mailime bu geldi
Cevap Metni : Kesinleşmemekle birlikte doğan ihtiyaçlar çerçevesinde yetkililerde uygun görürlerse ek sınav yapılabilir. AOL web duyurularını takip etmelisiniz.

Uploaded with ImageShack.us
artık umursamiyorum ya tercihim kabul edilmedi ek sınava girsem ne olur girmesem ne olur umarım ihtiyacı olanlar için hayırlı oluraslan38 yazdı:arkadaşlar müjdeeee:) AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ III. DÖNEM SINAV SONUÇLARI!
07-08 Ağustos 2010 tarihlerinde yapılan Açık Öğretim Lisesi III. dönem sınav sonuçlarının 08 Eylül 2010 tarihinde açıklanacağı daha önce duyurulmuştu. Ancak üniversiteyi kazanan öğrencilerimizin kayıtlarını yaptırabilmeleri ve mağdur duruma düşmemeleri için Açık Öğretim Lisesi III. dönem sınavı sonuçları, üniversitelerin kayıtlarının alınacağı tarihden önce açıklanacaktır. erken açıklanacakmış demekki ek sınav yapılacak gibi inş umutlarımız yarıda kalmayacak....
Ben bu mesajdan pek birşey anlayamadım,nasıl oluyor ki bu kiYaReN yazdı:Benim içinde çok önemli ek sınav Atatürk üniv.Türk Dili ve Edebiyatı öğrt.alındım.Başka üniversitelerede başvurmuştum onlar daha açıklamadı onlardanda alınmış olma ihtimalim var benim kesin mezun olmam gerekiyor inş.Nolur ya ihiyacı olan olmayan durmadan mail atalım arayalım yapılacaksa eylüle bırakılmasın.