sen neden katılmadın aramızaCartenza yazdı:Oh dün ne güzel konuşmuşsunuz ben yokkenhtc-directioner yazdı:offf sıkıldım burası ne kadar sessizleşti
dünden eser kalmamış....
açıktın gördüm....

ne güzel eğlenmiştik
ama sensiz tadı yoktu valla
sen neden katılmadın aramızaCartenza yazdı:Oh dün ne güzel konuşmuşsunuz ben yokkenhtc-directioner yazdı:offf sıkıldım burası ne kadar sessizleşti
dünden eser kalmamış....
Ablacım matematikten anlamıyorum benhtc-directioner yazdı:sen neden katılmadın aramızaCartenza yazdı:Oh dün ne güzel konuşmuşsunuz ben yokkenhtc-directioner yazdı:offf sıkıldım burası ne kadar sessizleşti
dünden eser kalmamış....
açıktın gördüm....![]()
ne güzel eğlenmiştik
ama sensiz tadı yoktu valla
evet yaaCartenza yazdı:Aynen insanın kıtır kıtır yiyesi geliyor
Patilerine doğru baksana beyaz beyaz minicik patiler birde poz vermiş tatlı şeyhtc-directioner yazdı:evet yaaCartenza yazdı:Aynen insanın kıtır kıtır yiyesi geliyor
ayyyy evetCartenza yazdı:Patilerine doğru baksana beyaz beyaz minicik patiler birde poz vermiş tatlı şeyhtc-directioner yazdı:evet yaaCartenza yazdı:Aynen insanın kıtır kıtır yiyesi geliyor
vallahi yerimCartenza yazdı:Aman abla dikkat et yanlışlıkla yiyiverme zaten küçücük
Zeynep kabloları çekmiştir.tebessümm yazdı:Arkadaşlar nasılsınız
Giremiyorum nette sorun var
Sınırlı diyor neden bir bilginiz var mı?
Tamda seni ve Rüfeyde ablayı soracaktım ablacımtebessümm yazdı:Arkadaşlar nasılsınız
iyiz canım sağoltebessümm yazdı:Arkadaşlar nasılsınız