Isınma Köşesi

Forumumuzda yer almayan konu ve başlıkları burada oluşturabilirsiniz.

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Re: Isınma Köşesi

Mesaj gönderen rüfeyde » 17 Ara 2014, 02:50

Cartenza yazdı:Rufeyde abla geçmiş olsun :) anladım Rehber yinede adına sevindim sen mutlu oluyorsan gerisi önemli değil
Sağol ablacım amin :utanma:

Gülene neden gülüyorsun diye sorulmaz; ama ağlayana neden ağladığı sorulur.
Sen de dualarında ağla ki, Rabbin sebebini sorsun!

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 17 Ara 2014, 02:53

rüfeyde yazdı:
tebessümm yazdı:rufeydecigim çok tatlı bir oğlun var opesim geldi :29: melek melek :40:
Çok sağol tatlım eminim senin kızında öyledir benim sıpam büyüdü yaa kucama sıgmıyo şimdi ayagımda sallıyormda bacaklarını nereye koycam bilemedim :tipik: :tipik:
bizimkide kucağıma sığmıyor ben çok minyonum o yüzden :) annesi olduguma inanamıyorum..enes nelerden
hoşlanır canım
Kredi:193
Dönem:8
<3mezun<3 :tipik:

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 17 Ara 2014, 03:02

tebessümm yazdı:
rüfeyde yazdı:
tebessümm yazdı:rufeydecigim çok tatlı bir oğlun var opesim geldi :29: melek melek :40:
Çok sağol tatlım eminim senin kızında öyledir benim sıpam büyüdü yaa kucama sıgmıyo şimdi ayagımda sallıyormda bacaklarını nereye koycam bilemedim :tipik: :tipik:
bizimkide kucağıma sığmıyor ben çok minyonum o yüzden :) annesi olduguma inanamıyorum..enes nelerden
hoşlanır canım
ah ah bende yanı minyon hic olmasım ama zayıfcık bişeydim enesten sonra 65 kilo oldum :23: gitmiyo bi turlu stres kaynaklı
Enes doktorların % 99 özür belirledigi halde aşırı zeki bir çocuk 5 yasımıza girdik pek fazla oyuncaklarla ilgilenmez bir iki oyuncagını sever onlarla oynar cok tutamadıgından da kaynaklı bu Babasının ve benim aynı ortamda olmamızdan buyuk haz alır çok enteresan ama babamız savas filmlerini sever eneste onlara bayılır özellikle ailecek izliyorsak oda izler bu ara pepee sevdalısıyız allah onu yapandan razı olsun :tipik: ama şunu farkettim ben özürlü insanlarda özellikle çocuklarda 6 his gerçekten çok kuvvetli ve çok zeki oluyorlar biz anlamadıklarınıda düşünsek aslında herseyı bızden daha iyi anlıyorlar

Senin bebiş kac yasında ki :)

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 17 Ara 2014, 03:13

Çok tatlı ya bende çok istedim ama olmadi herkese aile hayati pek nasip olmuyor :23: ama olsun hayat ne yazıkki devam ediyor ve 6.hissi güçlü olması çok güzel onu sevdiginizi hissetmesi varya o minik kalbini kim bilir nasılsa gurur ve sevinçle gumletiyordur Yaradan bilir :) :gul:
Sonuna kadar savaşmaya hazırım ve elimden geleni yapıcam !

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 17 Ara 2014, 03:19

Cartenza yazdı:Çok tatlı ya bende çok istedim ama olmadi herkese aile hayati pek nasip olmuyor :23: ama olsun hayat ne yazıkki devam ediyor ve 6.hissi güçlü olması çok güzel onu sevdiginizi hissetmesi varya o minik kalbini kim bilir nasılsa gurur ve sevinçle gumletiyordur Yaradan bilir :) :gul:
Evet aile büyük nimet :23: sabrımı çok zorlasada bi kere anne demesi herşeye bedel sende aile özlemini ilerde eşine ve çocuklarına saklarsın çok iyi bir eş çokta iyi bir baba olacaksın eminim :35:

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 17 Ara 2014, 03:21

rüfeyde yazdı:
Cartenza yazdı:Çok tatlı ya bende çok istedim ama olmadi herkese aile hayati pek nasip olmuyor :23: ama olsun hayat ne yazıkki devam ediyor ve 6.hissi güçlü olması çok güzel onu sevdiginizi hissetmesi varya o minik kalbini kim bilir nasılsa gurur ve sevinçle gumletiyordur Yaradan bilir :) :gul:
Evet aile büyük nimet :23: sabrımı çok zorlasada bi kere anne demesi herşeye bedel sende aile özlemini ilerde eşine ve çocuklarına saklarsın çok iyi bir eş çokta iyi bir baba olacaksın eminim :35:
Tesekkur ederim en büyük ideallerimden biri her gece hayalini kurduğum geleceğim :26:

