Sağol ablacım aminCartenza yazdı:Rufeyde abla geçmiş olsunanladım Rehber yinede adına sevindim sen mutlu oluyorsan gerisi önemli değil

Sağol ablacım aminCartenza yazdı:Rufeyde abla geçmiş olsunanladım Rehber yinede adına sevindim sen mutlu oluyorsan gerisi önemli değil
bizimkide kucağıma sığmıyor ben çok minyonum o yüzdenrüfeyde yazdı:Çok sağol tatlım eminim senin kızında öyledir benim sıpam büyüdü yaa kucama sıgmıyo şimdi ayagımda sallıyormda bacaklarını nereye koycam bilemedimtebessümm yazdı:rufeydecigim çok tatlı bir oğlun var opesim geldimelek melek
![]()
ah ah bende yanı minyon hic olmasım ama zayıfcık bişeydim enesten sonra 65 kilo oldumtebessümm yazdı:bizimkide kucağıma sığmıyor ben çok minyonum o yüzdenrüfeyde yazdı:Çok sağol tatlım eminim senin kızında öyledir benim sıpam büyüdü yaa kucama sıgmıyo şimdi ayagımda sallıyormda bacaklarını nereye koycam bilemedimtebessümm yazdı:rufeydecigim çok tatlı bir oğlun var opesim geldimelek melek
![]()
annesi olduguma inanamıyorum..enes nelerden
hoşlanır canım
Evet aile büyük nimetCartenza yazdı:Çok tatlı ya bende çok istedim ama olmadi herkese aile hayati pek nasip olmuyorama olsun hayat ne yazıkki devam ediyor ve 6.hissi güçlü olması çok güzel onu sevdiginizi hissetmesi varya o minik kalbini kim bilir nasılsa gurur ve sevinçle gumletiyordur Yaradan bilir
![]()
Tesekkur ederim en büyük ideallerimden biri her gece hayalini kurduğum geleceğimrüfeyde yazdı:Evet aile büyük nimetCartenza yazdı:Çok tatlı ya bende çok istedim ama olmadi herkese aile hayati pek nasip olmuyorama olsun hayat ne yazıkki devam ediyor ve 6.hissi güçlü olması çok güzel onu sevdiginizi hissetmesi varya o minik kalbini kim bilir nasılsa gurur ve sevinçle gumletiyordur Yaradan bilir
![]()
sabrımı çok zorlasada bi kere anne demesi herşeye bedel sende aile özlemini ilerde eşine ve çocuklarına saklarsın çok iyi bir eş çokta iyi bir baba olacaksın eminim
Oy masallah allah uzun saglıklı ömür versin canımtebessümm yazdı:rabbim enes şifa versin çok iyi bakıyorsun çok tatlı bakıyorpepe çok moda galiba tüm çocuklar seviyor
benimde özürlü bir abim var
gerçekten çok akıllı olduklarina inanıyorum
çok masumlar bence.65 çok değilverirsin:) benim kızım yeni 1 yeni bitirdi
amin:)rüfeyde yazdı:Oy masallah allah uzun saglıklı ömür versin canımtebessümm yazdı:rabbim enes şifa versin çok iyi bakıyorsun çok tatlı bakıyorpepe çok moda galiba tüm çocuklar seviyor
benimde özürlü bir abim var
gerçekten çok akıllı olduklarina inanıyorum
çok masumlar bence.65 çok değilverirsin:) benim kızım yeni 1 yeni bitirdi
Amin canım cümlesine şifa versin rabbim
gerçek hayatını kazanmak için...niçin var olduğunu bulup ona göre yaşamak için yaşarRehber yazdı:Arkadaşlar size bir soru?
İnsan ne için yaşar?
bir inek, bir buzağı, 7 tavuk, 1 horozCartenza yazdı:Kaç tane inek ve tavuk var benim sevgilim de köyde yaşıyor onların 8 ineği 3 yavrusu bayada tavukları varhtc-directioner yazdı:genelde ev işlerini ben yaparım, annemde ineklere ve tavuklara bakar
gerçek hayata ulaşmak için yani ahiret için bu dünyada çalışıp sonra sonsuz hayatı yaşamak içinRehber yazdı:Arkadaşlar size bir soru?
İnsan ne için yaşar?