız sevince iş başka oluyor tecrübe puanı kazanıyorsun işte. Rehber başı dertte
biliyor musun kızla beraber bende ağladım şakayı kendime yapmış gibi...
Oooooooo hoş geldin ablacım ya çok merak ettim kaç gün oldu orta da yoksun evet abla İstanbuldayım dun ne kar yağdi kurtkoye sabah 8'de bbaşladı aksam 4'e kadar ne kesildi ne hız kaybetti birde sulu kardi yani nerelerdesin sen bizi merakta biraktin ?tebessümm yazdı:ben geldim![]()
nasılsınızarkadaşlar sizleri özledim
ablacigim geçmiş olsun.tebrik ederim 35 kredi almışsınben 33 aldım
bu aralar
mutsuzumburaya pek gelemedim
hatice canım sen nasılsın?umut gazi sen nasılsın
sen istanbulda mısın?
rehberyine nr yaramazlık yaptın
nerdesin sen yaa napıyosun canım nasılsıntebessümm yazdı:ben geldim![]()
nasılsınızarkadaşlar sizleri özledim
ablacigim geçmiş olsun.tebrik ederim 35 kredi almışsınben 33 aldım
bu aralar
mutsuzumburaya pek gelemedim
hatice canım sen nasılsın?umut gazi sen nasılsın
sen istanbulda mısın?
rehberyine nr yaramazlık yaptın
33 kredi almışsın daha ne canını sıkmaya yer arıyorsun canım sentebessümm yazdı:Iyiyim arkadaşları ev temizliği yapıyordum![]()
Zeyneb'le zor oluyormoralim bozuldu sınav sonucu istediğim gibi olması
Sağlık bilgisinden tam doğrum varbir tek bu beni mutlu etti
![]()
Matematik Hariç hepsi 4,5 ama iyi değil
Ya bu fizik 2 yi nasıl geçeceğim?birde mat 3 zor mu
Iyi değilrüfeyde yazdı:33 kredi almışsın daha ne canını sıkmaya yer arıyorsun canım sentebessümm yazdı:Iyiyim arkadaşları ev temizliği yapıyordum![]()
Zeyneb'le zor oluyormoralim bozuldu sınav sonucu istediğim gibi olması
Sağlık bilgisinden tam doğrum varbir tek bu beni mutlu etti
![]()
Matematik Hariç hepsi 4,5 ama iyi değil
Ya bu fizik 2 yi nasıl geçeceğim?birde mat 3 zor mu