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 17 Ara 2014, 03:47

rabbim enes şifa versin çok iyi bakıyorsun çok tatlı bakıyor :utanma: pepe çok moda galiba tüm çocuklar seviyor :) benimde özürlü bir abim var
gerçekten çok akıllı olduklarina inanıyorum
çok masumlar bence.65 çok değil :gozkırkma: verirsin:) benim kızım yeni 1 yeni bitirdi

Kullanıcı avatarı
rüfeyde
Doçent

Mesaj gönderen rüfeyde » 17 Ara 2014, 03:49

tebessümm yazdı:rabbim enes şifa versin çok iyi bakıyorsun çok tatlı bakıyor :utanma: pepe çok moda galiba tüm çocuklar seviyor :) benimde özürlü bir abim var
çok masumlar bence.65 çok değil :gozkırkma: verirsin:) benim kızım yeni 1 yeni bitirdi
Oy masallah allah uzun saglıklı ömür versin canım
Amin canım cümlesine şifa versin rabbim

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 17 Ara 2014, 08:16

Arkadaşlar size bir soru?

İnsan ne için yaşar?

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 17 Ara 2014, 09:12

rüfeyde yazdı:
tebessümm yazdı:rabbim enes şifa versin çok iyi bakıyorsun çok tatlı bakıyor :utanma: pepe çok moda galiba tüm çocuklar seviyor :) benimde özürlü bir abim var
Oy masallah allah uzun saglıklı ömür versin canım
Amin canım cümlesine şifa versin rabbim
amin:)

tebessümm
Doçent

Mesaj gönderen tebessümm » 17 Ara 2014, 09:14

Rehber yazdı:Arkadaşlar size bir soru?

İnsan ne için yaşar?
gerçek hayatını kazanmak için...niçin var olduğunu bulup ona göre yaşamak için yaşar

Kullanıcı avatarı
Berber
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Berber » 17 Ara 2014, 12:48

Ama günümüzün insanlar para, mal, mülk, şehvet, şöhret, makam, mevki, kadından başka bir şey görmüyor. Sonra bir haber geliyor o öldü. Bu kadar dünyanın peşinden koşup da hiç mi ölümü düşünmüyorlar. Bu çırpınış ve çabalama niye ? Ne için yaşıyorsun ? Ne uğruna ?

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 17 Ara 2014, 13:51

Cartenza yazdı:
htc-directioner yazdı:genelde ev işlerini ben yaparım, annemde ineklere ve tavuklara bakar :D
Kaç tane inek ve tavuk var benim sevgilim de köyde yaşıyor onların 8 ineği 3 yavrusu bayada tavukları var :)
bir inek, bir buzağı, 7 tavuk, 1 horoz
kız arkadaşın doğa ile iç içe. gerçekten çok şanslısın :11:
En son Köylü Kızı tarafından 17 Ara 2014, 13:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kullanıcı avatarı
Köylü Kızı
Onursal Üye

Mesaj gönderen Köylü Kızı » 17 Ara 2014, 13:54

Rehber yazdı:Arkadaşlar size bir soru?

İnsan ne için yaşar?
gerçek hayata ulaşmak için yani ahiret için bu dünyada çalışıp sonra sonsuz hayatı yaşamak için

Kullanıcı avatarı
Cartenza
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Cartenza » 17 Ara 2014, 13:59

Gerçekten çok hoş Rehber dininize saygım var daha önceden de dediğim gibi inançları severim özellikle iyiyi benimsemiş inançları İslam Hristiyanlık özünde çok iyi dinler bunlara körü körüne bağlı olup saygıyı sevgiyi elinden düşürmeyen milyonlarda var bu iyi bir şey benim dinimde secilmiş kişi yoktur önceden zaten bu tip kişiler yapılması gerekenleri bize öğretmiştir günah affedilmez biz ilk insandan var olduk ben dinimden dönemem çünkü ruhum buna alıştı ki kimsede dönemez kendi dininden iyilikle kalın :12: Çiflik hayatı çok güzel ya insanı yormaz aileyi bir arada tutar umarım hakkımla para kazanıp güzel bir yerde ormana yakın hoş küçük sevimli bir ev alabilirim :) :utanma:

Kilitli

“Yeni Forum Konuları Oluşturun” sayfasına dön